YLE > Finland

Thursday, 09 April, 21:08

YLE - 25 mar 20 kl. 14:26

Uppgifter till Yle: Begränsningen av rörelsefriheten gäller sannolikt hela Nyland - regeringen diskuterar frågan i kvällI kväll samlas regeringen för att diskutera nya begränsningar med anledningen av coronaepidemin. På bordet är begränsningen av rörelsefriheten. Sannolikt kommer begränsningen att gälla hela Nyland, enligt uppgifter till Yle..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Yle, Nyland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Försörjningsberedskapscentralen beställde bristfällig skyddsutrustning för tio miljoner euro: ''Vi är besvikna och ledsna''

Det finns många oklarheter kring den skyddsutrustning som Försörjningsberedskapscentralen beställt från Kina. I onsdags visade det sig att produkterna inte uppfyller de kriterier som krävs för att ansikts - och andningsskydden ska kunna användas på sjukhus..

YLE - 3 timmar sedan

“Det känns litet vemodigt” - ortodoxa i Hangö kan inte fira påskgudstjänst som vanligt

Det blir en annorlunda påskgudstjänst för de ortodoxa församlingsmedlemmarna i Hangö i år. Det skulle ha varit Hangös tur att ordna gudstjänsten, men den sker i stället i Lojo bakom stängda dörrar..

YLE - 3 timmar sedan

Köpmännen påminner: Påskens matkorg kan fyllas på under hela långhelgen

Skärtorsdagen är en bråd dag i handeln och trots att köpmännen och handeln rekommenderar att fördela den här påskens matuppköp på flera dagar för att undvika trängsel var det liv och rörelse redan vid middagstid..

YLE - 3 timmar sedan

Många oklarheter kring Finlands misslyckade skyddsutrustningsbeställning – "Svårt att förvissa sig om att man får rätt vara när man beställer från Kina"

Beställningen av vad som visade sig vara undermålig skyddsutrustning från Kina har utvecklats till en veritabel härva med en lång rad oklarheter. Efterfrågan på marknaden är enorm, men nu är en ny frakt på väg från Kina och Sydkorea..

YLE - 4 timmar sedan

Skadad container orsakade hartsläcka i Karis

En container med harts började läcka på Ekenäsvägen i Karis strax innan klockan fyra på torsdagseftermiddagen. Föraren lade snabbt märke till läckaget och körde in på parkeringen till en besiktningsstation..

YLE - 4 timmar sedan

Tidigare flygvapenchefer till Yle: Finland har goda skäl att köpa nya jaktplan av USA

Finland har flera goda skäl att köpa nya jaktplan av USA, precis som i början av 1990-talet. Den bedömningen gör två pensionerade flygvapenchefer som Yle har talat med. Särskilt F-35 Lightning II framstår som en klar favorit..

YLE - 4 timmar sedan

Tiotals coronafall inom hemtjänsten och på serviceboenden i huvudstadsregionen – både personal och klienter i karantän

Det råder brist på skyddsutrustning på serviceboenden och inom hemvården i huvudstadsregionen. Både personal och klienter har försatts i karantän och städerna jobbar med olika lösningar för att isolera smittade klienter..

YLE - 5 timmar sedan

Ny vändning igen: Ingå kan ge Marcus Grönholm en andra chans med Ingåstrand

Ingå kan ge Marcus Grönholms bolag Inkoon Keskustakehitys en ny chans att ta sig an Ingåstrand. Det rådande coronaläget innebär stor osäkerhet för hela projektet..

YLE - 6 timmar sedan

Företagen måste anpassa sig för att överleva: "Man måste erbjuda det som efterfrågas"

Viruskrisen tvingar företagen till anpassning. Följderna kan bli nya kunder och bättre affärer..

YLE - 6 timmar sedan

Avvikande öppettider under påskhelgen – onödiga resor ska undvikas

Påsktrafiken väntas vara mindre livlig i år i och med coronaviruset som bland annat stängt Nylands gränser. Butikerna har fria öppettider, men både öppettiderna och tidtabellerna för kollektivtrafiken påverkas av påsken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.