News55 > Nyheter

Wednesday, 01 April, 01:05

News55 - 25 mar 20 kl. 14:01

Här är stjärnkocken som isolerat sigLeif Mannerström och hans fru Lilian ville testa sig för coronaviruset för en tid sedan. De ringde 1177, men någon hjälp kunde de inte få. Leif Mannerström berättar att de inte misstänkte att de hade viruset, men ville testa sig ändå. -Jag var inte orolig, jag ville bara veta vad jag sysslar med, säger han till Expressen. De köade även i två dagar för att få testa sig, men det fanns inte resurser till att komma in.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Mannerström, Lilian, Expressen, Leif Mannerström, Expressen Premium, Här, News55

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är stjärnkockensom , isoleratsig
Expressen - 18 mar 14 kl. 14:11

Svenske stjärnkocken öppnar på paradisö

NEW YORK. Det är Marcus Samuelssons senaste storsatsning – nu på paradisön Bermuda. Den svenske stjärnkocken ska öppna i lyxhotellet Hamilton Princess mitt i den kända hamnen på ön.

Barometern - 20 jan 18 kl. 20:47

Ölandsprofilen om stjärnkocken: "Man kommer sakna honom"

Den franske stjärnkocken Paul Bocuse, mannen som gett namn till kockutmärkelsen ”Bocuse d'Or”, har avlidit i Parkinsons sjukdom. Han blev 91 år. – Hans rödvinssås startade mitt kockintresse, säger stjärnkocken Karin Fransson..

News55 - 27 feb 20 kl. 14:52

Så förlorade stjärnkocken sitt imperium

För 20 år sedan dök den “Nakna kocken” Jamie Oliver upp i tv-rutan. Hans sätt att laga mat blev framgångsrikt, han gav ut kockböcker, fick laga lunch åt Storbritanniens dåvarande premiärminister Tony Blair och öppnade egna restauranger. Enligt Expressen blev han stenrik på kuppen, 2014 uppskattades han ha en förmögenhet på cirka tre miljarder kronor.

Expressen - 10 dec 12 kl. 19:59

Stjärnkocken: "Låter trevligt"

Fasan blir huvudrätten på årets Nobelmiddag. ??Det låter ju trevligt, är stjärnkocken Stefano Catenaccis spontana dom över menyn..

GT - 20 dec 13 kl. 12:43

Stjärnkocken tipsar – fixa grönare julbord

Satsar du på en grön jul - ett vegetariskt julbord? Skippa då alla "i stället för" produkter. - Använd höstens rotfrukter och julens kryddor i stället, säger stjärnkocken Håkan Thörnström..

DI - 01 jul 14 kl. 13:00

Stjärnkocken säljer såserna

Stjärnkocken Erik Lallerstedt och hans kompanjoner säljer sitt såsföretag. Köpare är Kavli, främst känt för sina mjukostar och dressingar. Men även fortsättningsvis kommer det nya såser från Erik Lallerstedt och royaltybetalningarna fortsätter att rulla in..

UNT - 11 jul 14 kl. 11:15

Utpressade stjärnkocken - döms

De män som åtalats för att ha försökt utpressa stjärnkocken Melker Andersso fälldes av tingsrätten..

SvD - 11 jul 14 kl. 11:15

Utpressade stjärnkocken - döms

De män som åtalats för att ha försökt utpressa stjärnkocken Melker Andersson fälldes av tingsrätten. Den 37-åring som av tingsrätten pekas ut som huvudman dömdes till fyra års fängelse..

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 11:19

Utpressade stjärnkocken - döms


De män som åtalats för att ha försökt utpressa stjärnkocken Melker Andersso fälldes av tingsrätten. Den 37-åring som av tingsrätten pekas ut som huvudman dömdes till fyra års fängelse.Två andra som stod åtalade för att ha försökt sätta eld på Anderssons restaurant Grill i Stockholm dömdes till till fängelse i ett år och två månader respektive ett och ett halvt år i fängelse.

UNT - 11 jul 14 kl. 11:19

Utpressade stjärnkocken - döms

De män som åtalats för att ha försökt utpressa stjärnkocken Melker Andersso fälldes av tingsrätten..

Fler nyheter från News55

News55 - 11 timmar sedan

Därför stoppar SVT programledaren i “Fråga doktorn”

Suzanne Axell som leder SVT:s “Fråga doktorn” bor i Stockholm, men programmet sänds från Umeå. På grund av rådande coronapandemi har hon ersatts tills vidare skriver Expressen.  – Det är resebeslut helt enkelt, att jag inte ska resa mellan Stockholm och Umeå.

News55 - Igår: 15:34

Därför byter Bingolotto programledare på söndag

Rickard Olsson som är programledare för Bingolotto är förkyld. – Jag mår bra och känner mig frisk, men har enklare symtom på en förkylning. Då det i dessa tider är extremt viktigt att ta ansvar och att vara försiktig kommer jag att hålla mig hemma under de närmaste dagarna, säger han i ett pressmeddelande.

News55 - Igår: 13:36

Här är svenska skådisen som ofta fick stå i skamvrån

Drottningen av svensk komik. Så har skådespelaren Sissela Kyle kallats. Men hennes behov av att skoja till det uppskattades inte i skolan.

News55 - Igår: 13:35

Här är kreativa halvamaraton-lösningen i coronatider

Londons halvmaraton blev inställt på grund av coronapandemin och deltagarna uppmanades att springa en sträcka utomhus i närområdet. Sam Hustler fick bokstavligen springa hemma där han hade isolerat sig eftersom hans flickvän visade symptom på corona, rapporterar Expressen.  Med hjälp av inspiration från Italien, där en man sprang ett helt maraton på balkongen, gav han sig ut på sin egen balkong och sprang ett halvmaraton.

News55 - I förrgår: 18:27

Här är kungens uppmaning till svenska folket

Kungen betonar också vikten av att följa direktiven från myndigheterna. “Det är de som har den samlade informationen och överblicken som kan göra den bästa bedömningen”, säger kungen till dagstidningen. Han tycker också att andra personer som är i hans ålder bör passa på att göra saker hemma som man annars inte hinner med, exempelvis måla om huset eller läsa böcker.

News55 - I förrgår: 16:12

Ulf Kristersson: Det här måste göras i coronakrisen

Enligt Moderat-ledaren behöver regeringen fatta beslut om en nationell plan för en betydligt större provtagningskapacitet. “Ett viktigt steg för att återstarta samhället och ekonomin är att veta vem som är sjuk, och vem som inte är det. Idag går inte det, eftersom människor inte kan testas i någon större omfattning.

News55 - I förrgår: 12:09

Mitt i coronakrisen – så gör SVT om tablån

SVT gör nu en särskild satsning i sin tablå riktad mot de riskgrupper. Tv på dagtid görs om och programpunkterna får en värd i form av Micke Leijnegard, känd för att bland annat leda “Mästarnas mästare”. “Vi kanske inte har något mirakel till svar, men vi vill dra vårt strå till stacken med en tydlig satsning i SVT1 till de vi nu särskilt behöver värna och ja, få att stanna hemma: våra medmänniskor som befinner sig i riskgrupperna för Corona-viruset.

News55 - 28 mar 20 kl. 10:08

Vårdens vädjan: Sluta skicka det här

Ängelholms sjukhus uppmanar nu människor att sluta att skicka kakor till personalen. Bakgrunden är att bakverk är en smittorisk. “Vi är väldigt tacksamma för ert stöd, men vi kan inte ta emot hembakat”, säger Mia Kulle Rydsjö, chef på strokeenheten på sjukhuset, till Sydsvenskan.

News55 - 28 mar 20 kl. 09:16

Här är nya medicinen som testas mot corona

Etikgodkännande för tester väntas ges på måndag och då inleds försök på svårt sjuka i Stockholm, Göteborg och Malmö/Lund. Medicinen som kommer att användas heter Remdesivir och har ursprungligen tagits fram för att behandla ebola. I djurförsök har dock medicinen visat sig ha effekt mot sars och mers samt pandemin covid-19.

News55 - 27 mar 20 kl. 14:19

Så ska Ica underlätta matinköpen för äldre

Folkhälsomyndigheten avråder äldre och personer i riskgrupper från att gå till mataffären under coronapandemin. Med anledning av det har Ica nu snabbutvecklat en app som heter Ica Pronto, skriver Expressen. I den kan Ica-handlare erbjuda snabb leverans av både färdiga varor och ett begränsat butikssortiment.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.