SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:06

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 14:25

Elit varslar och stänger Grace: ”Problemet för oss är att går man på nattklubb så vill man ju dansa på dansgolvet”Det blir inga tryckare på Grace till helgen. Elite har bestämt sig för att hålla stängt. Personal är varslad och permitterad..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Grace

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elit, varslaroch , stänger, Grace, Problemetför oss är , att går man på nattklubb så vill man ju dansa på dansgolvet
Skånskan - 02 mar 18 kl. 14:00

Hunden Elit ger eleverna extra motivation

Vollsjö Kan en hund hjälpa barn med lärandet och mobbning? Läraren Maria Levin tror det.
Med sin bordercollie Elit hjälper hon sedan en tid tillbaka elever på Vollsjö skola.

Nyheter 24 - 18 feb 14 kl. 20:42

Fem gånger Alexander Bard har spårat ur

Han är Idoldomaren som svenska folket älskar att hata. Men det är inte bara på bästa sändningstid i TV4 som Alexander Bard brukar använda kränkande ord för att få säga sin mening. "En hög jävla miffon" Sent på tisdagskvällen meddelade han att han lämnar Centerpartiet, som han gick med i 2011.

Expressen - 09 jul 18 kl. 21:39

Löfven på lyxbröllop – hänger med USA:s elit

Här hänger Stefan Löfven med USA:s elit. Bilder från Hyannis Port vid Cape Cod visar hur  statsministern, tillsammans med frun Ulla, hedersgästar  Robert Kennedy III:s bröllop. – En av Robert Kennedys sonsöner skulle gifta sig och då fick vi vara med på det bröllopet också.

Opinionen.se - 21 jan 14 kl. 12:33

SJ varslar 400 om uppsägning


SJ stänger de flesta resebutiker och varslar 400 anställda om uppsägning, framför allt inom administrationen. Tågbolaget räknar med att spara 200 miljoner om året. – Vi ser en ökad konkurrens där vi måste anpassa våra kostnader, som är för höga i förhållande till våra intäkter, säger SJ:s vd Crister Fritzson till TT.

BT - 21 jan 14 kl. 12:33

SJ varslar 400 om uppsägning

SJ stänger de flesta resebutiker och varslar 400 anställda om uppsägning, framför allt inom administrationen. Tågbolaget räknar med att spara 200 miljoner om året. - Vi ser en ökad konkurrens där vi måste anpassa våra kostnader, som är för höga i förhållande till våra intäkter, säger SJ:s vd Crister Fritzson till TT.

Magazin24 - 01 feb 13 kl. 11:53

Arboga J18-elit är i bra form

Arboga elit tog på torsdagskvällen emot Ore hockey från Furudal och bevisade än en gång att den fina formen killarna hittat, håller i sig. Öppningen av kvällens match var dock lite darrig från hemmalagets sida och Ore tilläts sätta press från start. Arboga får dock ordning på spelet, men tar en onödig utvisning i anfallszon i 7e minuten, vilket Ore effektivt utnyttjar till 0-1, endast 11 sekunder in i powerplay.

Opinionen.se - 17 feb 14 kl. 08:31

Så många arbetarlöner tjänar Sveriges elit


Fackorganisationen LO:s årliga undersökning visar att Sveriges elit tjänar upp till 1 250 gånger mer än en industriarbetare. Men rapporten får kritik..

Barometern - 29 apr 17 kl. 07:35

Vissefjärdas elitåkare är startklar för SM

Mycket hänger på starten. Andreas Övgård, 27, har vässat både teknik och styrka för att vara med från början. – Vinterträningen har varit riktigt bra, säger Vissefjärdas elitåkare..

Dagens PS - 12 sep 17 kl. 12:52

Birro om kyrkan: ”En politiskt toppstyrd elit”

”Nu tycks allting handla om genus, miljö och politik i största allmänhet”, skriver Marcus Birro. Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS.

DalaDemokraten - 20 sep 17 kl. 20:51

Efter ännu en inställd match – Rospiggarna och Elit Vetlandas öde kan avgöras via lottning

Tre gånger har nu semifinalmatchen mellan Rospiggarna och Elit Vetlanda skjutits upp. Under torsdagen väntas ett nytt försök göras, och om vädret ställer till det igen kan lottning bli aktuellt för att avgöra matchen. Det skriver Eskilstuna-Kuriren..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Oljepriset upp inför möte om kvoter

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kamprad-stiftelsen satsar på utsatt besöksnäring

Anställda som permitterats i besöksnäringen ska kunna utnyttja den lediga tiden för kompetensutveckling. Initiativet kommer från Familjen Kamprads stiftelse. Linnéuniversitetet har fått uppdraget..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Minister: Samtala med knarkgängen om corona

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Svart låda tagen från virusdrabbat fartyg

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kommunen vädjar om skyddsmasker: ”Börjar ta slut på lagret”

Kommunen har inte fått sina leveranser av skyddsmaterial. Medicinskt ansvarig sjuksköterska beräknar att de andningsmasker som finns i lager räcker i max två veckor Nu söker kommunen efter räddningen hos företagarna..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Studie: Viruset kom till New York från Europa

Coronaviruset började troligen spridas i New York redan i mitten av februari och kom dit från Europa. Det visar flera nya studier, skriver ..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Växjö: Företag drabbade av falska konkursansökningar

Med förfalskade namnteckningar har någon okänd person försökt försätta Växjöföretagen Marketing Advisory Sweden AB och Einar Operating AB i konkurs. Men bluffen uppdagades eftersom tingsrätten kontaktade bolagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tro, hopp och bön i en tom kyrka

Det blir en annorlunda påsk för den som brukar fira i kyrkan. Gudstjänster sänds digitalt utan någon församling och varje eftermiddag ringer kyrkklockorna i flera minuter. – Det klart att det inte blir på samma sätt och för kyrkligt aktiva är det tungt att inte kunna samlas, säger domprosten i Växjö stift Christopher Meakin..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bokcirklar läser vidare trots corona

De har pratat böcker i över 30 år. Och bokcirkeln i Närke tänker inte låta coronaviruset sätta stopp för traditionen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kommuner räknar med fler socialbidrag

Trots förbättringarna i a-kassan kommer många att hamna utanför. Kommunerna väntar sig nu att fler behöver nödhjälp i form försörjningsstöd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.