Världen Idag > Nyheter

Thursday, 02 April, 02:51

Världen Idag - 25 mar 20 kl. 14:00

Påskevent med Stakset i Lidköpings arena ställs inDen utåtriktade evangelisationssatsningen ”Det finns hopp” som skulle ha ägt rum i Lidköping i påsk har blivit inställd på grund av coronapandemin. I stället kommer organisationen Heart of Evangelism att sända möten på tv och via internet..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Stakset, Lidköpings, Det, Lidköping, Heart, Evangelism

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påskeventmed , Stakseti , Lidköpings, arena, ställsin
Världen Idag - 25 mar 20 kl. 14:00

Påskevent med Stakset i Lidköpings arena skjuts fram

Den utåtriktade evangelisationssatsningen ”Det finns hopp” som skulle ha ägt rum i Lidköping i påsk har blivit inställd på grund av coronapandemin. I stället kommer organisationen Heart of Evangelism att sända möten på tv och via internet..

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 22:10

I dag spelar Lidköpings FK hemma mot Haga

Lidköpings FK möter Haga hemma på Framnäs IP i division 3 mellersta Götaland. Haga har haft en tuff start på säsongen och har bara ett poäng efter två spelade matcher. Lidköpings FK har tre poäng.

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 20:04

1–0 mot IFK Skövde – nu är Lidköpings FK ny serieledare

Lidköpings FK och gästande IFK Skövde möttes i division 3 mellersta Götaland i fotboll på fredagen. Det slutade med seger för Lidköpings FK vars segersiffror skrevs till 1–0 (0–0). I och med detta klättrade Lidköpings FK upp till topp på tabellen, på samma poäng som Mellerud på andra plats.

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 05:00

Dags för Haga att ta sig an Lidköpings FK

Lidköpings FK gästar Strömsbergsvallen för match mot Haga i division 3 mellersta Götaland. Haga har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Lidköpings FK. Lidköpings FK vann senast mot Mellerud med 6–2..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 05:00

Formstarka Trollhättans BoIS vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I kväll är det dags för match för Lidköpings FK som tar emot Trollhättans BoIS hemma på Framnäs IP. Trollhättans BoIS har elva matcher i rad utan förlust i division 3 mellersta Götaland inför mötet med serieledande Lidköpings FK. Lidköpings FK har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Trollhättans BoIS..

GöteborgsPosten - 23 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Gauthiod vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I kväll möts Lidköpings FK och Gauthiod på Framnäs IP. Gauthiod har sju matcher i rad utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med fjärdeplacerade Lidköpings FK i fotboll. Lidköpings FK vann senast mot Vänersborg med 4–2..

GöteborgsPosten - 31 aug 19 kl. 07:00

Formstarka Vänersborg vill förlänga sviten - möter Lidköpings FK borta

I dag möter Vänersborg Lidköpings FK på bortaplan på Framnäs IP. Vänersborg har en svit på tre matcher utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med sjätteplacerade Lidköpings FK i fotboll. Lidköpings FK blev utan poäng i mötet med Vårgårda senast..

GöteborgsPosten - 21 apr 18 kl. 22:11

Dags för Lidköpings FK att ta sig an Mellerud

Mellerud gästar Rådavallen Dinaplanen för match mot Lidköpings FK i division 3 mellersta Götaland. Båda lagen vann i premiären, Mellerud med 4-2 mot Haga och Lidköpings FK med 1-0 mot IFK Falköping..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Formsvaga Holmalund på segerjakt mot Lidköpings FK hemma

Bottenlaget Holmalund jagar en seger när laget möter Lidköpings FK hemma på Brogårdsvallen. Inför dagens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 3 mellersta Götaland. Lidköpings FK vann senast mot Haga med 6-2..

GöteborgsPosten - 10 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - IFK Skövde jagar nya poäng mot Lidköpings FK

I kväll möts Lidköpings FK och IFK Skövde på Framnäs IP i division 3 mellersta Götaland. IFK Skövde bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Mellerud, 4–1. Det blev seger i den senaste matchen för Lidköpings FK, 2–1 mot Holmalund hemma..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 2 timmar sedan

Möten med gudomlig tajming

”Detaljerade minutscheman är överskattade”, tänker jag med 24 kaotiska timmar i ryggen. Efter en lång flygning, corona-rörig visumansökan på flygplatsen och både avbokade och hastigt flyttade mötesbesök, springer vi plötsligt och oplanerat på ett välbekant ansikte i Nepals huvudstad, Katmandu. Mannen bor inte i Nepal utan råkar bara vara på besök.

Världen Idag - 2 timmar sedan

Det är när det är som mörkast som ljuset har möjlighet att lysa som starkast.

Jesaja 56:6–8 I Jesaja kapitel 56 och vers 7 säger Gud något som gör det tydligt att alla människor, oavsett bakgrund, etnicitet, ålder, intresse och ekonomiska förutsättningar, är välkomna till Gud och hans hus. Han säger rätt och slätt: ”Mitt hus ska kallas ett bönens hus för alla folk.” Alla folk – det är rätt och slätt alla, utan undantag.

Världen Idag - 2 timmar sedan

Döljer Jesus sanningen för vissa?

I Bibeln står det på flera ställen att Jesus säger att han talade i liknelser för att vissa människor inte skulle förstå. Varför gör han det? Vill han inte att alla ska få kunskap om sanningen?

Världen Idag - 2 timmar sedan

När det kniper vill staten ha kyrkans hjälp

Förra veckan mötte statsministern trossamfunden: kristna, judar, muslimer och buddhister. På sin Facebooksida skriver statsministern: ”I tider av kris söker sig många till trossamfunden och samfunden gör en viktig insats för att sprida hopp och information”. De orden värmer.

Världen Idag - 2 timmar sedan

Glöm inte bort att det finns en ren källa som inte Fienden kan komma åt.

I den här märkliga tiden är det en sådan tillgång att få söka tröst och styrka i Bibeln. Vi vet att vi inte är den första generationen i världshistorien som har mött svårigheter. Tvärtom.

Världen Idag - 2 timmar sedan

Deir Yassin – myten som bidrog till de palestinska flyktingarna

Myten om den så kallade massakern i den ”fredliga” arabiska byn Deir Yassin i april 1948, strax väst om Jerusalem, är lika levande i dag som då. Men det är dags att separera fakta från myt, då verkligheten är en helt annan. Byn Deir Yassin sålde mark till judar redan 1906.

Världen Idag - 10 timmar sedan

Roland Utbult smittad av corona – vårdas på sjukhus

Den kristna musikern och KD-politikern Roland Utbult har smittats av det nya coronaviruset och vårdas på sjukhus. Till Världen idag säger hans hustru, Marie Nylén Utbult, att hon är tacksam för förböner..

Världen Idag - 11 timmar sedan

Kyrkor i Ö-vik sprider hopp trots inställt påskevent

I Örnsköldsvik skulle skulle församlingarna ha haft en ekumenisk påskgudstjänst och gratiskonsert i en arena, vilket nu blivit inställt på grund av coronapandemin. I förra veckan delades dock ändå en evangeliserande påsktidning ut till 30 000 hushåll i kommunen..

Världen Idag - 12 timmar sedan

”Att leva med Gud är den sanna och eviga lyckan”

Maria skrev studentuppsatser om lyckoforskning och brann för ämnet. Hon hittade ett slags inre välbefinnande och var per definition lycklig. Men nu, efter att ha mött Gud, vet hon vad sann lycka är..

Världen Idag - 17 timmar sedan

Kristna bönder varnar för importberoendet

Ifall Sverige gränser skulle stängas helt och hållet skulle vi bara ha hälften så mycket mat som vi behöver. Inom Sveriges kristna bönder är man kritisk till den låga självförsörjningsgraden och att vi har monterat ner våra beredskapslager. – I Norrland skulle vi få äta var tredje dag, säger nätverkets ordförande Herbert Nyman om ett värsta fall-scenario..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.