Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 08 April, 05:12

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddarBauer Media har raderat 327 avsnitt från sin podcastplattform Radioplay. Samtliga avsnitt tillhör de program som SVT:s Kulturnyheterna tidigare har avslöjat innehöll omfattande plagiat, från Aftonbladet, TT, Expressen och flera bloggar. Hittills har det.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Media, Radioplay, SVT, Kulturnyheterna, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter granskningen, raderade, poddar
Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddar

Bauer Media har raderat 327 avsnitt från sin podcastplattform Radioplay. Samtliga avsnitt tillhör de program som SVT:s Kulturnyheterna tidigare har avslöjat innehöll omfattande plagiat, från Aftonbladet, TT, Expressen och flera bloggar. Hittills har det.

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddar

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddar

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddar

Barometern - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddar

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 13:35

Efter granskningen – raderade poddar

DN - 25 mar 20 kl. 14:18

Efter granskningen – raderade poddar

Bauer Media har raderat 327 avsnitt från sin podcastplattform Radioplay. Samtliga avsnitt tillhör de program som SVT:s Kulturnyheterna….

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 13:37

Efter granskningen – raderade poddar

Bauer Media har raderat 327 avsnitt från sin podcastplattform Radioplay. Samtliga avsnitt tillhör de program som SVT:s Kulturnyheterna tidigare har avslöjat innehöll omfattande plagiat, från Aftonbladet, TT, Expressen och flera bloggar. Hittills har det främst handlat om true crime-podden "Svenska mordhistorier", där 129 avsnitt har dragits in..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Musikern John Prine död i covid-19

Countrylegendaren John Prine har avlidit i sviterna av covid-19, 73 år gammal. Det uppger flera amerikanska medier. Prines familj meddelade på Twitter i slutet av mars att sångaren och låtskrivaren förts till sjukhus i Nashville och att hans tillstånd v.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Många regeringar har valet att betala utländska fordringsägare eller låta fler människor dö.”

Joseph E Stiglitz pläderar för ett överstatligt system i kristider..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ökad dödsrisk för glutenintoleranta

En ökad risk att dö i förtid för glutenintoleranta personer slås fast i en stor studie från Karolinska institutet och Columbia University i USA. – Vi är väldigt säkra på det här, säger professor Jonas F Ludvigsson till TT. Forskarna publicerar sina rön.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny svart siffra i USA – 2 000 döda

Det senaste dygnet har nästan 2 000 nya dödsfall registrerats i USA, den högsta dygnssiffran hittills. Totalt har över 12 800 människor avlidit i covid-19 i landet. Innan dess hade siffrorna börjat sjunka något.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

IVA-chef i Göteborg avgår

En avdelningschef inom intensivvården på Östra sjukhuset i Göteborg avgår på grund av konflikt med sjukhusets ledning om hur man hanterar coronakrisen, skriver Göteborgs-Posten. – Det har blivit nya omständigheter i samband med pandemin. Verksamheten ha.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brand i Hedemora

Räddningstjänsten larmades till en brand i Hedemora strax före midnatt, skriver Dala-Demokraten och Dalarnas Tidningar. Enligt polisen kommer man att låta en fastighet brinna ner till grunden, medan de lågor som har spridit sig till en närliggande fasti.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Stort stödpaket väntas i Australien

Australiens parlament väntas under onsdagen rösta igenom ett enormt stimulanspaket på 130 miljarder australiska dollar, motsvarande runt 800 miljarder kronor. Stödåtgärderna ska försöka mildra det som ekonomer förutspår kommer att bli den värsta lågkonj.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kriminalvårdare lät intagen ringa fritt

En anställd vid kriminalvården i Kalmar tyckte synd om en intagen och lät denne fritt ringa samtal, skriver Barometern. Den intagne, som sedan december i fjol avtjänar ett 1,5 år långt fängelsestraff, hade ansökt och fått bevilja att ringa till sin samb.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Tredje coronafall i Colorado

NHL-laget Colorado har drabbats av ett nytt coronavirusfall, det tredje i NHL-laget. "Spelaren är i självkarantän och har inte varit i nära kontakt med någon annan Colorado-spelare eller annan ur personalen", skriver NHL på sin hemsida. Vilken spelare d.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trump hotar stoppa pengar till WHO

USA:s president Donald Trump vill strypa landets finansiering av Världshälsoorganisationen WHO, eftersom han anser att FN-organet har varit alldeles för "Kinacentrerat" under coronaviruspandemin. – Vi kommer att pausa pengarna som går till WHO, sade Tru.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.