Barometern > Nyheter

Tuesday, 31 March, 12:10

Barometern - 25 mar 20 kl. 14:24

Upprörda känslor inför skogsavverkningFöreningen Skydda Skogen slår nu larm om en hotande skogsavverkning av kalkbarrkog längs med Pauliströmsån. Där har bland annat 25 rödlistade arter hittats..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Skydda Skogen, Pauliströmsån

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upprörda, känslorinför , skogsavverkning
Skånskan - 18 feb 20 kl. 21:31

Upprörda känslor i Lugi efter derbyt

Det var upprörda känslor i Lugi efter att HK Malmö vänt matchen i slutminuterna och lyckats vinna det prestigefulla derbyt.– Jag är sjukt besviken. Det är säkert minst tio situationer sista kvarten som jag har en helt annan uppfattning än domarna.

SN - 08 jun 12 kl. 08:11

Upprörda känslor när musikskolan diskuterades

Det var upprörda känslor när Nyköpingsborna på torsdagskvällen fick diskutera musikskolans framtid med kommunalrådet Urban Granström (S). Klicka här.Läs mer..

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 12 kl. 15:59

Upprörda känslor över bärplockare

Hundratals bärplockare som slagit läger i skogarna kring byn Mehedeby mellan Gävle och Uppsala har väckt upprörda känslor hos lokalbefolkningen, uppger lokala medier. På ett möte med Tierps kommun krävde invånarna i byn besked om hur kommunen ska agera eftersom de anser att de närbelägna lägren medför en rad ordningsproblem med bärplockare som kommer in på privata tomter..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Farhågor och upprörda känslor

Farhågor om ombildning till bostadsrätter och oseriösa köpare dominerade mötet mellan Kopparstaden och hyresgästerna på Tallbacken. Det var stundtals upprörda känslor.
?

Västerbottens Folkblad - 19 dec 12 kl. 06:00

Förändring skapar upprörda känslor

En omorganisation inom Umeå Energis driftenhet skapar upprörda känslor. Nu har de anställda skrivit ett brev till styrelsen. ?

SR - 05 okt 13 kl. 15:52

Upprörda känslor bland invånare på Lampedusa

Det råder upprörda känslor bland invånarna på den italienska ön Lampedusa i dag efter den stora fartygskatastrofen med hundratals döda afrikaner. Klappjakten på migranterna.

DN - 18 okt 14 kl. 13:11

Upprörda känslor när lokförare går i strejk

Tågen står stilla igen i Tyskland. Lokförarna gick på lördagen åter ut i en punktstrejk och den pågår tills klockan fyra på måndagsmorgonen. Det leder till upprörda känslor..

GöteborgsPosten - 24 okt 14 kl. 08:41

Upprörda känslor i Björkekärr

Bristande kunskaper om förkörsrätt ledde till upprörda känslor i Björkärr på fredagsmorgonen..

SmålandsPosten - 20 nov 14 kl. 06:22

Avslöjande väcker upprörda känslor

Den har inte ens börjat regera men redan riskerar den politiska majoriteten av S och M ett sammanbrott. Socialdemokraterna är glödhet förbannade över avgående kommunalrådet Patrick Ståhlgrens (M) lösmynthet. I gårdagens artikel avslöjade han känsliga intimiteter om de fortfarande pågående förhandlingarna mellan parterna.

SVT - 12 jul 16 kl. 20:26

Upprörda känslor kring Power Meet

Det är upprörda känslor i sociala medier efter att SVT Västmanland avslöjat att festivalgeneralen Kjell Gustavsson inte längre vill arrangera bilträffen i Västerås. Många anser att det är skandal om träffen inte anordnas i Västerås igen medan andra anser att det bara skulle vara bra om den flyttade..

Dalarnas tidningar - 04 aug 16 kl. 16:18

Antiabortmanifestation fortsatte skapa upprörda känslor

Abortmotståndarna i organisationen Människorätt för ofödda, MRO, väckte även under torsdagen upprörda känslor med bilder på aborterade foster.– Rätten till fri abort är en mänsklig rättighet för kvinnor, säger Laila Edholm, ordförande för S-kvinnorna i Falun.– Vi vill visa på det ofödda barnets mänsklighet, att det är ett litet barn som dödas i en abort säger Annette Westöö, anställd vid MRO..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Coronaviruset påverkar kyrkan i Fågelfors

Den största högtiden under kyrkoåret, påsken, närmar sig. Men coronavirusets framfart påverkar hur den ska firas i Fågelfors..

Barometern - 15 minuter sedan

Sjuksköterskor snabbutbildas i Skåne

Barometern - 10 minuter sedan

Digitala studiecirklar i spåren av corona

Oro för coronasmitta gör att vanliga studiecirkelträffar inte känns lockande. Därför prövar nu Vuxenskolan att genomföra folkbildning med digital teknik..

Barometern - 10 minuter sedan

KSRR:s vädjan för att minska smittspridning

För att inte utsätta omgivningen för onödiga risker menar KSSR att det är viktigare än någonsin att avfall slängs i dubbelknutna påsar..

Barometern - 30 minuter sedan

"Svenska Hollywoodfruar" på is tills vidare

Realityserien "Svenska Hollywoodfruar" pausas på obestämd tid, skriver .

Barometern - 30 minuter sedan

Dömd för mordmedhjälp frias av hovrätten

Barometern - 30 minuter sedan

Golfdilemmat: Vad händer med Ryder Cup?

Flera majors har redan skjutits upp och frågan är om samma öde drabbar golfklassikern Ryder Cup i höst. Stjärnan Tommy Fleetwood är kluven:.

Barometern - 30 minuter sedan

Kvinna misshandlade arbetskamrat på krogen

Bråket med arbetskamraten gjorde att den 24-åriga kvinnan fick sluta sin anställning. Nu har hon dessutom dömts till dryga böter för misshandel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.