Sydsvenskan > Sport

Friday, 03 April, 06:37

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 14:37

Försvarsminister död under fredsförhandlingar



Sudans försvarsminister Jamal al-Din Omar har avlidit efter en hjärtattack i grannlandet Sydsudans huvudstad Juba, där han deltog i fredssamtal med rebellgrupper, uppger militären. Omar var en av medlemmarna i det militärråd som tog över makten i landet.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Jamal, Din Omar, Sydsudans, Juba

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsministerdöd under , fredsförhandlingar
SR - 22 aug 16 kl. 13:06

Filippinska fredsförhandlingar börjar i Oslo

I dag startar formella fredsförhandlingar i Oslo mellan kommunistrebeller och den filippinska regeringen. Och även om de senaste 25 åren av förhandlingar inte har gett några resultat, så är läget nu annorlunda eftersom parterna känner varandra väl. Det berättar fredsforskaren Colin Walch vid Uppsala universitet..

SR - 29 jun 13 kl. 16:23

Blodig attack i Thailand trots fredsförhandlingar

I morse dödades åtta soldater av en vägbomb i det oroliga södra Thailand. Sedan 2004 har det lågskaliga kriget krävt minst 5 500 människors liv. Detta är den dödligaste attacken sedan fredsförhandlingar inleddes för tre månader sedan..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 13 kl. 21:02

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter. Beskedet kommer efter att den kongolesiska militären, med uppbackning av den nya FN-styrkan, på sistone fått M23 att backa från staden Goma ? en strategisk seger i striderna mot gerillan..

Kristianstadsbladet - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo


Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter.Beskedet kommer efter att den kongolesiska militären, med uppbackning av den nya FN-styrkan, på sistone fått M23 att backa från staden Goma - en strategisk seger i striderna mot gerillan.Miljontals människor har dött av hunger, sjukdom och våldsamheter i Kongo-Kinshasa sedan 1990, till följd av en lång serie strider om makten i landet..

NT - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter..

BT - 06 sep 13 kl. 21:02

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter. Beskedet kommer efter att den kongolesiska militären, med uppbackning av den nya FN-styrkan, på sistone fått M23 att backa från staden Goma - en strategisk seger i striderna mot gerillan.Miljontals människor har dött av hunger, sjukdom och våldsamheter i Kongo-Kinshasa sedan 1990, till följd av en lång serie strider om makten i landet..

UNT - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av våldsamheter.(TT).

NSD - 06 sep 13 kl. 20:59

Nya fredsförhandlingar i Kongo

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter..

SR - 06 sep 13 kl. 21:25

Nya fredsförhandlingar i Kongo-Kinshasa

Regeringen i Kongo-Kinshasa tänker återuppta fredsförhandlingar med rebellgruppen M23 i nästa vecka för att avsluta en 18 månader lång period av kraftiga våldsamheter..

Kristianstadsbladet - 12 okt 14 kl. 14:49

Kerry manar till fredsförhandlingar

Budskapet under givarkonferensen för Gazas uppbyggnad har varit tydligt: det är dags för ett stopp på Israel-Palestina-konflikten.USA:s utrikesminister sträcker ut handen för nya fredsförhandlingar.
- Vi måste tillbaka till förhandlingsbordet och hjälpa till att fatta svåra beslut, riktiga beslut...

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 14 kl. 14:53

Kerry manar till fredsförhandlingar

Budskapet under givarkonferensen för Gazas uppbyggnad har varit tydligt: det är dags för ett stopp på Israel-Palestina-konflikten. USA:s utrikesminister sträcker ut handen för nya fredsförhandlingar..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Margrethe: Inga blommor till mig tack

Den 16 april fyller Danmarks drottning Margrethe 80 år och hon har nu bett sitt folk om en födelsedagspresent: att skicka blommor till andra i stället för till henne. Hovet har sedan tidigare blåst av allt firande av födelsedagen, men drottningen vill i.

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Lund sanerar klotter för en halv miljon kronor om året

Politiker: "Det är alldeles för mycket pengar, men lösningen är inte att släppa klottret fritt"..

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

”Jag jobbar mycket mer när jag sitter inlåst här hemma”

Effektivare, men ensammare, tycker eleverna om distansundervisning..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Råd till anhöriga: ”Ring dubbelt så ofta”

Besökförbudet på landets äldreboenden kan utlösa en våg av depression bland de boende. – Och depression är en av de dödligaste sjukdomarna som finns för äldre personer, säger geriatrikprofessorn Yngve Gustafson. De som bor på äldreboenden tillhör redan.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Han är favorit när Corbyn tar farväl

Bye bye Corbyn! Hello ...Starmer?

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tufft för fisket när restauranger står tomma

När restaurangerna stängt eller går på lågvarv, har efterfrågan på färsk fisk störtdykt. Fiskare, grossister och handel vädjar om hjälp. – Nu kan du köpa fin fisk och kräftor till bra pris i butik och laga hemma, tipsar landsbygdsminister Jennie Nilsson.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Coronakrisen: Myrorna stänger insamlingsboxar

Andrahandskedjan Myrorna stänger insamlingsboxarna och slutar ta emot skänkta varor på insamlingscentralerna på grund av coronakrisens effekter på försäljning och personalbemanning, skriver Myrorna i ett pressmeddelande. "Myrorna hänvisar till att spara.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Bildextra: Corona-graffiti från hela världen

Graffitikonstnärer täcker väggar med goda råd och hyllningar till vårdpersonalen..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Coronasmittan lindrar sjuksköterskas körkortsindragning

Normalt sett skulle kvinnan mista sitt körkort i två månader..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Pantertant slåss mot gruvbolagen

Mattias Oscarsson ser Fredrik Gerttens dokumentär ”Jozi gold”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.