DI > Ekonomi

Saturday, 28 March, 21:59

DI - 25 mar 20 kl. 13:58

Ola Serneke: ”Har stora tillgångar att sälja om vi behöver mer kapital”Byggbolaget Sernekes prestigeförsäljning av Karlatornet stoppas med anledning av coronaepidemin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Serneke, Sernekes, Karlatornet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ola, SernekeHar stora , tillgångaratt , säljaom vi , behöver mer kapital
Alliansfritt Sverige - 22 aug 14 kl. 15:32

Alliansen går till val på att fortsätta sälja ut våra gemensamma tillgångar

För att finansiera de sänkta skatterna vill alliansen under kommande mandatperiod sälja ut en rad av våra offentliga tillgångar, skriver Dagens Arena. Företag som SAS och Telia Sonera står högst upp på listan. Även Posten vill de sälja.

Kristianstadsbladet - 26 okt 14 kl. 18:52

Gunvor säljer ryska tillgångar

Oljehandelsföretaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist, är på väg att sälja alla eller delar av sina ryska tillgångar, rapporterar tidningen Financial Times.
Gunvor bekräftar för TT att en försäljningsprocess har inletts.Syftet är att vikta om bolagets globala tillgångar och skapa utrymme för förvärv som ska ge långsiktigt värde, skriver Gunvors presstalesman Seth Thomas Pietras, i ett e-brev till TT.

TA - 26 okt 14 kl. 18:52

Gunvor säljer ryska tillgångar

Oljehandelsföretaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist, är på väg att sälja alla eller delar av sina ryska tillgångar, rapporterar tidningen Financial Times.
Gunvor bekräftar för TT att en försäljningsprocess har inletts.Syftet är att vikta om bolagets globala tillgångar och skapa utrymme för förvärv som ska ge långsiktigt värde, skriver Gunvors presstalesman Seth Thomas Pietras, i ett e-brev till TT.

BT - 26 okt 14 kl. 18:52

Gunvor säljer ryska tillgångar

Oljehandelsföretaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist, är på väg att sälja alla eller delar av sina ryska tillgångar, rapporterar tidningen Financial Times. Gunvor bekräftar för TT att en försäljningsprocess har inletts.Syftet är att vikta om bolagets globala tillgångar och skapa utrymme för förvärv som ska ge långsiktigt värde, skriver Gunvors presstalesman Seth Thomas Pietras, i ett e-brev till TT.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 12 kl. 12:47

BP säljer tillgångar

Oljebolaget BP säljer tillgångar i Nordsjön värda närmare 1,1 miljard dollar, motsvarande ungefär 7 miljarder kronor, till Abu Dabi-ägda TAQA. Pengarna ska användas för att täcka kostnader efter oljekatastrofen 2010 i Mexikanska golfen. BP, med svenske Carl-Henric Svanberg som styrelseordförande, har tidigare sagt att bolaget ska sälja tillgångar för 38 miljarder dollar..

Dagensanalys.se - 14 maj 18 kl. 11:01

Videology kastar in handduken och säljer ut sina tillgångar till högstbjudande

Mätning av rörlig bild har visats sig vara en minusaffär för Videology som nu söker konkurs. Amerikanska Videology lanserade med fyrverkerier 2015 och har sedan dess haft en tuff resa. Under 2016 blev företaget bland annat samarbetspartners med Audience Project, men även det tog slut.

SvD - 24 feb 15 kl. 23:18

Dome energy: avser sÄlja amerikanska tillgÅngar till pedevco

Det First North-listade oljeprospekteringsbolaget Dome Energy har ingått ett preliminärt avtal (heads of agreement) med Pedevco om att sälja sina amerikanska tillgångar..

DI - 25 feb 15 kl. 06:08

Dome Energy avser sälja amerikanska tillgångar

Det First North-listade oljeprospekteringsbolaget Dome Energy har ingått ett preliminärt avtal (heads of agreement) med Pedevco om att sälja sina amerikanska tillgångar.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 okt 15 kl. 11:46

Kuwait tvingas sälja tillgångar

Kuwaits förmögenhetsfond, som är en av världens största, överväger att sälja tillgångar för att täcka det statliga underskott som uppstått efter de låga oljepriserna. Det uppger den inhemska tidningen Al Anba på söndagen och hänvisade till källor..

DI - 02 mar 16 kl. 17:27

Shell kan sälja tillgångar för 250 miljarder

Brittisk-nederländska oljejätten Royal Dutch Shell överväger att sälja tillgångar för upp till 30 miljarder dollar, 258 miljarder kronor, under de närmaste tre åren, rapporterar Bloomberg. Shell har nyligen tagit över det brittiska gasbolaget BG Group..

Cornucopia - 11 apr 16 kl. 09:44

Panamapappren och skattefelet: Svenskars tillgångar utomlands beskattas redan

Svenskars tillgångar utomlands beskattas redan via sk automatisk withholding tax. I många fall leder det rent av till högre beskattning än om man har pengarna i Sverige via t ex ett investeringssparkonto. Nedan följer en kommentar från en insatt läsare.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Nytt stimulanspaket till akut nödställda medborgare i Italien

Virusdrabbade Italien har passerat 10.000 dödsfall. Corona har krävt 889 liv det senaste dygnet..

DI - 1 timme sedan

Styrelseproffsen: Så tar ni er genom krisen

Skilj på känslor och fakta, håll borta egot som rädsla för att misslyckas och fokusera på att det är företaget som ska klara sig..

DI - 2 timmar sedan

Nordmakedonien medlem i Nato – efter lång diplomatisk dispyt

Nordmakedonien har formellt upptagits i militäralliansen Natos gemenskap. USA:s utrikesminister Mike Pompeo konstaterade i ett uttalande….

DI - 2 timmar sedan

Donald Trump överväger att sätta New York i karantän

USA:s president Donald Trump överväger att sätta delstaterna New York, New Jersey och Connecticut i karantän för att begränsa spridningen….

DI - 2 timmar sedan

Avdragen du måste ha koll på – innan du hetsar iväg deklarationen

Tiden börjar rinna ut för den som vill ha skatteåterbäringen redan före påsk. Men hasta inte om du har möjlighet att göra avdrag..

DI - 3 timmar sedan

Italien passerar 10.000 dödsfall

Med 889 döda i corona det senaste dygnet har Italien nu passerat 10.000 dödsfall..

DI - 4 timmar sedan

Ohelig oljeallians hägrar i coronaorons skugga

En flodvåg av ny olja står redo att skölja över de globala energimarknaderna samtidigt som världens lagerkapacitet börjar fyllas upp..

DI - 5 timmar sedan

Ryssland stänger alla gränser

Ryssland stänger samtliga gränser för att begränsa spridningen av coronaviruset..

DI - 6 timmar sedan

Dödstal ökar i Storbritannien – ytterligare minister isolerar sig

Det senaste dygnet har 260 människor avlidit i covid-19 i Storbritannien. Det innebär att antalet dödsfall är uppe i 1.019, enligt….

DI - 7 timmar sedan

Tiotaggarnas pension drabbas hårdast av börskollapsen

Experterna vill tona ner larmklockorna som ringer om branta pensionsfall i börsrasets spår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.