Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 05 April, 08:49

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 14:46

Företag får sökt tillstånd för placering av containerEtt företag i Vilshult får placera en större container vid sin anläggning. Företaget har nu tilldelats ett tidsbegränsat bygglov och får grönt ljus för sin tilltänkta förvaringscontainer hela år 2021 ut..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Vilshult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagfår , sökt, tillståndför , placeringav , container
Skånskan - 30 jun 16 kl. 06:00

Barn placerade i hem utan rätt tillstånd

Sjöbo Två ensamkommande flyktingungdomar från Sjöbo var placerade i ett HVB-hem i Uppland. Det var i alla fall vad familjenämnden trodde. I själva verket saknade företaget tillstånd, enligt Inspektionen för vård och omsorg (Ivo).

Västerbottens Folkblad - 04 nov 14 kl. 15:18

Företag vill bygga vindkraft i Norsjö

Ansöker nu om tillstånd hos länsstyrelsen. Det är företaget WPD som vill uppföra och driva en gruppstation för vindkraft med högst 10 vindkraftverk med totalhöjd överstigande 150 meter, med tillhörande fundament, vägar och annan nödvändig anläggning. Gruppstationens tänkta placering är på Tomaslidens höjdlägen, ett område som ligger i närheten av Risberg, mellan Bastuträsk och Norsjö.

YLE - 22 jul 15 kl. 05:00

Grannfejder i Svenskfinland - allt från stora pälsfarmer till små förråd

Svenska Yle har kartlagt klagomål och besvär som behandlats av bygg- och miljönämnderna i de tvåspråkiga kommunerna under 2014. Över 250 besvär har kommit så långt som till nämnden och nästan hälften av dem handlar om rättsprocesser. Det är ändå bara en bråkdel av alla klagomål som går så långt som till nämnden eller en domstol, vilket betyder att antalet i verkligheten är mångdubbelt.

SmålandsPosten - 11 jul 14 kl. 06:18

Trafikverket säger nej till deras skylt

Kaféverksamheten Smörhöga gårdsmagasin utanför Grimslöv fick tillstånd av länsstyrelsen att sätta upp en skylt vid väg 23. Men Trafikverket överklagar beslutet till förvaltningsrätten eftersom skylten kan innebära olycksrisk. Ann-Kristin Karlsson, som driver kaféverksamheten i Smörhöga utanför Grimslöv, ansökte om tillstånd att sätta upp två identiska skyltar vid väg 23, i höjd med Grimslöv.

Barometern - 03 aug 13 kl. 11:21

Lantmän sågar detaljplan för Ölandshamnen

En detaljplan som bara belyser det positiva och duckar för det negativa. Kalmar Lantmän är kritiska mot planen för Linnéuniversitetets placering i Ölandshamnen. I sitt yttrande till kommunen skriver Kalmar Lantmän bland annat: ?

YLE - 06 maj 14 kl. 04:40

Så här tycker politikerna om Norra hamnen

Här finns alla de svar som fullmäktigeledamöterna i Raseborg gav i Yle Västnylands enkät om planerna i Norra hamnen i Ekenäs. Eftersom Yle Västnyland har lovat politikerna anonymitet, så publicerar vi enbart SFP:s och SDP:s enkätsvar partivis. De svar som de övriga partiernas (Gröna, Saml, FKP, KD, Sannf, VF) fullmäktigeledamöter har gett publiceras som en helhet för att på det sättet ge också dem större anonymitet.

YLE - 07 sep 17 kl. 08:52

Från kräkning framför magiskt publikhav till dödens blick och suveränt VM-guld

Från kräkning framför magiskt publikhav till dödens blick och suveränt VM-guld De dramatiska scenerna har etsat sig fast på friidrottsfolkets näthinnor. Valentin Kononen går upp bredvid loppets kinesiska ledare, stirrar på honom med ett litet flin – och kinesen kollapsar. Riktigt så gick det kanske inte till, berättar gångvärldsmästaren nu, men legenden lever kvar.

YLE - 09 feb 15 kl. 09:04

Vasa på bronsplats i regionranking - Seinäjoki tog guldet

Vasaregionen återfinns på tredje plats i Finlands Näringslivs kommunranking. Seinäjokiregionen tog förstaplatsen, medan Tavastehusregionen tog tredjeplatsen. Seinäjoki var etta också i rankingen år 2012, medan Vasa stigit från nionde och Tavastehus från femte plats.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Kom till USA som slav – levde in på 1940-talet

Matilda McCrear var bara två år gammal när hon sattes på ett slavfartyg från Västafrika mot USA. Hon är den sista kända överlevaren från den transatlantiska slavhandeln – och levde ända in på 1940-talet. Nu har forskare kartlagt hennes liv..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Lejon fastnade i vajer på norskt zoo – dog

En lejonhona på Kristiansands djurpark i södra Norge har dött efter att ha fastnat i en matanordning, rapporterar norska medier..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Flytt utomhus ny lösning i coronatider

När virusrädslan tömmer butikerna gäller det att tänka nytt. Ett motdrag kan vara att flytta ut försäljningen på trottoaren, något som provas i flera svenska städer. I Borås går det också att få håret klippt ute i friska luften..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ett steg närmare bostäder vid stationen

Att utsikten förstörs för vissa påverkar inte byggplanerna. Det menar mark- och miljödomstolen. Nu börjar bostadsplanerna för Järnvägsgatan bli allt mer konkreta.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nytt avsnitt av "Tiger king" kan vara på gång

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Coronakrisen ruskar om Italiens politik

Italien är känt för regelbundna politiska kriser men under det pågående coronautbrottet har detta ändrats..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

NHL-stjärnan håller igång – via Instagram

Rookiesäsongen fick ett abrupt stopp när coronviruset lamslog världen. Nu sitter Pierre Engvall hemma i Ljungby och väntar på nya besked från NHL. Träningen sköter han bland annat med hjälp av Instagram..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tv-aktuella paret Zackari bryter mot lagen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Religiöst massmöte tros ha sprit viruset

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Riksbankschefen vill döda deflationsspöket

Coronakrisen kan väcka deflationsspöket – en farlig utveckling med fallande priser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.