DI > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 19:23

DI - 25 mar 20 kl. 13:52

Dagens vinnare och förlorare – bolag i spelsektorn åt olika hållStockholmsbörsen har handlats mycket slagigt på onsdagen men några av bolagen sticker ut lite extra på vinnar- och förlorarlistan..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagens, vinnareoch , förlorare, bolagi , spelsektorn, åtolika , håll
Dagens PS - 15 apr 19 kl. 07:24

Hagströmer vinnare på kursrusande bolag

Därför stack aktien i finansmannens portfölj i väg upp med 15 procent på börsen förra veckan. En positiv vinstvarning eldade på byggunderleverantören Lindabs aktie på Stockholmsbörsen under slutet av förra veckan, skriver Dagens Industri och konstaterar att kursen steg med 15 procent. Men på tolv månader är aktien upp med hela 62 procent och det är finansmannen Sven Hagströmers investmentbolag Creades som enligt Di är den stora vinnaren i egenskap av största ägare i Lindab.

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 09:48

Intrum straffas på dagens Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat oregelbundet på tisdagen. Här är dagens vinnare och förlorare. Även på storbörserna i Europa ses mindre förändringar.

Expressen - 09 feb 17 kl. 07:56

Dagens vinnare och förlorare på börsen

I dagens Börsmorgon går vi igenom morgonens rapporter från Betsson, Husqvarna, Industrivärden och New Wave. I studion kommenterar och analyserar Di:s analytiker Martin Blomgren morgonens rapporter samt vinnare och förlorare på börsen. Di:s Ulf Pettersson kommenterar direkt från Betssons presskonferens.

Expressen - 10 feb 17 kl. 08:09

Dagens vinnare och förlorare på börsen

I dagens Börsmorgon tar vi upp morgonens rapporter från Kinnevik, Boliden, och Peab. Di:s Richard Bråse kommenterar och analyserar morgonens vinnare och förlorare tillsammans med Mattias Sundling, aktiestrateg på Danske Bank, och Claes Hemberg, sparekonom på Avanza. Vi håller även koll på börsöppningen klockan 09..

DI - 30 mar 20 kl. 13:59

Getinge och spelbolag lyfter – här är dagens vinnare och förlorare

Getinge och spelbolag syns bland vinnare på måndagens Stockholmsbörs. Åt andra hållet gick banker och oljebolag..

DI - 07 feb 14 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Operatörerna dagens vinnare

Stockholmsbörsen steg svagt på fredagen. Tele2 lyfte och drog med sig Teliasonera upp i spåren av uppköpsrykte. I rapportflödet var Skanska en förlorare..

DI - 01 feb 11 kl. 10:33

Stockholmsbörsen: Oljebolagen dagens vinnare

Stockholmsbörsen handlades kring dagslägsta strax ovanför nollstrecket på tisdag förmiddag efter en positiv öppning. En svag utveckling för bankerna och för indextunga bolag som H&M och Telia Sonera drog ned utvecklingen jämfört med Europa..

DI - 08 apr 11 kl. 17:27

Europabörser: Råvarubolag dagens vinnare

De ledande europeiska börserna steg på fredagen, anförda av råvaruintensiva bolag som handlades uppåt i spåren av stigande oljepriser och ökade priser på koppar och zink..

Affärsvärlden - 20 mar 17 kl. 14:41

Dagens vinnare på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen handlades i en oregelbunden tendens efter lunchtid på måndagen. På de ledande Europabörserna syntes också mindre rörelser, men med en övervikt på nedsidan. Positiva kursrörelser hittades inom vissa bolag inom verkstad medan SSAB halkade efter..

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 12:17

Trading Direkt: Swedbankgranskningen och dagens vinnare

Största delen av programmet består av teknisk analys på bland annat Telia, Skanska och JLT. Dessutom diskuterade vi svag PMI-data och kronkursreaktionen som följde. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Ferroamp, Newsday Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: Atlas Copco, Swedbank Valutor: USD/SEK, EUR/SEK, Råvaror: Koppar, Guld, Råolja Tittarönskemål: H+H International, Cloetta, Oncopeptides, Invent Medic, Nestlé, Björn Borg, Semafo, JLT, Oasmia, Intrum, Scandinavian Enviro Systems, Telia, Skanska, BioArctic, Africa Oil  .

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Analytiker: Fyra skäl till att Ericsson står emot raset

Ericsson-aktien har stått pall förvånansvärt väl under coronakrisen, och har bara gått ned några få procent..

DI - 15 minuter sedan

Kinesisk smäll för Assa Abloy – släpper preliminära siffror

Låskoncernen Assa Abloy släppte på tisdagskvällen ett preliminärt resultat för det första kvartalet 2020..

DI - 45 minuter sedan

Svenskt Näringsliv kräver utvidgad permittering – ”helt avgörande”

Moderaternas krispaket på hundra miljarder kronor i månaden får näringslivets största intresseorganisation Svenskt Näringsliv att jubla.  ”.

DI - 45 minuter sedan

Empir drar tillbaka utdelningsförslaget

Styrelsen i it-bolaget Empir drar som en försiktighetsåtgärd tillbaka utdelningsförslaget om 0,65 kronor per aktie och ser samtidigt över….

DI - 45 minuter sedan

Börsbolagen som tiger om coronans effekter

Merparten av de stora börsbolagen har sett sig tvungna att agera utifrån den snabba spridningen av coronaviruset, och meddelat marknaden om….

DI - 1 timme sedan

Xavitech sänker utdelningsförslaget

NGM-listade Xavitechs styrelse har beslutat om att föreslå en utdelning om 0:12 kronor per aktie..

DI - 1 timme sedan

Utrikesministern: Boris Johnsons tillstånd är stabilt

Boris Johnsons tillstånd är fortfarande stabilt, meddelar utrikesminister Dominic Raab vid en presskonferens..

DI - 1 timme sedan

Swedish Match öppnar igen i Dominikanska Republiken

Tobaksbolaget Swedish Match har i dag återupptagit cigarrtillverkningen i Dominikanska Republiken, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Resesektorn gick starkt

Europeiska börser steg under tisdagen. Antalet som dött till följd av coronaviruset har åter stigit i Spanien efter fyra dagar med….

DI - 1 timme sedan

Joachim Berner: Horribelt stoppa alla utdelningar

Joachim Berner efterlyser ett regelverk för bolagens utdelningar. Att stoppa dem helt kan knäcka företag och pengarna riskerar att ta andra….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.