Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 08 April, 17:00

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedwaySpeedwaysäsongen blir också försenad på grund av coronaviruset. Lag-VM:s två första tävlingar, i tyska Landshut den 25 april och i lettiska Daugavpils den 2 maj ställs in. Då kan ju inte heller finalen i Manchester den 8-9 maj köras. När tävlingen ska k.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
VM, Landshut, Daugavpils, Manchester

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viruset, flyttar, VM-speedway
Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

YA - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

Speedwaysäsongen blir också försenad på grund av coronaviruset. Lag-VM:s två första tävlingar, i tyska Landshut den 25 april och i lettiska Daugavpils den 2 maj ställs in. Då kan ju inte heller finalen i Manchester den 8-9 maj köras.

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

BT - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

Barometern - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 13:30

Viruset flyttar på VM-speedway

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 13:31

Viruset flyttar på VM-speedway

Speedwaysäsongen blir också försenad på grund av coronaviruset. Lag-VM:s två första tävlingar, i tyska Landshut den 25 april och i lettiska Daugavpils den 2 maj ställs in. Då kan ju inte heller finalen i Manchester den 8-9 maj köras..

DN - 25 mar 20 kl. 14:18

Coronaviruset flyttar på VM-speedway

Speedwaysäsongen blir också försenad på grund av nya coronaviruset. Lag-VM:s två första tävlingar, i tyska Landshut den 25 april och i….

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ovilja mot gemensam EU-återgång efter corona

Dags för en gemensam plan för släppandet av restriktioner efter pandemin, tyckte EU-kommissionen. Nej, nej, inte än, svarade medlemsländerna – varpå onsdagens utlovade presentation helt sonika fick skjutas upp. – Det är verkligen en ganska knepig fråga,.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

KB och Sydsvenskan livesänder konsert med Wilmer X

"Vi vill fortsätta verka som en livescen även under den här tiden.".

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Forskarchef avgår i coronaprotest

Ordföranden för EU:s forskningsråd, ERC, avgår omedelbart i protest mot hur medlemsländerna och unionen har hanterat coronakrisen. "Jag har blivit extremt besviken över EU:s svar på covid-19", skriver italiensk-amerikanske Mauro Ferrari i ett avskedsbre.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pandemin tystar kanoner i Danmark

Danmarks drottning Margarethe fyller 80 år den 16 april och det brukar firas med kanonsalut från Kronborg slott i Helsingör. Men i år sätter coronaviruset stopp för traditionen. Detsamma gäller kanonavfyrningen vid batteriet Sixtus i Köpenhamn, skriver.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Provtar personal i Stockholm – ska hitta antikroppar

Medarbetare på Danderyds sjukhus ska testas för att se om de har haft covid-19..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Använde ”The Purge”-ljud vid utegångsförbud

Stora delar av världen har tvingats förändra sina levnadsvanor på grund av coronasmittan – men i vissa fall blir det lite mer dystopiskt än andra. För att stoppa smittspridningen råder det utegångsförbud i staden Crowley i Louisiana, USA. När polisen vi.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Iran kräver besked från IMF om nödlån

Irans president Hassan Rohani uppmanar Internationella valutafonden (IMF) att godkänna landets begäran om ett coronakrislån. Ett avslag vore diskriminerande, enligt presidenten. – Jag ber de internationella organisationerna att uppfylla sina plikter, sä.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Modebransch i kris vädjar om hjälp

Coronakrisen har försatt modebranschens aktörer i en mycket svår situation. Nu vädjar affärsnätverket Trade Partners Sweden om hjälp i ett upprop för agenter, distributörer, leverantörer och varumärken. Krisen drabbar i alla led.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Par höll barn isolerade – misstänks för brott

De två föräldrar som höll sina barn isolerade i åratal misstänks återigen för brott. Förundersökningen har återupptagits sedan Ystads kommun begärt överprövning av polisens beslut om att lägga ner tidigare förundersökningar, rapporterar Sveriges Radios.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Stororder i USA till Skanska

Skanska har tecknat ett tilläggskontrakt för kontorsrenovering i västra USA värt 246 miljoner dollar, motsvarande cirka 2,4 miljarder kronor. Skanska genomför jobbet i ett samarbete med Balfour Beatty och totalt handlar det om ett renoveringsprojekt för.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.