Barometern > Nyheter

Thursday, 09 April, 12:38

Barometern - 25 mar 20 kl. 14:43

Kvinna åtalas för narkotikabrottEn kvinna i 50-årsåldern åtalas för narkotikabrott sedan hon använt cannabis. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnaåtalas för , narkotikabrott
YLE - 03 maj 13 kl. 16:31

Tre dömda för narkotikabrott

Tre män fick fängelsestraff för narkotikabrott som utfördes i Jakobstad mellan åren 2008 och 2012. En kvinna friades från åtal. En av männen hade fört in droger i landet från Sverige och sålt dem vidare.

Kristianstadsbladet - 20 maj 12 kl. 20:22

Två greps för narkotikabrott

En 21-årig man och en 22-årig kvinna greps på söndagseftermiddagen i närheten av Gamlegården i Kristianstad misstänkta för narkotikabrott.
Det var när en man kom gåendes som polisen fattade misstanke om narkotikabrott. Mannen greps och husrannsakan gjordes i mannens hem strax därefter.

Magazin24 - 15 nov 12 kl. 07:52

Kvinna misstänks för narkotikabrott

En kvinna i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott, eget bruk och innehav. Strax efter midnatt på torsdagen kontrollerade Polisen en kvinna på Tunadalsgatan i Köping. Kvinnan visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med till polisstationen för provtagning.

Kristianstadsbladet - 28 jul 14 kl. 12:02

Kvinna greps misstänkt för narkotikabrott

Efter att en kvinna parkerat sin bil på en privat tomt i Osby och sedan somnat, greps hon misstänkt för ringa narkotikabrott.
Strax efter klockan halv sex på måndagsmorgonen såg en boende i Osby hur en okänd bil står parkerad på dennes tomt på Hasslarödsvägen. I bilen låg en kvinna och sov.

YLE - 30 mar 17 kl. 10:04

Narkotikabrott, rattfylleri och misshandel - flera kommunalvalskandidater har färska domar

En sannfinländsk kandidat i Esbo dömdes i januari för misshandel efter att ha tagit stryptag på sin sambo. En kandidat på Paavo Väyrynens lista "Terve Helsinki" dömdes i fjol för sex olika trafikbrott medan en piratpartist i Helsingfors dömts för användning av amfetamin. Få kandidater har berättat om sin färska dom för partiet.

BT - 28 maj 14 kl. 14:27

Vd i Mark döms för narkotikabrott

En vd för ett stort företag i Mark döms till fängelse för narkotikabrott och rattfylleri. Mannen döms till sex månaders fängelse. BT har tidigare berättat om vd:n som köpt kokain vid flera tillfällen.

BT - 14 mar 11 kl. 10:32

Dalsjöforsbo åtalad för narkotikabrott och misshandel

En 27-årig man från Dalsjöfors har åtalats för en rad narkotikabrott och för att ha misshandlat en kvinna. Alla brotten inträffade under några veckor i februari. Berusad på amfetamin ska han ha knuffat och slagit till en kvinna, så att hon fick skrapsår och en bula i huvudet.

Västerbottens Folkblad - 11 apr 11 kl. 14:09

19-åring döms för narkotikabrott

UMEÅ En ung kvinna i 19-års åldern döms till dagsböter för narkotikabrott.UMEÅ En ung kvinna i 19-års åldern döms till dagsböter för narkotikabrott. I början av januari påträffades kvinnan narkotikapåverkad.

Magazin24 - 04 jan 13 kl. 13:15

Valskogskvinna dömd för narkotikabrott

En kvinna från Valskog har dömts till dagsböter för ett narkotikabrott som hon begick i våras. I mitten av mars 2012 stoppade polisen en kvinna från Valskog när hon kom gående på Skolgatan i Kungsör. Kvinnan medtogs för urinprov och förhör, eftersom patrullen misstänkte att hon var påverkad av narkotika.

Magazin24 - 31 jan 13 kl. 08:35

Dagsböter för narkotikabrott

En ung kvinna i Arboga får dagsböter efter att ha begått ett narkotikabrott. En kvinna i 20-årsåldern anträffades i april förra året med sex tabletter Tramadol, som är narkotika. Kvinnan själv uppger att hon hittat tabletterna och att hon inte visste vad de innehöll.

Magazin24 - 13 mar 13 kl. 17:12

Två misstänkta fall av narkotikabrott i Kungsör

En man och en kvinna misstänks för narkotikabrott i Kungsör. Klockan 03.35 påträffades två personer i Kungsör som visade tecken på att vara påverkade av narkotika.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Även Piteå får extrastöd

Barometern - 15 minuter sedan

Så mycket krävs för att komma in på gymnasieskolan

956 elever av 1 195 sökande har antagits till de olika gymnasieprogrammen, men 216 platser står fortfarande tomma. Det visar den första preliminära siffrorna från Kalmarsunds gymnasieförbund, som på torsdagen lades ut på hemsidan..

Barometern - 45 minuter sedan

59-åring döms till fängelse för cannabisodling

En 59-årig man man på norra Öland döms till fängelse för sin cannabisodling. Tingsrätten anser det klarlagt att narkotikan framställdes för försäljning. .

Barometern - 30 minuter sedan

Höll 18-åring som slav - döms till fängelse

Den 37-årige mannen lurade en 18-årig flicka från Rumänien att komma till Sverige. Här höll han henne sedan inspärrad under slavliknade förhållande i flera månader. Nu har han dömts till fängelse för människohandel och våldtäkt..

Barometern - 30 minuter sedan

Talangen kan återvända till Luleå

Barometern - 30 minuter sedan

Närmare 700 döda senaste dygnet i Spanien

Barometern - 1 timme sedan

Trots guidning utomhus - vårens guideprogram i Glasriket ställs in

Natur- och kulturguiderna i Glasriket ställer in vårens program. – Världen får friskna till innan vi kör igång, säger Jan-Åke Karlsson..

Barometern - 1 timme sedan

Karriären pausad efter tunga beskedet

Damkronornas petade förbundskapten Ylva Martinsen, 43, tänker fortsätta sin tränarkarriär. Men hon är kritisk till det sena avgångsbeskedet från Svenska ishockeyförbundet som ser ut att tvinga henne till en paus..

Barometern - 1 timme sedan

Frölundajuniorer berusade sig med lustgas

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.