SVT > Inrikes

Saturday, 04 April, 12:10

SVT - 25 mar 20 kl. 14:51

Krögaren: Vi behöver hjälp i dag, annars går vi underBeskedet om att endast tillåta bordsservering på barer och restauranger blev ännu ett hårt slag mot den redan blödande restaurangbranschen. – Det är katastrof. Vi måste ha hjälp i dag, säger krögaren Marcus Svensson i SVT:s Morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Marcus Svensson, SVT, Morgonstudion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KrögarenVi behöver , hjälpi , dag, annars, gårvi under
Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 06:30

JP:s ska rivas snarast - annars väntar vite

Foto: Tommy Svensson
Halvt nerbrunna JP:s Restaurang & Pizzeria måste rivas. Annars riskerar fastighetsägaren vite på 200 000 kronor.
Det var i början av april som JP:s Restaurang och Pizzeria brann ner.

YLE - 10 jul 16 kl. 13:28

Markägaren ska i sista hand bogsera bort övergivna bilar

Det är många som har lagt märke till en övergiven bil som står i skogsbrynet vid korsningen mellan riksväg 25 och Ekenäsvägen i Gebbelby i Karis. En annan bil har en längre tid legat i ett dike längs Svidjavägen i Lojo och en tredje har funnits i ett dike vid Evitskogvägen i Sjundeå kyrkby. Vem ansvarar för att bogsera bort övergivna bilar?

GöteborgsPosten - 16 sep 17 kl. 21:52

En dag som Barcelona  inte glömmer

Glasdörren till blomsteraffären är låst. Ägaren har inte orkat komma tillbaka efter skåpbilsattacken på Las Ramblas i Barcelona. Annars är det mesta sig likt på det populära stråket där turister och Barcelonabor trängs dag som natt..

Nerikes Allehanda - 20 okt 16 kl. 19:25

Länsstyrelsen kräver bättre omsorg – annars skjuts hunden

Den köldkänsliga hunden har varit på rymmen sedan i början av juli, den enda tillsynen ägaren har över hunden är via en kamera. Nu kräver Länsstyrelsen bättring av hundägaren, annars är det risk att hunden avlivas..

Nerikes Allehanda - 20 okt 16 kl. 19:25

Länsstyrelsen kräver bättre omsorg – annars avlivas hunden

Den köldkänsliga hunden har varit på rymmen sedan i början av juli, den enda tillsynen ägaren har över hunden är via en kamera. Nu kräver Länsstyrelsen bättring av hundägaren, annars är det risk att hunden avlivas..

Skånskan - 24 nov 15 kl. 06:00

Godsägaren strider för sina spionpengar

Stockholm/Skåne När Sovjet föll samman såg svenska försvarsmakten en möjlighet att införskaffa fiendens flygradar. En skånsk godsägare agerade bulvan och skaffade mer än så. Den 24 november inleds förhandlingarna om de 50 miljoner som han menar att staten är skyldig honom.

YA - 14 okt 13 kl. 10:20

Rättegång om magra nötkreatur startar i?dag

I mars 2008 omhändertog miljömyndigheterna ett 90-tal nötkreatur på en gård utanför Sjöbo. I dag inleds rättegången mot djurägaren, som misstänks för djurplågeri.
Omhändertagandet var ett av de största någonsin i Sjöbo kommun.

YA - 07 jan 14 kl. 06:36

Grannbyar som natt och dag

Foto: Moa Dahlin
De båda fiskebyarna Skillinge och Brantevik ligger bara ett par kilometer ifrån varandra. Men livet i byarna är väldigt olika. Det tycker kaféägaren Ahmet Celikkol som nyligen köpt Branteviks bykrog.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Bert och Goliat behöver nya ägare – annars avlivas deFacebook

SKRÄVLINGE. De fyraåriga katterna Bert och Goliat i Skåne behöver hjälp. Gården de tidigare bott på har bytt ägare och den nya hussen vill inte ha dem.

YLE - 13 maj 16 kl. 05:23

Första Talvivaaradomen faller i dag - vattenfrågan avgör gruvans öde

Hur mycket ska man få smutsa ner miljö och vattendrag i Finland och vem bär ansvar i sista hand? Var går gränsen för miljöbrott i Finland? Här några kuggfrågor i fallet Talvivaara, där fyra chefer i dag får sin dom i tingsrätten i Kajana.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Hjälp SVT dokumentera coronakrisen: Bidra med en video från din nya vardag

Vi befinner oss just nu i en både ovanlig och orolig tid, där coronakrisen påverkar vår vardag på olika sätt – runt om i Sverige..

SVT - 4 timmar sedan

Ny rapport: Var tredje butik kan tvingas stänga inom två månader

Sällanköpsvaruhandeln har drabbats hårt av coronautbrottet. Nästan 30 procent av företagen kan tvingas stänga inom två månader, enligt en ny rapport från arbetsgivarorganisationen Svensk Handel. – Det man har jobbat ihop rinner ur händerna på en, säger butiksägaren Svante Nilsson..

SVT - 6 timmar sedan

4 april: Nattens nyheter

SVT - 7 timmar sedan

3 tips: Så hanterar du ovissheten i coronatider

Hur länge kommer det hålla på? Hur ska man agera? När blir allt som vanligt igen?

SVT - 9 timmar sedan

Studier visar att coronaviruset kan smitta tidigare än man trott

Flera studier pekar mot att viruset kan smitta tidigare i sjukdomsförloppet. Något som kan förklara varför äldreboende har drabbats av smittan, menar Niklas Arnberg, professor i virologi vid Umeå universitet..

SVT - 11 timmar sedan

Apoteken: Vi kommer inte höja priserna på handsprit

Staten, kommuner och regioner har sett extremt höjda priser på handdesinfektion och andra hygienprodukter från en av sina leverantörer – men vanliga konsumenter verkar inte behöva oroa sig för samma typer av prishöjningar, visar SVT Nyheters rundringning till ett antal apotekskedjor..

SVT - 13 timmar sedan

Regeringen vill ha mer makt – begär att få kringgå riksdagen under coronakrisen

Regeringen vill med anledning av coronakrisen få makt att fatta beslut kopplade till pandemin utan att behöva gå via riksdagen. De har sökt stöd hos oppositionen för att få igenom en lagrådsremiss – men mött på motstånd från Moderaterna..

SVT - 14 timmar sedan

Forskare i Lund tar luftprover – ska se hur långt coronaviruset kan smitta

Vid Tekniska Högskolan i Lund tar nu forskare hundratals luftprover nära patienter som är smittade med det nya coronaviruset. Detta för att på så sätt se hur långt viruset, och därmed smittan, kan spridas. – Finns det virus i luften kan det ha betydelse för hur man agerar ventilationsmässigt och skyddsmässigt, säger Sara Thuresson doktorand i aerosolteknologi..

SVT - 15 timmar sedan

Kan munskydd stoppa corona?

I Asien har det länge varit vanligt att använda munskydd – alltså långt innan Corona-virusets utbrott. Men nu är det flera europeiska länder som faktiskt kräver att befolkningen ska använda munskydd för att till exempel få handla i matbutiker. Men vilken nytta gör skydden egentligen för oss vanliga människor när vi rör oss i samhället.

SVT - 16 timmar sedan

Anders Tegnell tror inte på kommande skolstängningar: ”Svårt att se det”

Statsepidemiologen Anders Tegnell tror inte på att det kommer tas ett nationellt beslut om att stänga grundskolor och förskolor i Sverige. I ”Skavlan” berättar han varför. – Det har jag väldigt svårt att se, speciellt när vi har gått så här långt i epidemin som vi har gjort nu..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.