Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 02 April, 05:48

Dagens Media - 25 mar 20 kl. 13:36

Skånskan besviken över nya domen i tvisten med MalmöDet blir bara fem miljoner kronor till Skånskan, trots begärda 178 miljoner kronor, i tvisten med Malmö stad..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Malmö, Skånskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånskan, besvikenöver nya , domeni , tvistenmed , Malmö
ÖstersundsPosten - 15 dec 15 kl. 12:04

Imamens son är både glad och besviken: "Domen väcker i alla fall ett stort hopp"

När ÖP når David Nazarov på tisdagsförmiddagen har han precis hunnit gå igenom domen från Östersunds tingsrätt. Den 37-årige man som åtalats för mordförsöket på hans far döms till 18 års fängelse..

YLE - 12 apr 17 kl. 11:16

Tvisten mellan Ahde och Räty aktuell igen - HD tar upp fallet

Högsta domstolen har beviljat besvärsrätt i diskrimineringsfallet gällande Hilkka Ahde. Fallet gäller den tidigare ordförande för Bil- och transportarbetarförbundet, Timo Rätys handlande mot förbundets dåvarande kommunikationschef Hilkka Ahde. Tingsrätten i Helsingfors dömde år 2015 Räty för diskriminering efter att han hade sagt upp kommunikationsdirektören Hilkka Ahde.

Skånskan - 16 mar 18 kl. 11:46

Malmö stad döms betala 7,7 miljoner till Skånskan

Malmö Malmö stad ska betala 7,7 miljoner kronor i ersättning till Skånska Dagbladet och dess fastighetsbolag Skånepantern, enligt en dom i mark- och miljödomstolen på fredagen.
Fastighetsbolaget stämde kommunen för uteblivna intäkter från det hotell som den norske hotellkungen Petter Stordalen skulle uppföra i samarbete med Skånska Dagbladet. ERWP.

Blekinge Läns tidning - 21 dec 16 kl. 14:57

Skeppare besviken över kostsam dom

Skeppare Hans Karlsson är besviken över domen i tvisten med Althins. Men han är inte förvånad över utgången..

Skånskan - 18 sep 19 kl. 05:00

”Vi kommer att överklaga domen”

ESLÖV Lena Bäckström, som bor i ett av husen som drabbas av den nya detaljplanen, säger att hon och maken kommer att överklaga mark- och miljödomstolens beslut.Hon är besviken på domstolens beslut – och på att Eslövs kommun fortfarande valt en linje där varken politiker och tjänstemän åker ut till området och hör efter vad de som berörs av besluten tycker.
– Det blir väldigt stora försämringar för oss som bor här med den nya planen.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 22:34

Bliding: Vi gjorde rätt i att avvakta domen

KRÖNIKA Det var svårt att låta bli att reagera med ryggraden när Sydsvenskan lanserade sin omfattande granskning av Prespa Birliks behandling av afrikanska gästspelare. Kan man verkligen, som tidningen hävdade, komma undan med lönefusk och dubbla kontrakt och ändå tillåtas avancera i seriesystemet? Men efter några faktakollar och intervjuer av olika initierade källor insåg vi snart att anklagelserna mot klubben inte var tillräckligt underbyggda, möjligen dessutom initierade av en eller flera personer kopplade till klubben med agg till sittande styrelse och att det fanns en hel del motstridiga argument.

YLE - 30 sep 16 kl. 10:26

Aarnios advokat: domen en stor besvikelse

Helsingfors narkotikarotels tidigare chef Jari Aarnio är besviken på Helsingfors hovrätts beslut att skärpa domen mot Aarnio i Trevoc-fallet. Det säger hans försvarsadvokat Riitta Leppiniemi. Hovrätten dömde Aarnio till tre år ovillkorligt fängelse för grovt tagande av muta, grovt missbruk av tjänsteställning och grovt bedrägeri.

YLE - 29 dec 16 kl. 15:51

Aarnio är besviken över domen - får vänta på hovrättens behandling i cell

Jari Aarnio, Helsingfors narkotikapolis tidigare chef, överklagar sin dom till hovrätten. Den tidigare polischefen kommer att få vänta länge på behandling och ett nytt avgörande i sin rannsakningscell. Jari Aarnio är besviken på tingsrättens dom som ger honom tio års fängelse för grova narkotika- och tjänstebrott.

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 10:10

Detaljer ur domen om försenad inflyttning i bostadsrätt

Bloggen har nu tagit del av domslutet kring tvisten om hävandet av ett bostadsrättsköp på grund av försenat tillträde. Tingsrätten går helt på lägenhetsköparens linje för två prövade omständigheter kring avtalsbrotten och byggmästarföreningen ska totalt betala 50 000 kronor plus ränta plus 256 800:- i rättegångskostnader. Detaljer nedan.

YA - 05 apr 16 kl. 03:00

Torekull ifrågasätter domen i Kivik Art-fallet

I förra veckan kom den senaste domen i den mångåriga tvisten mellan Kivik Art Centre och grannen Ulf Lundell. Publicisten Bertil Torekull reagerar över domen och fredagens ledare i YA, där det handlar om allmänintresse. Vem avgör vad, eller vem, som är ett allmänintresse?.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 timmar sedan

Klart: 150 NTM-anställda går ned i tid

Förhandlingarna om korttidspermittering inom NTM är avslutade. Samtidigt pågår diskussioner om kortad arbetstid inom flera andra mediehus i Sverige..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Let´s dance tar paus

Efter sjukdomarna inom produktionen tar populära ”Let’s dance” en paus. TV4 hoppas att programmet kan vara tillbaka igen efter påsk..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Rekord för Superstars i Kanal 5

Aldrig tidigare har ”Superstars” på Kanal 5 haft så många tittare. Igår sprängde formatet 500 000-vallen..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Så står sig Aftonbladet i krisen: ”Trycket är enormt”

Fem miljoner unika besökare, 65 miljoner sidvisningar och sju miljoner startade strömmar på en dag. Aftonbladet håller ställningen som primär nyhetskälla i coronakrisen. ”Livejournalistiken tar ett enormt kliv framåt”, säger publishern Lena K Samuelsson..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Schibsted släpper räckviddsprodukt – och utökar i Podme

Schibsted lovar att annonsörerna når 2 miljoner faktiska människor när de köper nya produkten ”Sweden 24”. Dessutom passar mediehuset på att utöka sitt ägande i poddplattformen Podme..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Mitt i permitterar 50 journalister

Även Mitt i-tidningarna permitterar nu journalister. Totalt rör det sig om cirka 50 personer..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Premiär för Schibsteds mat-tv

I dag börjar sändningarna på Schibsteds mat-tv-kanal Godare..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Avlidne SvD-fotografen hyllas

Både i sociala medier och i den egna tidningen hyllas Svenska Dagbladets fotograf Tomas Oneborg, som nyligen avled i covid-19..

Dagens Media - Igår: 09:09

UPPDATERAD: Direktpress permitterar 20 journalister

UPPDATERAD. Ytterligare ett mediehus permitterar journalister för att klara krisen..

Dagens Media - Igår: 14:55

Carl-Johan Bonnier: ”Inte tagit ställning till årets utdelning”

Bonnier News chefsbonusar ska betalas ut när coronakrisen är över. Samtidigt förs också en diskussion om utdelning av fjolårets vinster: ”Vi har ännu inte tagit ställning till årets utdelning”, säger ägarstyrelsens ordförande Carl-Johan Bonnier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.