DI > Ekonomi

Saturday, 28 March, 10:06

DI - I förrgår: 14:25

H&M ställer om produktion – ska tillverka ansiktsmaskerDet skriande behovet på skyddsutrustning i vården får klädjätten H&M att ställa om sin produktions- och logistikkedja..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M, ställerom , produktionska , tillverka, ansiktsmasker
BT - 27 nov 14 kl. 16:03

Opec behåller produktion intakt

Oljekartellen Opec har beslutat att inte ändra produktionskvoterna, uppger Saudiarabiens oljeminister efter dagens möte enligt Reuters. Oljerelaterade aktier sjönk ytterligare på Europabörserna som en direkt effekt av beskedet. Oljepriset hade redan innan under dagen fallit under 76 dollar fatet, det lägsta priset sedan september 2010.

UNT - 27 nov 14 kl. 16:03

Opec behåller produktion intakt

Oljekartellen Opec har beslutat att inte ändra produktionskvoterna, uppger Saudiarabiens oljeminister efter dagens möte..

SvD - 27 nov 14 kl. 16:03

Opec behåller produktion intakt

Oljekartellen Opec har beslutat att inte ändra produktionskvoterna, uppger Saudiarabiens oljeminister efter dagens möte enligt Reuters. Oljerelaterade aktier sjönk ytterligare på Europabörserna som en direkt effekt av beskedet..

SmålandsPosten - 13 feb 14 kl. 07:30

Abetong anställer tolv personer

Abetong AB ska anställa tolv personer i Vislanda efter en stor order från Trafikverket. Trafikverket har valt att underhålla en del järnvägsspår i år i stället för år 2015. Det betyder att Abetong i Vislanda behöver tillverka fler betong­sliprar än vad som först var planerat.

Kristianstadsbladet - 04 jul 13 kl. 14:24

LB-hus återanställer fem personer

LB-hus skriver kontrakt på lägenhetsbygge i Hallsberg. Samtidigt får fem arbetare återanställning i Bromölla.
Marknaden för nyproduktion av småhus är fortfarande tuff, men LB-hus vd Bernt Ejbyfeldt är ändå försiktigt positiv.

Dagensanalys.se - 26 maj 16 kl. 08:51

Robotar kommer att tillverka Adidas skor redan 2017 – de flyttar hem produktionen från Asien

Adidas kommer att låta robotar i Tyskland tillverka deras skor redan under nästa år. Detta innebär att de flyttar hem en del av deras produktion från Asien hem till Tyskland, men det innebär troligtvis inte att det bli många fler jobb då robotarna tar över produktionen. Det är över 20 år sedan Adidas slutade med sin produktion i Tyskland och flyttade den till Asien, nu har deras VD Herbert Hainer presenterat deras nya prototyp “Speedfactory” i Ansbach, södra Tyskland.

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Lättare att tillverka handsprit

Folkhälsomyndigheten har beslutat att lätta på de regler som gäller för framställning av handsprit och liknande desinfektionsmedel..

Dagens PS - 16 dec 19 kl. 08:11

Boeing överväger att sluta tillverka olycksmodell

Flygplanstillverkaren Boeing överväger att antingen dra ned på eller stoppa produktionen av 737 Max. Det efter att amerikanska regulatorer sagt att bolaget har orealistiska förväntningar om när flygplanet kan återtas i drift, rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. Bolagets ledning har under helgen suttit och diskuterat vad den ska göra och ett besked kan komma under måndagen, enligt källorna.

DI - 12 nov 14 kl. 08:27

Volvo massanställer i Kina

Volvo Cars kommer att tillverka nya S90 i fabriken i Daqing i nordöstra Kina. På kort tid har Volvo därmed kommit med tre nyheter om utökad produktion, något som betyder att långt mer än 2.000 personer ska anställas.

SvD - 21 dec 16 kl. 07:13

Apple överväger att tillverka Iphone i Indien

Apple uppges överväga att börja tillverka sina produkter i Indien, och skulle i sådant fall bli ett i raden av bolag som har produktion i landet..

Affärsvärlden - 21 dec 16 kl. 07:10

Apple uppges börja tillverka Iphones i Indien

Apple uppges överväga att börja tillverka sina produkter i Indien, och skulle i sådant fall bli ett i raden av bolag som har produktion i landet. Det skriver Wall Street Journal på tisdagen med hänvisning till anonyma källor..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Coronafallen ökar i Tokyo

De bekräftade coronafallen ökar i mångmiljonstaden Tokyo och guvernören Yuriko Koike uppmanar människor att hålla sig hemma..

DI - 30 minuter sedan

Kreditjätten sänker Storbritanniens kreditbetyg

Kreditvärderingsjätten Fitch sänker Storbritanniens kreditbetyg. Orsaken är försvagade finanser i spåren av coronavirusutbrottet..

DI - 1 timme sedan

Viking Line återupptar frakttrafik

Rederiet Viking Line har ställt in all persontrafik mellan Kapellskär och Mariehamn på Åland på grund av coronakrisen..

DI - 1 timme sedan

Experternas skatteknep i börsraset – ”kan vara rimligt att passa på”

För den som vill slippa en högre vinstskatt och sparar i en aktiedepå kan det nu vara läge att flytta över en del av kapitalet till ett….

DI - 1 timme sedan

IMF-chefen: Global recession – ”aldrig sett världsekonomin stå still”

Coronaviruset har nu fått in den globala ekonomin i en recession, säger Kristalina Georgieva, chef för den Internationella valutafonden IMF….

DI - 2 timmar sedan

Brasiliens Bolsonaro ifrågasätter dödssiffror

Brasiliens president Jair Bolsonaro ifrågasätter den egna regeringens statistik över coronarelaterade dödsfall, som han menar överdrivits….

DI - 2 timmar sedan

Fordonsjättarnas tvärstopp sänder chockvågor

I början av förra veckan fanns det ännu företag som ville köpa mer än förut, så fort som möjligt..

DI - 2 timmar sedan

Amerikanske läkaren: ”En mörk, sorglig miljö”

Intensivvårdsavdelningen är redan full av covid-19-patienter på universitetssjukhuset i Chicago Narkosläkaren Cory Deburghgraeve har jobbat….

DI - 2 timmar sedan

Bröt hemkarantän – fick tre års fängelse

En serbisk man har dömts till tre års fängelse för att ha brutit mot karantänsreglerna som införts för att begränsa coronavirussmittan i….

DI - 3 timmar sedan

Uppåt för regeringen i coronakrisen

Socialdemokraterna ökar och Sverigedemokraterna tappar. Men förändringarna är små i opinionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.