Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 09 April, 12:49

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 14:59

Bagarens idé ska lyfta företagen: ”hoppas att det ska ge en positiv kick””Välj lokalt!” Det är budskapet som ska möta de som rör sig i Kristianstad på lördag. Idén kommer från Henrik Olsson på Axelssons conditori..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Henrik Olsson, Axelssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bagarens, idéska , lyfta, företagen, hoppasatt det ska , ge en positiv kick

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sötchocken på stranden: Här njuter sälarna av solen

Det är inte varje dag som man ser sälar som ligger och vilar på stranden. Men efterhand som sälbeståndet ökar blir också observationerna vanligare. Under två dagar i veckan har säl setts av olika personer..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Åhus: Tjuv slog till villaägaren sov – och stack med bilen

När bilägaren låg och sov tog sig tjuven in i villan, stal bilnyckeln och körde sedan i väg med Audin som stod parkerad utanför..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Skillnaden mellan äggen — det här betyder märkningarna

Så här till påsk väljer många att sedvanligt ställa ägg på påskbordet. Men hur har egentligen värphönorna haft det? Och hur vet man vilket som är det bästa ägget?

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Campingägare: ”Bara i dag har vi haft ungefär tio bokningar”

Vid påsk brukar campingsäsongen dra igång. Men hur påverkas den annalkande säsongen av coronakrisen? Har campingarna kunnat se några mönster i efterfrågan?

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Så mycket skyddsmaterial har kommunens hemtjänster

Från en daglig kamp — till en buffert sparad. Den akuta bristen på skyddsmaterial varierar bland kommunens hemtjänstutförare. – Jag spenderar halva dagarna på jakt efter nya grossister, berättar Jacob Larsson, kundkoordinator på privata Alternativ hemtjänst..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Väktare, plexiglas och hostskydd - så rustar handlarna inför påskrusningen

37 miljoner ägg såldes i matbutikerna påsken 2018. Skärtorsdagen brukar innebära en rejäl rusch inför helgens påskmiddagar. Hur blir det i år - och hur påverkar coronan?

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Jästkris: Var hamnar jästen - i brödet eller mäsken?

– Torrjäst finns överhuvudtaget inte att få tag på, säger Patrik Olofsson, butikschef för Coop på stan. Vad ligger bakom de tomma jästhyllorna? Polisen tror mer på ett kopiöst bakande än kriminella aktiviteter..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Därför läggs Huaröds skola ner: ”Det är för barnens bästa”

Huaröds skola läggs ner. Frågan har varit infekterad, men alla politiker i barn- och utbildningsnämnden var överens om att beslutet behövde tas. ”Det är för barnens bästa”, säger nämndens ordförande Daniél Tejera..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Facket nobbade omsorgens corona-frågestund

Inga fackliga företrädare deltog när omsorgsförvaltningens ledning ordnade webbsändning om coronakrisen på onsdagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Vårdförbundet kräver svar om skyddsutrustning

Vårdförbundet är djupt oroade över deras medlemmars hälsa under coronapandemin. Inte minst när det gäller frågan om skyddsutrustning. Nu har förbundet lagt in en begäran enligt Arbetsmiljölagens sjätte kapitel sjätte paragraf, en så kallad 6-6-a..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.