SR > Nyheter

Tuesday, 07 April, 09:33

SR - 25 mar 20 kl. 14:51

Tegnell: ”Situationen är rätt stabil”2510 personer har nu bekräftats smittade av coronaviruset i Sverige, meddelade Folkhälsomyndigheten på onsdagen under sin dagliga presskonferens..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnell, Situationenär rätt , stabil
SVT - 25 mar 20 kl. 14:50

Statsepidemiologen: ”Stabil situation i Sverige”

Totalt cirka 2 500 personer har konstaterats vara smittade av coronaviruset i Sverige hittills. 42 personer bekräftas ha avlidit. Sedan en vecka tillbaka upptäcks mellan 100 och 200 fall dagligen, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell.

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Tegnell: Äldreboenden största bekymret

Det största bekymret just nu är att smittan kommit in på så många äldreboenden, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell..

VA - 17 aug 11 kl. 10:01

Vd: Det är en stabil rapport

17 augusti "Det är en stabil rapport. Framför allt är vi glada över att kostnadsläget är under kontroll och i linje med vad vi har guidat tidigare", säger han till Nyhetsbyrån Direkt. Rörelseresultatet på ebitda-nivå landade på 336 miljoner kronor, mot analytikernas förväntningar på 325 miljoner.

YLE - 30 nov 16 kl. 12:52

Studier visar att stabil salthalt är bra för havet

Långtida studier visar att salthalten i havet vid Finlands kustområden, framför allt i Skärgårdshavet, inte har förändrats på hundra år. Enligt NTM-centralen är en stabil salthalt bra på många sätt. Salthalten har under långa tider rört sig kring 5,5-6 promille.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 16:29

Tegnell: Res inte till eller från storstäder

inrikes Stockholm är värst drabbat av coronaviruset och nu avråds från resor till och från storstadsregionerna. Både att resa till och från storstadsregionerna riskerar att sprida smittan i landet, säger statsepidemiolog Anders Tegnell.Framför allt när vi närmar oss lov kan det leda till stor smittspridning till andra delar av landet, säger Tegnell på Folkhälsomyndighetens dagliga pressträff om virusläget i Sverige.

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 09:13

Sverige i toppskiktet av tester för coronaviruset - 100 000 kan vara smittade redan enligt Tegnell

Sverige befinner sig i toppskiktet av tester för coronaviruset per capita, trots uppgifter om att man nu inte testar alla med symptom. Samtidigt är sjukdomstillväxten per capita lägre än Danmark som ligger lite efter Sverige i tester per capita. Statsepidemiologen Tegnell tror dock att 100 000 svenskar redan kan vara smittade enligt en intervju i Expressen.

YLE - 29 aug 13 kl. 12:25

Vattenkvaliteten i Lojo sjö är stabil

Vattenkvaliteten i Lojo sjö är stabil, visar en rapport från Västra Nylands vatten och miljö. Den största belastningen finns i närheten av Lojo centrum och vid Hållsnäsfjärden i södra delen av sjön. Syreläget betecknas som bra.

YLE - 06 jun 16 kl. 11:33

Vinst för BK-46 efter stabil insats på hemmaplan

Karislaget BK-46 knep seriepoängen på söndagen när laget mötte FC Viikingit från Nordsjö. Slutresultatet i division 2-matchen blev 2-1 (2-0). BK-46 gjorde en rätt stabil insats i matchen på Karis idrottsplan, säger BK:s lagledare Kjell Dahlberg.

Nerikes Allehanda - 23 sep 17 kl. 05:00

Socialchefen: "Situationen på socialkontoret blir allt mer stabil"

Bemanningen på socialkontoret blir allt mer stabil. Nu är bara två av de som jobbar på socialkontoret i Ljusnarsbergs kommun inhyrda konsulter.
– Vi har successivt anställt mer personal och det känns tryggt, säger socialchef Marie-Louise Forsberg-Fransson..

Expressen - 29 mar 20 kl. 14:25

Tegnell: Det vi gör i landet måste ha effekt

Antalet personer som intensivvårdas i covid-19 har minskat de senaste dagarna, säger statsepidemilog Anders Tegnell. Ökningen i antalet äldre som drabbas har stabiliserats.– Det vi gör i landet måste ha en effekt, säger Tegnell..

Fler nyheter från SR

SR - 2 minuter sedan

Beslut: Enbart poströstning i presidentval i Polen

Trots kritik gick sent igår kväll beslutet i det polska parlamentet. Nu ska 30 miljoner röstkuvert administreras..

SR - 15 minuter sedan

Moderaterna: Byt ekonomisk strategi

Moderaterna vill att Sverige ska byta ekonomisk strategi under coronakrisen för att klara jobben..

SR - 1 timme sedan

Striktare regler vid gränsen till Finland

Den finländska regeringen har under en pressträff på morgonen meddelat att de inför striktare gränsrestriktioner för arbetspendling till Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Butiker för hemmafix ser uppsving i coronakrisen

Ekot har ringt runt till 20 butiker som säljer allt ifrån brädor och skruvar till färg och tapeter, och alla har märkt av fler kunder den senaste månaden..

SR - 3 timmar sedan

Privata vårdgivare stöttar offentliga under coronan

Vårdpersonal från privata vårdbolag kan gå in och stötta den offentliga vården under den pågående coronapandemin. Regionerna i Skåne och Stockholm är redan i färd med att ta in personal från det privata..

SR - 3 timmar sedan

KD: arbetsgivare som lånar ut personal ska ersättas av staten

Kristdemokraterna vill att staten betalar för att få utbildad vårdpersonal som arbetar på andra ställen tillbaka till vården..

SR - 3 timmar sedan

Tusentals företag får anstånd med skatten

Skatteverket har på bara en vecka fått in nästan 10 000 ansökningar om anstånd med inbetalning av bland annat moms och arbetsgivaravgifter från näringsidkare som drabbas av coronakrisen..

SR - 3 timmar sedan

Sjuka med Covid19 kan behöva snabb hjälp

Den som får hög feber efter att ha varit feberfri i flera dagar kan ha drabbats av en bakteriell lunginflammation som följdsjukdom till covid-19..

SR - 3 timmar sedan

Flera länder anlitar underrättelsetjänster

Flera länders underrättelsetjänster har dragits in i en dragkamp för att komma över livsviktig medicinsk utrustning för att behandla covid-19 och förhindra spridningen av corona..

SR - 6 timmar sedan

Australiensisk Kardinal frias av högsta domstolen

Australiens högsta domstol har upphävt domen om sexuella övergrepp mot barn mot en av de allra högsta personerna inom den katolska kyrkan. Den Australiensiske Kardinalen George Pell som tidigare dömdes till 6 års fängelse frias nu från anklagelserna och kommer att släppas fri..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.