Sydöstran > Nyheter

Saturday, 04 April, 14:17

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 14:54

Spelar- och tränarröster: ”En konstig känsla, jag måste smälta det”Svenska Fotbollförbundets beslut om att flytta fram seriestarten för förbundsserierna och att dessutom göra enkelserier i division 2 och 3 på herrsidan och i damernas division 1 väcker tankar och känslor. Vi jagar spelare och ledare i de drabbade Blekingeklubbarna, sju till antalet för att höra deras tankar och känslor..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Fotbollförbundets, Blekingeklubbarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spelaroch , tränarrösterEn , konstig, känslajag måste , smälta, det
Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 14:54

Spelar- och tränarröster: ”En konstig känsla, jag måste smälta det”

Svenska Fotbollförbundets beslut om att flytta fram seriestarten för förbundsserierna och att dessutom göra enkelserier i division 2 och 3 på herrsidan och i damernas division 1 väcker tankar och känslor. Vi jagar spelare och ledare i de drabbade Blekingeklubbarna, sju till antalet för att höra deras tankar och känslor..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Tio evakuerade efter brand i bostadshus

Sydöstran - 15 minuter sedan

Stockholmsläkare: Personal är bristvaran

Personalbrist hotar Stockholms sjukhus då många patienter med covid-19 just nu intensivvårdas, berättar Johan Styrud, ordförande för Stockholms läkarförening..

Sydöstran - 15 minuter sedan

373 bekräftade dödsfall av covid-19

Sydöstran - 30 minuter sedan

Gasexplosion i femvåningshus utanför Moskva

Sydöstran - 45 minuter sedan

Filosofi från Blekinge

Att resa till grannbyn kan visa sig farligt..

Sydöstran - 1 timme sedan

Lokala hjältar hyllas i ny låt

Bandet Dennis Hollström & the Ponies är aktuella med debutalbumet ”Local hero”. Musikvideon till en av låtarna är inspelad på olika platser i Ronneby..

Sydöstran - 1 timme sedan

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj. Men nu ifrågasätts nedstängningen av en av regeringens egna experter..

Sydöstran - 1 timme sedan

Två döda i knivattack i Frankrike

Sydöstran - 1 timme sedan

Svensk Handel: Många klarar max två månader

Coronaviruset slår hårt mot handeln. Och fortsätter det så här så försvinner många företag inom två månader, visar en enkät från Svensk Handel. – Det är akut, säger Svensk Handels vd Karin Johansson..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Biskop om nytt sätt att fira påsk: Smärtsamt

Ingenting är sig likt under den kristna kyrkans största högtid, påsken. I Stockholms stift kommer kyrkorna inte att vara öppna för gudstjänst på vanligt sätt, men i vissa andra delar av landet bedöms det vara fortsatt möjligt. Så här resonerar tre biskopar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.