Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:03

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 13:02

Motor: Full fart mot framtidenHonda e är elbilen som vänder upp och ner på gamla invanda mönster. Japanen bjuder på ett veritabelt strömhopp av finesser och nytänkandet är näst intill en krigsförklaring mot inbitna traditionalister. Dagens testbil kör mot strömmen, pratar med dig, parkerar automatiskt, är laddad med spel och kan streama film. Dessutom fungerar den faktiskt utmärkt för dagliga transporter..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motor, Full, fartmot , framtiden
YLE - 14 aug 17 kl. 06:30

Marcus Sandell: Full fart mot ett stenröse i skidbacken

Med full fart landade alpinåkaren Marcus Sandell i ett stenröse i skidbacken. Hans tränare såg honom studsa på stenarna innan han blev liggande. Njuren krossades, näsan bröts liksom ett flertal ben.

Magazin24 - 17 jul 12 kl. 17:41

Full fart under industrisemestern

GKN har inte tagit semester under industrisemestern och de har anställt 70 sommararbetare för att kunna klara av orderingångarna. Det är svensk sommar ute och regnet slår mot fönstren när jag träffar Lars Christiansson, som är VD på GKN Driveline i Köping. Med 700 fasta anställda och runt 80 inhyrda som arbetar på GKN kan man tycka att produktionen borde gå ner under industrisemestern för att vila arbetarna, men inte hos GKN.

HBL - 08 jan 15 kl. 06:48

Full fart framåt på Nylands brigad

Full fart framåt. Det är den vägledning Nylands brigad fått, säger dess nya kommendör Kjell Törner.Mera tid ute i terrängen, ökat antal dygn för fartygen att vara ute på sjön och fler utbildare per beväring.

YLE - 16 jan 17 kl. 20:10

Byggarbetet kring Logomo i full fart - färdigt 2020

Arbetet med att forma kvarten kring Logomo är i full fart. Nu pågår bygget av de nya trafiklederna som behövs för att det nya området ska kunna utvecklas. Det betyder att en ny gata har byggts invid Logomo som går parallellt med järnvägen samtidigt som också en kort förlängning av Hampspinnaregatan har blivit klar.

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 08:00

Full fart framåt för Ethel 82 år

Foto: Tommy Svensson
Det finns bara ett läge på elrullstolen, full fart framåt, för Ethel Jakobsson, 82 år. Så har hon alltid varit van vid fart och fläkt.
Den förra elrullstolen har hon nyligen bytt till en splitter ny.

Västerbottens Folkblad - 05 aug 11 kl. 17:04

Full fart på Floorball Camp

UMEÅ Det är full fart på Musköten i veckan när Floorball Camp kör sitt tionde sommarläger. UMEÅ Innebandylägret ?Floorball camp?

YLE - 21 feb 17 kl. 08:04

Full fart framåt men med måtta i Vasa

Gigafactory och Kvarkenfärja, energikluster och universitet, men också ansträngd ekonomi och njugg inställning från statligt håll. Så kan man sammanfatta Vasa inför kommunalvalet. Yles kommunradar ger fulla poäng vad gäller kommunens livskraft medan ekonomin får nöja sig med tre stjärnor av fem.

Uppsalanyheter.se - 16 jan 20 kl. 06:46

Full fart på Thriller Live – på UKK

Recension: De som gillar Michael Jackson fick en helkväll med full fart i form av sångare, dansare, ljud och ljus som tillsammans gav en riktigt sprakande show ikväll på UKKDe som gillar Michael Jackson fick en helkväll med full fart i form av sångare, dansare, ljud och ljus som tillsammans gav en riktigt sprakande show ikväll på UKK.   Efter att ha sett den mycket hyllade musikalen Thriller Live om Michael Jacksons liv i London vid två tillfällen, var jag nyfiken på hur denna uppsättning i turnéform skulle vara. Upplägget var inriktat på hits, efter hits från "the Jackson Five" och Michael Jackson som soloartist.

Norrtelje Tidning - 08 mar 11 kl. 04:00

Full fart på försäljningen av fritidshus

Även om det är mitt i vintern, är det bra fart på fritidshusmarknaden. Norrtälje är den kommun där det säljs mest fritidshus i landet. ?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Full fart i Krokbornsparken

Nog för att det brukar vara full fart i Krokbornsparken som nöjesarena, men i söndags var det fart och fläkt på annat sätt som gällde. Krokbornsjoggen avgjordes och det blev bra uppslutning i både vuxenklass och barn- och ungdomsklassen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Facit för ligorna – om de stoppas av corona

Första ligatiteln för Liverpool på 30 år, en utebliven triumf för Lazio, nedflyttning för Werder Bremen – och Alexander Isak till Champions League? Det blir några av utfallen om herrarnas fotbollsligor skulle avslutas i förtid och slutgiltigförklaras som tabellerna ser ut just nu..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Historisk makt till regeringen i coronakrisen

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – och detta utan att först få riksdagens godkännande. Sådan stor makt har en svensk regering inte haft sedan andra världskriget..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Filmfestivalen SXSW återuppstår online

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Sida ger stöd till barn som blir utan skola

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Sparkad kapten på virusfartyg hyllades

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Påsklov med pyssel och tv-spel

Nästa vecka börjar påsklovet för barn och ungdomar i Bromölla. Då blir det chans till pyssel, tv-spelsturnering och film..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Spelproffsen tipsar om spel under isoleringen

I tider av social distansering kan spel vara tidsfördriv, verklighetsflykt eller ett sätt att hålla kontakten med andra människor. Vi bad några profiler inom spelindustrin att tipsa om några titlar att sätta tänderna i under självisoleringen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nya uppgifter: Fyra av fem kan sakna symptom

Nya uppgifter från Kina går på tvärs mot WHO:s uppfattning om att coronasmitta utan symptom är relativt ovanligt. I de kinesiska provtagningar som nu utförs visar det sig att fyra av fem som testat positivt för corona inte visat symptom alls..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Smitta på vårdboenden i 35 danska kommuner

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Viruskrisen dråpslag mot knallarna

Om några veckor skulle marknadssäsongen dra igång på allvar. Men nu är allt inställt fram till sommaren, och hundratals knallar står i princip utan intäkter – ofta med stora lager..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.