Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 01 April, 10:35

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 14:13

Rekyl nedåt väntas på USA-börsernaEfter tisdagens rally på USA-börserna förväntas en nedgång vid dagens öppning. Terminshandeln visar på en nedgång för S&P 500 på 0,8 porcent medan Nasdaqs kompositindex är ned 1,2 procent. För Dow Jones industriindex pekar handeln på minus 0,2 procent..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
USA, Nasdaqs, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekylnedåt , väntas, USA-börserna
Realtid - 24 mar 20 kl. 08:17

Rekyl väntas på Europabörserna

Breda uppgångar väntas på Europabörserna, Boris Johnson inför utegångsförbud i tre veckor och EU lättar på budgetreglerna. Det här är morgonens nyheter i korthet..

DI - 03 feb 20 kl. 15:10

USA-börserna väntas öppna uppåt efter fredagens fall

Terminerna för de ledande USA-börserna väntas stiga när måndagens handel drar i gång, i en rekyl efter att förra veckan….

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 14:13

Rekyl nedåt väntas på USA-börserna

Efter tisdagens rally på USA-börserna förväntas en nedgång vid dagens öppning. Terminshandeln visar på en nedgång för S&P 500 på 0,8 porcent medan Nasdaqs kompositindex är ned 1,2 procent. För Dow Jones industriindex pekar handeln på minus 0,2 procent..

Affärsvärlden - 13 jun 19 kl. 15:21

Rekyl uppåt väntas på USA-börserna

Terminerna för de ledande USA-börserna pekade mot indexuppgångar i torsdagens öppningshandel, efter nedgångar tidigare i veckan..

DI - 25 okt 18 kl. 15:28

Rekyl väntas i New York – Tesla och Twitter är laddade för uppgång

USA-börserna såg på torsdagseftermiddagen ut att öppna uppåt, efter onsdagens kraftiga nedgångar där inte minst teknikaktierna på Nasdaq utsattes för ett starkt säljtryck. .

Affärsvärlden - 25 feb 20 kl. 15:22

Rekyl väntas på Wall Street

USA-börserna ser ut att inleda tisdagens handel på plus efter markanta nedgångar dagen före..

Expressen Dina Pengar - 17 mar 20 kl. 08:42

Asienbörserna svänger upp – rekyl väntas i Europa

Efter en svart måndag med det största börsfallet på 30 år på Wall, och även skakig Stockholmsbörs, pekar tecknen mot en rekyl i dag.Asienbörserna ligger på plus och i handel med terminer visar att även börserna i Europa kan få en rekyl efter gårdagens nya ras..

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 17:50

USA-börserna återhämtar sig

De amerikanska börserna återhämtar sig än så länge under annandagens handel. Man kan tycka att det bör komma en tjurfälla på det skarpa raset under december. Fast nuvarande uppgång är kanske bara en enkel rekyl?

DI - 17 mar 20 kl. 06:49

Rekyl i sikte på Europabörserna

Efter måndagens historiska börsfall på Wall Street väntas de europeiska börserna öppna på plus. .

DI - 28 maj 15 kl. 15:25

New York-börserna: Väntas öppna med mindre rekyl

USA-börserna, som avslutade föregående session med flaggan i topp, ser ut att starta torsdagen med en mindre rekyl..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Ungerska simstjärnor coronasmittade

Åtta simmare och en tränare i det ungerska landslaget har testats positivt för covid-19, uppger det ungerska simförbundet. Flera av dem ska ha smittats av coronaviruset i samband med ett höghöjdsläger i turkiska Erzurum. Det ungerska förbundet har inte.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minskad bilförsäljning inte coronarelaterat

Nybilsregistreringarna minskade under mars, enligt statistik från branschorganisationen Bil Sweden. För personbilar var minskningen 8,6 procent och för lätta lastbilar hela 39 procent. Men minskningen är inte ett resultat av coronaviruset och en orolig.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nya miljarder till vårdutrustning och tester

Socialstyrelsen ska få möjlighet att låna fem miljarder kronor av Riksgäldskontoret för att säkra skyddsutrustning och annat sjukvårdsmateriel, föreslår regeringen, Liberalerna och Centerpartiet. En miljard kronor ska också avsättas för att utöka testni.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dramatiskt fall i svensk industri

Industrikonjunkturen dyker som väntat. Inköpschefsindex för industrin rasar till 43,2 i mars, från 52,7 i februari, enligt Swedbank och Silf. "Detta är den största månatliga nedgången i inköpschefsindexets dryga 25-åriga historia och är ett tydligt teck.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minnesord om Gunvor Lindqvist

Gunvor Lindqvist, Fårö, har avlidit 86 år gammal..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Många vill berätta om sina liv i coronatider

Nordiska museet må vara stängt men vittnesmålen om hur coronasmittan påverkar livet i Sverige strömmar in, rapporterar Kulturnytt. Museet samlar in berättelser på webbplatsen minnen.se där allmänheten kan lämna bidrag till forskningen och eftervärlden..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Public Enemy-bråket var ett pr-trick

Bråket mellan hiphop-veteranerna Chuck D och Flavor Flav, som tidigare i mars resulterade i att Flavor Flav fick sparken från gruppen Public Enemy, verkar vara ett skämt, skriver Pitchfork. Bråket eskalerade då Chuck D och hans projekt Enemy Radio medve.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Ukraina dammar av sovjetisk respiratordesign

För att möta det skriande behovet av respiratorer försöker Ukraina få igång inhemsk produktion – med hjälp av bortglömd teknik från Sovjettiden. Coronakrisen har lett till akut brist på respiratorer i många länder. Apparaterna är avgörande i vården av p.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kolbert: ”Förstörelsen drabbar allt levande”

Under de senaste 500 miljoner åren har jorden drabbats av fem massutdöenden. I "Det sjätte utdöendet" visar Elizabeth Kolbert att det sjätte orsakas av människan. Vi förändrar planetens fundament – vilket är ett hot även mot vår egen art.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kristofferssons rallycrosscomeback hotad

Johan Kristofferssons rallycrossatsning är i fara. Coronaviruset slår hårt mot bilindustrin och finansieringen blir lidande. – Vi är beroende av bilbranschen, säger teamchefen Tommy Kristoffersson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.