Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 09:16

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 15:00

Friskolorna vill fortsätta publicera sekretessbelagd statistikUppgifter om meritvärden och gymnasiebehörighet är affärshemligheter, anser SCB.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
SCB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friskolornavill , fortsätta, publicera, sekretessbelagd, statistik
Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 15:00

Friskolorna vill fortsätta publicera sekretessbelagd statistik

Uppgifter om meritvärden och gymnasiebehörighet är affärshemligheter, anser SCB.

SVT - 23 jan 15 kl. 19:02

Sex av tio: Fortsätt publicera Muhammed-karikatyrer

Publiceringarna av karikatyrteckningarna av profeten Muhammed har väckt starka känslor hos muslimer runt om i världen. Trots det anser sex av tio svenskar att dessa karikatyrer bör fortsätta publiceras..

Resume - 30 nov 13 kl. 07:30

”Jag tänker fortsätta publicera hatmejlen”


Aftonbladet-kolumnisten och programledaren Sanna Lundell retar gallfeber på SD-anhängarna och publicerar deras hatiska kommentarer.För Resumé berättar den 35-åriga journalisten även om den kommande tv-serien om medberoende, varför hon aldrig skulle kunna jobba på Expressen och hur hon och särbon Mikael Persbrandt ger varandra tips och feedback.– Jag tipsade Micke om ”Mig äger ingen”, att han skulle göra den rollen.

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

BT - 22 aug 13 kl. 11:33

Vård av Bergwall bör fortsätta

Den rättspsykiatriska vården av Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, bör fortsätta, enligt ett utlåtande från Socialstyrelsens rättsliga råd, rapporterar TV 4-nyheterna. Det är för tidigt att bedöma om det föreligger en risk för återfall i brottslighet, enligt yttrandet till Förvaltningsrätten i Falun. Det sista åtalet mot Sture Bergwall, det om mordet på 15-årige Charles Zelmanovits lades ned den 31 juli.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:01

?Min plan är att fortsätta kämpa?

Miriam Bengtssons åttondeplats i Idol är rekord för länet. ?Är det någon av oss i Idolgänget som kommer fortsätta så är det jag?.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Jazzmusikern Wallace Roney död av covid-19

Wallace Roney spelade jazztrumpet tillsammans med storheter som Miles Davis och Art Blakey under sin fyra decennier långa karriär. I förra veckan avled han i sviterna av covid-19, rapporterar flera amerikanska medier. Roney föddes 1960 i Philadelphia oc.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Börsen faller i inledningen

Stockholmsbörsen dyker igen på förnyad coronaoro sedan Tokyobörsen och Wall Street tappat stort. Efter några minuters handel har det breda OMXS-indexet backat med 2,6 procent, i linje med utvecklingen på de större Europabörserna. Alla tungviktare tappar.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Guterres: Viruset kan återvända

António Guterres upprepar sina varningar..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Högsta konkurssiffran på tio år

Som väntat steg antalet konkurser kraftigt under mars till den högsta siffran på över tio år i coronakrisens fotspår. I de hårdast drabbade sektorerna, hotell- och restauranger samt transportbranschen, var ökningarna över 100 procent, jämfört med samma.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fredriksdals personal jobbade ute

Fredriksdals personal vårstädade ängarna.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fem åtalas för mord i Sundsvall

Fyra män och en kvinna har åtalats misstänkta för att ha mördat en man i 30-årsåldern Sundsvall i november förra året. Enligt stämningsansökan har de fem, tillsammans och i samförstånd, dödat mannen genom ett flertal slag mot huvud och kropp samt med et.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Permitteringar i skidsporten: ”Är troligt”

Svenska skidförbundet måste spara. Det kan innebära att tränare och vallare permitteras. – Vi tittar på det nu.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

SSAB sparar en miljard

Stålkoncernen SSAB vidtar en rad sparåtgärder för att möta coronakrisen. Enligt ett pressmeddelande landar de årliga besparingarna på en miljard kronor, bland annat i form av korttidspermitteringar. Dessutom drar bolaget ner produktionen i Borlänge där.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Pk med Hallengren och Läkemedelsverket

Socialminister Lena Hallengren håller klockan 9.15 presskonferens tillsammans med Läkemedelsverkets generaldirektör Catarina Andersson Forsman. Läkemedelsverket är förteget om vad som kommer att sägas.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nya miljarder till vårdutrustning och tester

Socialstyrelsen ska få möjlighet att låna fem miljarder kronor av Riksgäldskontoret för att säkra skyddsutrustning och annat sjukvårdsmateriel, föreslår regeringen, Liberalerna och Centerpartiet. En miljard kronor ska också avsättas för att utöka testni.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.