Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 01 April, 01:16

Världen Idag - 25 mar 20 kl. 14:00

Påskevent med Stakset i Lidköpings arena skjuts framDen utåtriktade evangelisationssatsningen ”Det finns hopp” som skulle ha ägt rum i Lidköping i påsk har blivit inställd på grund av coronapandemin. I stället kommer organisationen Heart of Evangelism att sända möten på tv och via internet..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Stakset, Lidköpings, Det, Lidköping, Heart, Evangelism

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påskeventmed , Stakseti , Lidköpings, arena, skjutsfram
Världen Idag - 25 mar 20 kl. 14:00

Påskevent med Stakset i Lidköpings arena ställs in

Den utåtriktade evangelisationssatsningen ”Det finns hopp” som skulle ha ägt rum i Lidköping i påsk har blivit inställd på grund av coronapandemin. I stället kommer organisationen Heart of Evangelism att sända möten på tv och via internet..

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 22:10

I dag spelar Lidköpings FK hemma mot Haga

Lidköpings FK möter Haga hemma på Framnäs IP i division 3 mellersta Götaland. Haga har haft en tuff start på säsongen och har bara ett poäng efter två spelade matcher. Lidköpings FK har tre poäng.

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 20:04

1–0 mot IFK Skövde – nu är Lidköpings FK ny serieledare

Lidköpings FK och gästande IFK Skövde möttes i division 3 mellersta Götaland i fotboll på fredagen. Det slutade med seger för Lidköpings FK vars segersiffror skrevs till 1–0 (0–0). I och med detta klättrade Lidköpings FK upp till topp på tabellen, på samma poäng som Mellerud på andra plats.

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 05:00

Dags för Haga att ta sig an Lidköpings FK

Lidköpings FK gästar Strömsbergsvallen för match mot Haga i division 3 mellersta Götaland. Haga har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Lidköpings FK. Lidköpings FK vann senast mot Mellerud med 6–2..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 05:00

Formstarka Trollhättans BoIS vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I kväll är det dags för match för Lidköpings FK som tar emot Trollhättans BoIS hemma på Framnäs IP. Trollhättans BoIS har elva matcher i rad utan förlust i division 3 mellersta Götaland inför mötet med serieledande Lidköpings FK. Lidköpings FK har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Trollhättans BoIS..

GöteborgsPosten - 23 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Gauthiod vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I kväll möts Lidköpings FK och Gauthiod på Framnäs IP. Gauthiod har sju matcher i rad utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med fjärdeplacerade Lidköpings FK i fotboll. Lidköpings FK vann senast mot Vänersborg med 4–2..

GöteborgsPosten - 31 aug 19 kl. 07:00

Formstarka Vänersborg vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I dag möter Vänersborg Lidköpings FK på bortaplan på Framnäs IP. Vänersborg har en svit på tre matcher utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med sjätteplacerade Lidköpings FK i fotboll. Lidköpings FK blev utan poäng i mötet med Vårgårda senast..

GöteborgsPosten - 21 apr 18 kl. 22:11

Dags för Lidköpings FK att ta sig an Mellerud

Mellerud gästar Rådavallen Dinaplanen för match mot Lidköpings FK i division 3 mellersta Götaland. Båda lagen vann i premiären, Mellerud med 4-2 mot Haga och Lidköpings FK med 1-0 mot IFK Falköping..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Formsvaga Holmalund på segerjakt mot Lidköpings FK hemma

Bottenlaget Holmalund jagar en seger när laget möter Lidköpings FK hemma på Brogårdsvallen. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 3 mellersta Götaland. Lidköpings FK vann senast mot Haga med 6-2..

GöteborgsPosten - 10 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - IFK Skövde jagar nya poäng mot Lidköpings FK

I kväll möts Lidköpings FK och IFK Skövde på Framnäs IP i division 3 mellersta Götaland. IFK Skövde bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Mellerud, 4–1. Det blev seger i den senaste matchen för Lidköpings FK, 2–1 mot Holmalund hemma..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 1 timme sedan

Eva Skog: Gud har lovat att aldrig lämna oss att ensamma möta framtiden.

Jag vet inte hur det är med dig, men när jag kommer in i ett nytt sammanhang tycker jag att det är väldigt skönt om jag bland alla okända ansikten hittar ett som jag känner igen, en människa som är lite bekant så där. Och ännu bättre: anländer jag med en vän vid min sida känns det betydligt tryggare att ge sig i kast med allt det nya. Sommaren 1994 skulle jag åka på evangelisationsresa.

Världen Idag - 1 timme sedan

Bibliska värden återvänder i coronas spår

Många länder har de senaste veckorna infört drastiska begränsningar av medborgarnas rörelsefrihet. Den svenska regeringen har gått mer försiktigt tillväga, men den praktiska innebörden i denna allvarstid har ändå blivit att allt som inte anses helt centralt prioriteras ner. Intressant nog är mycket av det som nu med något slags självklarhet faller bort också sådant som ledande opinionsbildare de senaste åren har lyft fram som helt centralt.

Världen Idag - 1 timme sedan

Krisen som leder till både samarbete och kreativitet

Kampen mot coronaviruset har på lokal, nationell och global nivå lett till unikt samarbete mellan människor och organisationer som annars inte har något med varandra att göra. Mitt i den sociala distanseringen har vi på många sätt kommit närmare varandra. Detta gäller naturligtvis också i Israel, men där får samarbetet även en djupare dimension.

Världen Idag - 1 timme sedan

Vem har gjort mest gott – Bill Gates eller Moder Teresa?

Moder Teresa är en av vår tids stora humanitära hjältar. Med Calcutta (i dag Kolkata), Indien, som bas byggde hon upp ett välgörenhetsarbete där hon tog hand om fattiga, sjuka, föräldralösa och döende. Hennes fokus var på de allra fattigaste i världen.

Världen Idag - 8 timmar sedan

Nytt kristet tv-program ska ge hopp i coronaskrisen

Ett kristet coronarelaterat tv- och radioprogram ska nu sändas två kvällar i veckan, med syftet att sprida hopp till svenskarna. Bakom står trossamfundet Pingst i samverkan med TBN Nordic, Kanal 10 och Radio Hope..

Världen Idag - 11 timmar sedan

Världen idag startar böneakut för företagare

En ”böneakut” för företagare som drabbats av coronapandemin startas nu av Världen idags företagsnätverk, i samarbete med Focus Business School och Sverigebönen. Varje torsdag kan företagare från hela Sverige ansluta till bönemötet via videokonferens..

Världen Idag - 13 timmar sedan

Läkare manade till abort på barn med Downs syndrom

När gravida Marita Wixenius skulle tala med en läkare om att barnet hon bar hade Downs syndrom försökte han övertala henne att göra abort. – Han sa något i stil med ”jag beklagar att det är Downs syndrom, men det är inte den ärftliga sorten så det går nog bättre nästa gång”, säger hon till Expressen..

Världen Idag - 16 timmar sedan

Alpha lanserar digital kurs – ser möjligheter

En ny form av Alphakurs som kan hållas helt via internet lanseras nu med anledning av coronapandemin.  – Det är en svår tid men också en spännande tid full av möjligheter, säger Alpha Sveriges nationella ledare Carl-Henric Jaktlund..

Världen Idag - Igår: 00:00

Det är så spännande att göra det Bibeln säger och vara i team med Jesus.

Jesuslivet med under och tecken, handpåläggning, tungotal, spännande möten där man får vittna för människor, hemsökta hus som blir befriade och får frid i Jesu namn, samt profetiska tilltal in i människors liv. Allt detta är övernaturligt naturligt för en kristen att leva och växa i. Det är detta som vidgar mitt kristna perspektiv, gör Bibeln levande och utmanar mig varje dag.

Världen Idag - Igår: 00:00

Bibeln står högre än kyrkan och traditionen

Just nu är alla upptagna av processerna runt coronaepidemin. Vad kommer den att göra med oss som individer, samhälle och värld? Livliga diskussioner förs om olika metoder för att hindra smittan och vad de innebär på kort och på lång sikt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.