Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 06 April, 00:45

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 13:03

Gör mer för företagenModeraterna träffar rätt med sitt ekonomiska krispaket som lanserades på måndagen, även om 300 miljarder kronor är i underkant..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gör, merför , företagen
YLE - 10 jul 18 kl. 05:32

Byggföretagen i Västnyland har fullt upp, men det är knappt om nya husprojekt

Det är ett litet uppsving inom byggbranschen i Västnyland. Sommaren är högsäsong, medan jobben minskar till hösten. Ju mer företagen är beredda att jobba i huvudstadsregionen, desto större jobbchanser finns det..

Affärsvärlden - 05 mar 19 kl. 07:30

Teknikföretagen ser tilltagande global avmattning

Avmattningen i den globala konjunkturen tilltar och det är framför allt tillverkningsindustrin som försvagas. För svensk del väntas BNP-tillväxten bromsa in till 1,2 procent i år, till följd av fallande bostadsinvesteringar men också vikande investeringar i industrin. Det bedömer Teknikföretagen i en konjunkturuppdatering..

Affärsvärlden - 07 maj 19 kl. 07:33

Teknikföretagen: Den globala inbromsningen fortsätter

Inbromsningen i den globala tillväxten fortsätter, drivet av svagare investeringar. Det bedömer Teknikföretagen i sin nya konjunkturprognos som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

Supermiljöbloggen - 22 okt 18 kl. 12:25

Nu lobbar företagen mot miljölagar – igen

De bidrar mest i världen till miljöförstörande plast i naturen. Nu vill storföretagen stoppa en lag som ska minska plastföroreningarna. Globalt hamnar varje år upp till 13 miljoner ton skräp i haven.

Magazin24 - 03 okt 12 kl. 11:31

Välfärdsföretagen gör miljardvinster för skattepengar

Beräkningar som vi har gjort utifrån ny SCB-statistik visar att företagen i välfärden går med uppskattningsvis 8,7 miljarder i vinst ? för skattepengar. Det är en orimlig ordning.

YLE - 10 feb 14 kl. 15:44

Optimismen sjuder bland de österbottniska företagen

Små och medelstora företag i Österbotten har återfått sin framtidstro. Det tyder i alla fall de nypublicerade resultaten från företagsbarometern på. Ett av de företag som ser ljust på framtiden är SK-tuote i Korsholm.

Alingsås tidning - 12 okt 17 kl. 06:00

Rekordbra för småföretagen

Det går rekordbra för landets småföretag.
– Lönsamheten hos småföretagen i Västra Götaland har ökat med 2,6 procent från föregående år, säger Joakim Andersson, auktoriserad redovisningskonsult på LRF Konsult i Vårgårda.
LRF Konsults lönsamhetsrapport presenteras för elfte gången.

BT - 16 nov 12 kl. 13:33

Människan mer än en intäkt

när vi skickar våra barn till skolan eller vi behöver flytta in på ett äldreboende, ska vi kunna vara säkra på att vi aldrig mäts efter hur lönsamma vi är. Vi ska få hjälp och stöd efter vilka behov vi har, inte efter vad som kan skapa mest vinst för ett företag. Beräkningar som vi har gjort utifrån ny SCB-statistik visar att företagen i välfärden årligen går med uppskattningsvis 8,7 miljarder i vinst ?

HBL - 06 maj 13 kl. 05:59

Lobbningen på campus blir mer genomskinlig

Läkemedelsföretag sponsrar universitetsspex, ordnar populära utbildningar och delar ut stetoskop på campus. En grupp studerande vill fästa uppmärksamhet vid företagens lobbning på universitetet.¨Läkarstuderande är en viktig målgrupp för medicinföretagens marknadsföring.

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 09:08

Han vill ha mer kris i Kristianstad

Foto: Johanna Wallin
Kristianstad kommun ligger på plats 152 i Svenskt näringslivs rankning. Det är näringslivschefen Anders Elmevik långt ifrån nöjd med. Vi satte oss ned med honom för att prata om vilken lösningen är för att bli en mer attraktiv företagarkommun.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Luckor i tablån när tv-produktioner ställs in

"Let's dance" är ett av Nöjessveriges senaste offer i coronapandemin – men krisen ser ut att få mer långtgående effekter än ett tillfälligt dansstopp..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stödfestival anordnas i "Minecraft"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ökat behov i Stockholm men lediga IVA-platser

Sjukvårdsbehovet i Stockholm ökar men ännu så länge ligger vården steget före, enligt sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. På söndagen intensivvårdades elva fler patienter än under föregående dag – men omkring 70 intensivvårdsplatser stod lediga..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ingripande: Väktare hamnade i slagsmål med snattare

En väktare hamnade i slagsmål med snattare på söndagskvällen..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Kristianstad: Par försökte stjäla godsaker med potatissäck

Ett par försökte stjäla matvaror på Ica Maxi på söndagskvällen. Med hjälp av en potatissäck..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Boris Johnson på sjukhus för ny provtagning

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Osäkra lån stor risk för svensk ekonomi

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Brittiska regeringen vädjar via tv-spel

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Debatt: En katastrof för Huaröd som by om skolan läggs ned

Ni kommer i dagarna att förväntas fatta beslut om nerläggning av Huaröds skola och förflytta verksamheten till Degeberga skola. I detta brev vill vi förklara varför vi tycker förslaget är dåligt genomtänkt av berörda tjänstemän, skriver Niklas Johannesson och Linda Anderberg i skolans föräldraförening i ett öppet brev till barn- och utbildningsnämnden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Danmark planerar gradvist öppnande

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.