UNT > Utrikes

Tuesday, 31 March, 14:25

UNT - 25 mar 20 kl. 14:37

Försvarsminister död under fredsförhandlingarSudans försvarsminister Jamal al-Din Omar har avlidit efter en hjärtattack i grannlandet Sydsudans huvudstad Juba, där han deltog i fredssamtal med rebellgrupper, uppger militären..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Jamal, Din Omar, Sydsudans, Juba

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsministerdöd under , fredsförhandlingar
SR - 22 aug 16 kl. 13:06

Filippinska fredsförhandlingar börjar i Oslo

I dag startar formella fredsförhandlingar i Oslo mellan kommunistrebeller och den filippinska regeringen. Och även om de senaste 25 åren av förhandlingar inte har gett några resultat, så är läget nu annorlunda eftersom parterna känner varandra väl. Det berättar fredsforskaren Colin Walch vid Uppsala universitet..

SR - 29 jun 13 kl. 16:23

Blodig attack i Thailand trots fredsförhandlingar

I morse dödades åtta soldater av en vägbomb i det oroliga södra Thailand. Sedan 2004 har det lågskaliga kriget krävt minst 5 500 människors liv. Detta är den dödligaste attacken sedan fredsförhandlingar inleddes för tre månader sedan..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 21:02

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter. Beskedet kommer efter att den kongolesiska militären, med uppbackning av den nya FN-styrkan, på sistone fått M23 att backa från staden Goma ? en strategisk seger i striderna mot gerillan..

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo


Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter.Beskedet kommer efter att den kongolesiska militären, med uppbackning av den nya FN-styrkan, på sistone fått M23 att backa från staden Goma - en strategisk seger i striderna mot gerillan.Miljontals människor har dött av hunger, sjukdom och våldsamheter i Kongo-Kinshasa sedan 1990, till följd av en lång serie strider om makten i landet..

NT - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter..

BT - 06 sep 13 kl. 21:02

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter. Beskedet kommer efter att den kongolesiska militären, med uppbackning av den nya FN-styrkan, på sistone fått M23 att backa från staden Goma - en strategisk seger i striderna mot gerillan.Miljontals människor har dött av hunger, sjukdom och våldsamheter i Kongo-Kinshasa sedan 1990, till följd av en lång serie strider om makten i landet..

UNT - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av våldsamheter.(TT).

NSD - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter..

SR - 06 sep 13 kl. 21:25

Nya fredsförhandlingar i Kongo-Kinshasa

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter..

Kristianstadsbladet - 12 okt 14 kl. 14:49

Kerry manar till fredsförhandlingar

Budskapet under givarkonferensen för Gazas uppbyggnad har varit tydligt: det är dags för ett stopp på Israel-Palestina-konflikten.USA:s utrikesminister sträcker ut handen för nya fredsförhandlingar.
- Vi måste tillbaka till förhandlingsbordet och hjälpa till att fatta svåra beslut, riktiga beslut...

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 14 kl. 14:53

Kerry manar till fredsförhandlingar

Budskapet under givarkonferensen för Gazas uppbyggnad har varit tydligt: det är dags för ett stopp på Israel-Palestina-konflikten. USA:s utrikesminister sträcker ut handen för nya fredsförhandlingar..

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Tolvåring coronadöd i Belgien

En tolvårig flicka har blivit Europas hittills yngsta dödsoffer för covid-19..

UNT - 30 minuter sedan

Kina iakttar symtomfria smittspridare

Myndigheterna i Kina kommer att börja rapportera mer om hur många människor som visat sig vara smittade av coronaviruset utan att ha uppvisat några symtom..

UNT - 1 timme sedan

Etiopien låter fler få tillgång till internet

Coronaviruset har fått Etiopien att lätta på det informationsmörker som har omfattat delar av landet..

UNT - 1 timme sedan

Viruset skär djupa sår i EU

Gräl, stängda gränser och anklagelser om feghet och slöseri..

UNT - 1 timme sedan

Vitrysslands strategi: Vodka, bastu, hockey

Grannländerna har stängt gränserna, stoppat kollektivtrafiken, förbjudit folksamlingar och stängt in sig i hemmen..

UNT - 2 timmar sedan

Världens få virusfria hörn håller andan

De blir färre och färre..

UNT - 2 timmar sedan

Falska nyheter kan ge ryssar fem års fängelse

Ryssland skärper kraftigt lagarna mot falsk information..

UNT - 3 timmar sedan

Punkt för brandsäsongen i New South Wales

Totalt 11 400 bränder som härjade över mer än 5,5 miljoner hektar gjorde sommaren till den hittills värsta i New South Wales historiaMen nu är årets brandsäsong är officiellt över, åtminstone i den stora delstaten i östra Australien..

UNT - 3 timmar sedan

Kvinnor uppmanas: Sminka dig, sluta gnäll

Malaysiska myndigheter väcker förvåning och upprördhet med sina råd till kvinnor under den pågående virusisoleringen..

UNT - 4 timmar sedan

Tyskland följer Sydkorea med låga dödstal

Nästan 600 döda kan låta mycket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.