Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 28 March, 16:28

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 13:59

Syskonparet fick nappSköldpaddssyskonen är nu på väg till sin nya ägare. Förpackade i en skokartong med bilbälte runtom går färden uppåt landet. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syskonparetfick , napp
BT - 14 okt 14 kl. 15:03

Napp från start väcker kritik

Nya råd om att det är okej att ge napp redan till nyfödda möter kritik. Mammor riskerar att inte komma igång med amningen och barn att få för lite mat, enligt barnläkare och barnmorskor. Men Socialstyrelsen slår tillbaka.

Skånskan - 07 aug 19 kl. 17:21

Fiskelycka utan napp

Malmö Un­der ons­dagen var det näst sis­ta till­fäl­let på som­maren för barn och unga att prova på på fis­ke ge­nom Kul i Malmö. Sallerups­dammarna stod till för­fo­gan­de, men fisken höll sig un­dan.In­nan man går ner till dammarna måste man först lära sig kasta på land.

GöteborgsPosten - 11 maj 15 kl. 17:06

Syskonparet fråga för högsta ledningen

Syskonparet från Majorna-Linné hamnar nu hos stadsdelens högsta ledning. - Vi får undersöka om det finns skäl till att familjens ansökan skulle ha värderats annorlunda, Bosse Parbring, ordförande i stadsdelsnämnden (MP)..

GöteborgsPosten - 11 maj 15 kl. 17:06

Syskonparet blir fråga för högsta ledningen

Syskonparet från Majorna-Linné hamnar nu hos stadsdelens högsta ledning.- Vi får undersöka om det finns skäl till att familjens ansökan skulle ha värderats annorlunda, Bosse Parbring, ordförande i stadsdelsnämnden (MP)..

Kristianstadsbladet - 16 aug 17 kl. 00:01

Syskonparet inför KFC:s omstart i söderettan

Inför omstarten mot FK Karlskrona i kväll hittar vi Kristianstad FC på åttonde plats. Tolv omgångar återstår av söderettan – 36 friska poäng att gå för. Bladetsporten tog pulsen på det isländska syskonparet Tinna Mark Antonsdottir, lagets sjukgymnast, och spelaren Bjarni Mark Antonsson..

SVT - 21 dec 18 kl. 17:44

Syskonparet Kinhult vill erövra golfvärden

Syskonparet Marcus och Frida Kinhult har tävlat om allt sedan barnsben. Nu vill de erövra golfvärlden. – Jag vill bli en ny Sörenstam, säger lillayster Kinhult till SVT Sport..

YLE - 06 jun 19 kl. 09:36

Naturresursinstitutet tror att syskonparet på Kimitoön fick valpar förra året - "Ganska speciell situation"

Vargarna minskar i västra Finland, men på Kimitoön är läget stabilt. Enligt forskare vid Naturresursinsitutet är de två nya tikarna valpar till syskonparet. Men genom DNA-analys ska släktskapet ännu säkerställas..

Sydsvenskan - 13 jul 11 kl. 09:23

Kanske dags för HB att få napp


?Den som ofta ror ut får napp så småningom?, lyder ett färöiskt ordspråk.

Sydsvenskan - 29 feb 12 kl. 08:22

Tappad napp ska stoppas i munnen

Föräldrar som stoppar barnets tappade napp i sin egen mun gör helt rätt, skriver Dagens Medicin. På så sätt minskar risken för astma och allergi.
STOCKHOLM.

BT - 22 maj 14 kl. 06:00

Napp försenar amning hos prematura

Barn som föds för tidigt bör inte använda napp alltför flitigt - då riskerar de nämligen att inte komma i gång med att amma ordentligt. - Det här med nappen är mycket lätt att ändra på. Det är ok att barnen får nappen medan de har bruk för den - vid blodprov och när man byter blöja till exempel, säger Ragnhild Måstrup, sjuksköterska vid Rigshospitalet i Köpenhamn och doktorand vid Lunds Universitet.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 06:00

Napp försenar amning hos prematura

Barn som föds för tidigt bör inte använda napp alltför flitigt - då riskerar de nämligen att inte komma i gång med att amma ordentligt.
- Det här med nappen är mycket lätt att ändra på. Det är ok att barnen får nappen medan de har bruk för den - vid blodprov och när man byter blöja till exempel, säger Ragnhild Måstrup, sjuksköterska vid Rigshospitalet i Köpenhamn och doktorand vid Lunds Universitet.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Brand på åker

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Dödstal ökar – brittisk minister isolerar sig

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stopp – det blir inget Kalvinknatet i maj

FIF Gnistans populära barnlopp Kalvinknatet skjuts upp. Anledningen borde bara bekant vid det här laget. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lönesänkningar inte aktuella för SvFF

Både Lars Lagerbäck och Martin Sjögren kommer gå ned i lön i Norge. Om ett liknande drag är på gång inom Svenska fotbollförbundet?.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Guldhjälten: Min första reaktion var besvikelse

Helene Ripa visste inte om hon skulle kunna ha en aktiv vardag efter en steloperation i nacken för ett år sedan. Ett framskjutet Paralympics ger kanotisten ytterligare tid att bygga upp kroppen – och en eventuell satsning mot nästa år..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Sommartid 2020: Allt du behöver veta

Ska klockan ställas fram eller tillbaka? Och fixar mobilen det verkligen på egen hand? I natt går vi över till sommartid.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Öppnar padelbanan i förtid mot Corona-tristessen

Olofströmshus nya padelbana på Ekeryd skulle inte öppnat riktigt än. Men nu vill bostadsbolaget bidra till utbudet av coronatillåtna aktiviteter och hoppas att många av hyresgästerna nappar..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Full fart under öppet hus - men tomt på plats

Välkommen till högskolan i Blekinge - fast på avstånd. I lördags hölls ett digitalt ”öppet hus” i Gräsvik, Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Corona: Över 100 avlidna i Sverige

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sömnforskaren: Evig sommartid ingen bra idé

Sommartid eller vintertid? Det är den stora frågan när vi från och med nästa år kanske slipper ställa fram och tillbaka klockan. Enligt sömnforskaren Torbjörn Åkerstedt är evig sommartid inget att föredra..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.