Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 09:47

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 14:13

Rekyl nedåt väntas på USA-börsernaEfter tisdagens rally på USA-börserna förväntas en nedgång vid dagens öppning. Terminshandeln visar på en nedgång för S&P 500 på 0,8 porcent medan Nasdaqs kompositindex är ned 1,2 procent. För Dow Jones industriindex pekar handeln på minus 0,2 procent..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
USA, Nasdaqs, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekylnedåt , väntas, USA-börserna
Realtid - 24 mar 20 kl. 08:17

Rekyl väntas på Europabörserna

Breda uppgångar väntas på Europabörserna, Boris Johnson inför utegångsförbud i tre veckor och EU lättar på budgetreglerna. Det här är morgonens nyheter i korthet..

DI - 03 feb 20 kl. 15:10

USA-börserna väntas öppna uppåt efter fredagens fall

Terminerna för de ledande USA-börserna väntas stiga när måndagens handel drar i gång, i en rekyl efter att förra veckan….

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 14:13

Rekyl nedåt väntas på USA-börserna

Efter tisdagens rally på USA-börserna förväntas en nedgång vid dagens öppning. Terminshandeln visar på en nedgång för S&P 500 på 0,8 porcent medan Nasdaqs kompositindex är ned 1,2 procent. För Dow Jones industriindex pekar handeln på minus 0,2 procent..

Affärsvärlden - 13 jun 19 kl. 15:21

Rekyl uppåt väntas på USA-börserna

Terminerna för de ledande USA-börserna pekade mot indexuppgångar i torsdagens öppningshandel, efter nedgångar tidigare i veckan..

DI - 25 okt 18 kl. 15:28

Rekyl väntas i New York – Tesla och Twitter är laddade för uppgång

USA-börserna såg på torsdagseftermiddagen ut att öppna uppåt, efter onsdagens kraftiga nedgångar där inte minst teknikaktierna på Nasdaq utsattes för ett starkt säljtryck. .

Affärsvärlden - 25 feb 20 kl. 15:22

Rekyl väntas på Wall Street

USA-börserna ser ut att inleda tisdagens handel på plus efter markanta nedgångar dagen före..

Expressen Dina Pengar - 17 mar 20 kl. 08:42

Asienbörserna svänger upp – rekyl väntas i Europa

Efter en svart måndag med det största börsfallet på 30 år på Wall, och även skakig Stockholmsbörs, pekar tecknen mot en rekyl i dag.Asienbörserna ligger på plus och i handel med terminer visar att även börserna i Europa kan få en rekyl efter gårdagens nya ras..

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 17:50

USA-börserna återhämtar sig

De amerikanska börserna återhämtar sig än så länge under annandagens handel. Man kan tycka att det bör komma en tjurfälla på det skarpa raset under december. Fast nuvarande uppgång är kanske bara en enkel rekyl?

DI - 17 mar 20 kl. 06:49

Rekyl i sikte på Europabörserna

Efter måndagens historiska börsfall på Wall Street väntas de europeiska börserna öppna på plus. .

DI - 28 maj 15 kl. 15:25

New York-börserna: Väntas öppna med mindre rekyl

USA-börserna, som avslutade föregående session med flaggan i topp, ser ut att starta torsdagen med en mindre rekyl..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Här är nya jobbet för den förre HIF-backen

Joel Ekstrand fortsätter med fotboll – men i ny roll..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Positiv överraskning från tysk industri

Tysklands industriproduktion ökade med 0,3 procent i februari mot månaden före. Det var betydligt bättre än väntat. Analytiker hade i snitt räknat med en nedgång på 0,9 procent, enligt en Reutersenkät.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Renoveringen av Stadsteatern kan bli försenad

När en leverantör gick i konkurs blev renoveringen av Kulturhuset Stadsteatern försenad och de fick skriva avtal med ett nytt företag. Bland annat handlar det om att byta Stora scenens övermaskineri. Nu riskerar coronakrisen att sakta ner takten ytterli.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tågen rullar genom Eslöv efter stopp

Nedriven kontaktledning stoppade tåg mellan Stockholm och Malmö..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

UFC-ordföranden ”nära att säkra en privat ö”

Idrotten är försatt i pausläge. Men mitt i coronakrisen planerar UFC att fortsätta med sina galor från och med nästa vecka. Frågan är bara var?

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kraftig ökning av konkurserna i krisen

Antalet inledda konkurser ökar kraftigt i coronakrisen, visar färska siffror från Bolagsverket. Under vecka 14, som avslutades den 5 april, inleddes 174 konkursärenden för aktiebolag, mot 119 under motsvarande vecka ett år tidigare, Veckan före ökade an.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Börsen öppnar uppåt

Stockholmsbörsen inleder handelsdagen uppåt, i linje med ledande Europabörser. OMXS-index har efter fem minuters handel gått upp 2,6 procent. Uppgången sker på bred front, med tungviktare som klädkedjan H&M och fordonstillverkaren AB Volvo som draglok,.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

M: Byt ekonomisk strategi

Moderaterna tycker att det är dags för Sverige att byta ekonomisk strategi för att klara jobben. I kort koncentrat vill partiet att staten ska satsa 100 miljarder kronor per månad under den akuta fasen, april och maj månad, för att stötta näringslivet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Abes nödläge väntas från midnatt

Premiärminister Shinzo Abe planerar att utlysa nödläge i delar av landet på grund av coronavirusets spridning. Åtgärden kommer bland annat att införas i huvudstaden Tokyo. – Jag har beslutat att en situation som allvarligt påverkar människors liv och ek.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ljudböcker i topp i coronatider

Ljudboksföretaget Storytel rapporterar dubblat antal nya kunder de sista två veckorna i mars, framgår av det börsnoterade bolagets kvartalsrapport. I genomsnitt under första kvartalet hade bolaget 1 155 000 betalande abonnenter, vilket var 71 400 fler ä.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.