Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 07 April, 06:31

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 13:45

Blodstänk och dna-spår – här är bevisen mot gårdsrånarnaRånarna lämnade dna-spår i ett av offrens hem och på rånarnas kläder fanns blodstänk från ett av rånoffren. Bevisen tätnar mot de tre häktade gårdsrånarna. Den tredje personen, som nyligen häktades, har dessutom kunnat bindas även till rånet i Tomelilla..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Tomelilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blodstänkoch , dna-spårhär är , bevisenmot , gårdsrånarna
YA - 25 mar 20 kl. 11:33

Blodstänk och dna-spår – här är bevisen mot gårdsrånarna

Rånarna lämnade dna-spår i ett av offrens hem och på rånarnas kläder fanns blodstänk från ett av rånoffren. Bevisen tätnar mot de tre häktade gårdsrånarna. Den tredje personen, som nyligen häktades, har dessutom kunnat bindas även till rånet i Tomelilla..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

"Pollenmedicinering viktigare än någonsin"

Pollensäsongen har inte dragit i gång på allvar. Men redan nu bör allergiker börja medicinera, inte minst med tanke på coronaviruset..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Musikvärlden kämpar för sin överlevnad online

Onlinefestivalen "Uncancelled" planerar att fortsätta så länge coronaviruset sprids – och allt fler artister skriver låtar inspirerade av hemkarantän och ensamhet. Musikbranschen kämpar för att hitta nya sätt att nå ut till publiken..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Wisconsin får inte skjuta upp primärval

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bagare anklagas för nagelklipp – sparkades

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nu får friska Wuhanbor resa hemifrån

De allra flesta har varit instängda i sina bostäder sedan den 23 januari – och först den senaste tiden gjort någon enstaka tur ut i det fria. Men från och med natten till onsdag får friska invånare i Wuhan, den kinesiska stad där det nya coronaviruset först upptäcktes, börja resa ut ur staden..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fortsatt uppåt på asiatiska börser

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

SD vill att kommunen inför webbsända möten ”skyndsamt”

SD i Östra Göinge går vidare med sin önskan om webbsända sammanträden i kommunfullmäktige. Partiet önskar, genom en motion, att kommunen skyndsamt inför detta. Men, man får blankt nej av kommunstyrelsens ordförande Patric Åberg (M)..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mobbning på skola har fått fortsätta i flera års tid

Skoleleven har fått utstå både fysisk och verbal mobbning under flera års tid. Från skolans sida har man sagt att det inte går att göra en kränkningsanmälan om inte offret går med på att konfrontera förövaren öga mot öga. Nu utreds fallet av BEO (Barn- och elevombudet)..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Janne Bark om nya konstformen: ”Samma spår av det naiva som du hittar hos Ulf”

Turnésommaren med Ulf Lundell? Osäker. Som allt annat i coronatider.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.