Sydöstran > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:27

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 13:52

Krisplan kring corona saknar stöd – politikerna vill sluta bråkaStyret i Karlskrona vill lägga undan 34 miljoner kronor som en reserv för att möta de ökade kostnaderna kring coronaviruset. Men de saknar just nu majoritet för att driva igenom beslutet. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisplankring , corona, saknar, stöd, politikernavill , sluta, bråka
SR - 12 mar 20 kl. 21:17

Polisens krisplan för corona: halva kåren kan sjukskrivas

Polisen rustar för att halva poliskåren sjukskrivs eller sätts i karantän i en ny krisplan för coronautbrottet. Det är en del av pandemiförberedelserna inom polisen. Enligt krisplanen kan viss typ av brottslighet prioriteras bort..

Resume - 26 nov 14 kl. 14:23

Vartannat företag saknar krisplaner för sociala medier

Drygt tre av fyra företag uppger att den digitala utvecklingen påverkar affärsmodellen, men vartannat bolag saknar en krisplan för sociala medier. Det visar en undersökning som StyrelseAkademien har genomfört tillsammans med rekryteringsbolaget Hammer & Hanborg..

DI - 26 okt 16 kl. 17:56

Många företag saknar krisplan vid vd-problem

Du är inte ensam, Leif Johansson. Nio av tio svenska styrelseledamöter säger att deras bolag saknar en plan för att ersätta vd om problem skulle uppstå. .

News55 - 12 mar 20 kl. 15:59

Expressen: Därför är USA dåligt rustat för corona

Mats Larsson  har tittat på uttalanden från Amerikanska experter och varningar från Washingtons guvernör Jan Inslee. Enligt Mats Larsson är det skrämmande siffror som guvernören varnar för. Han tror att hans delstat kan ha uppemot 64 000 cornonasmittade i maj.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Trafikstrategi får kritik – saknar lokal koppling

Karlskrona kommun har tagit fram en ny trafikstrategi med fokus på att skapa en attraktiv livsmiljö. Men både länsstyrelsen och regionen menar att strategin saknar konkreta och tydliga åtgärder..

BT - 31 jul 13 kl. 14:48

Latinamerika sågar grekisk krisplan

Elva latinamerikanska länder, med Brasilien i täten, sågar IMF:s fortsatta stöd till det konkursmässiga eurolandet Grekland. Lånevillkoren uppfylls inte, anser ländernas regeringar, som avstod från att rösta när den senaste utbetalningen av grekiska nödlån godkändes. - Implementeringen av Greklands reformprogram har varit otillräckligt på nästan alla områden, säger Paulo Nogueira Batista, Brasiliens represenant i IMF:s styrelse.

UNT - 06 mar 14 kl. 15:40

Akademi utan krisplan

Universitetet saknar helt ­regler för hur en förtroendekris ska hanteras, skriver tre statsvetare..

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 21:15

Gammal krisplan värms upp i USA

En krisplan som tidigare avfärdats börjar nu få stöd i USA, i takt med att kongressens egen tidsgräns rycker närmare.
Sex senatorer har ingått i en förhandlingsgrupp, där nedskärningar som ska minska budgetunderskottet och statsskulden diskuterats. Omkring hälften av senatens 100 ledamöter deltog på tisdagen i en föredragning av förhandlingsgruppens tankegångar, skriver Wall Street Journal.

Kristianstadsbladet - 29 jun 12 kl. 09:24

VMA:s krisplan ska rädda laget kvar

VMA är i chock efter tredje raka förlusten. Derbykaoset mot Bromölla skakar nu klubben som måste kämpa för att rädda kontraktet. ?

Sydsvenskan - 11 apr 13 kl. 09:37

Sus tar fram ny krisplan

Sus i Lund planerar för en helg utan dricksvatten. På längre sikt ska man ta fram en krisplan för ett läge där vattentillgång stryps helt.
- Vi har tidigare inte tittat på ett scenario med helt uteblivet vatten, säger chefsläkare Eva Ranklev-Twetman.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Sverige ändrar inte strategi trots WHO-besked

Coronaviruset kan vara luftburet, meddelade WHO i fredags. En omsvängning som är problematisk, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell – som säger att Sverige inte kommer att ändra sin strategi..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Färre intensivvårdas i Italien

Sydöstran - 45 minuter sedan

Irland byter kapten direkt

Mick McCarthys andra period som förbundskapten för Irlands fotbollsherrar tog slut på lördagen. Då meddelade det irländska fotbollsförbundet att efterträdaren Stephen Kenny får ta över direkt..

Sydöstran - 1 timme sedan

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj. Men nu ifrågasätts nedstängningen av en av regeringens egna experter..

Sydöstran - 1 timme sedan

Naturvårdsverket lånar ut medarbetare

Tillväxtverket får hjälp av en annan myndighet med att dela ut stöd vid korttidsarbete. Stöden ska delas ut med anledning av det ekonomiska läget som många arbetsgivare drabbats av till följd av coronaviruset..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kobe Bryant invald i Hall of fame

Drygt två månader efter sin död har Kobe Bryant valts in i basketens Hall of fame. Det som skulle ha varit en glädjens stund blir nu en hyllning till stjärnan som omkom i en helikopterkrasch..

Sydöstran - 1 timme sedan

Mörrums Hockey permitterar

Mörrums Hockey sällar sig nu till de allt fler idrottsklubbar som permitterar. På lördagen kom beskedet att bland annat spelare och ledare i a-truppen korttidspermitteras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.