Barometern > Nyheter

Saturday, 04 April, 23:30

Barometern - 25 mar 20 kl. 13:40

Nybro: Brand på balkong släcktes snabbtStrax innan klockan 13.30 på onsdagen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus på Hornsgatan i Nybro..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Hornsgatan, Nybro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nybro, Brand, balkong, släcktes, snabbt
Nerikes Allehanda - 27 nov 14 kl. 20:31

Brand på balkong släcktes snabbt

På torsdagskvällen började det av okänd anledning brinna på en lägenhetsbalkong på Lingonvägen i Lindesberg..

Skånskan - 29 nov 16 kl. 15:34

Brand släcktes i kyrka

Limhamn Vid 14-tiden började det brinna i en lokal tillhörande en kyrka på R F Bergsgatan på Limhamn. ERWP.fif(0)Räddningstjänsten tror att branden har börjat i ett föremål som stod i ett fönster.

Skånskan - 11 nov 16 kl. 16:10

Brand i pelletsförråd

Lund Vid 15-tiden på fredag eftermiddag började det brinna i pelletsanordningen som värmer skolan i Vallkärra torn. ERWP.fif(4)Enligt polisen var det en mindre brand som släcktes snabbt.

Nyan - 02 okt 17 kl. 13:15

Ungdomar misstänkta för anlagd brand

Polisen kallades under söndagskvällen till Miramargaraget under biblioteket efter att ha fått in en anmälan om en misstänkt brand. Branden släcktes av patrullen som också identifierade flera minderåriga som misstänkta för att ha anlagt den. Ärendet utreds som försök till grovt sabotage alternativt sabotage.

NT - 06 mar 13 kl. 21:43

Svårsläckt brand i medeltidspark

Entréhuset till parken Medeltidens värld i Götene blev till stor del förstört av en brand som upptäcktes vid halv åttatiden på onsdagskvällen..

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 21:45

Svårsläckt brand i medeltidspark

Entréhuset till parken Medeltidens värld i Götene blev till stor del förstört av en brand som upptäcktes vid halv åttatiden på onsdagskvällen. Branden i trähuset var svårsläckt, men räddningstjänsten kunde hindra den från att sprida sig till andra byggnader. Det är oklart varför huset började brinna.

NSD - 06 mar 13 kl. 21:43

Svårsläckt brand i medeltidspark

Entréhuset till parken Medeltidens värld i Götene blev till stor del förstört av en brand som upptäcktes vid halv åttatiden på onsdagskvällen..

Barometern - 14 jul 14 kl. 15:56

Rökare orsakade brand

På måndagseftermiddagen ryckte Räddningstjänsten ut till en lägenhet på Lagmansgatan. Orsaken var att det kom mycket vit rök från en balkongdörr. På platsen kunde man konstatera att det var en storrökare som av oaktsamhet hade orsakat en brand.

DalaDemokraten - 02 maj 16 kl. 13:51

Bil förstörd i anlagd brand

En bil som stod parkerad nära vändplan 3 vid Jungfruvägen totalförstördes natten till lördagen vid en anlagd brand. Branden upptäcktes 03.14 och bilen var då helt övertänd.

GT - 20 aug 16 kl. 19:17

Larm om brand i lägenhetshus

Räddningstjänsten är på plats vid lägenhetsbrand i Änggården i Göteborg. – Det var en mindre brand som släcktes, säger Mikael Lindgren, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Ölandsmejeri till salu – för nästan 11 miljoner

Drömmer du om att driva ett mejeri på Öland? Då har du chansen nu. .

Barometern - 1 timme sedan

Lånar surfplattor för att motverka ensamhet

Påsken står för dörren och samtidigt råder besöksförbud på landets äldreboenden. Videosamtal är ett sätt att motverka ensamhet och hålla kontakt med sina nära och kära..

Barometern - 1 timme sedan

Italien vill skydda utsatta viktiga bolag

Barometern - 1 timme sedan

Smittade Vanesa får inte röra sin nyfödde son

Vanesa Muro i Madrid fick inte träffa sitt nyfödda barn på tio dagar då hon är smittad av coronaviruset. Den värsta smittrisken är över men varken hon eller hennes man har ännu kunnat röra sin lille son utan skyddsutrustning..

Barometern - 2 timmar sedan

"Sänkt lön ger mindre pengar till sjukvården"

Rösterna som kräver att Premier League-spelarna ska sänka lönerna för att rädda sina klubbar blir allt högre i England. Spelarfackets svar: Sänkta löner skulle ge flera miljarder mindre i skatteintäkter till sjukvården..

Barometern - 2 timmar sedan

Förre F1-chefen: Ställ in säsongen

Barometern - 2 timmar sedan

Störningar i Telias nätOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.