DI > Ekonomi

Monday, 06 April, 15:47

DI - 25 mar 20 kl. 13:08

Beijer Electronics drar tillbaka utdelningen – 40 anställda måste lämnaAutomationsbolaget Beijer Electronics drar tillbaka den förslagna utdelningen om 0,50 kronor per aktie på grund av det osäkra ekonomiska. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Electronics, Beijer Electronics

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beijer, Electronicsdrar tillbaka , utdelningen40 , anställdamåste , lämna
HBL - 27 jun 13 kl. 11:45

Renesas Mobile säger upp alla 800 anställda

Renesas Mobile Corporation säger upp alla sina anställda i Finland, uppger Heikki Tenhunen som är företagets vd för Europaenheten.Företaget har 810 anställda i Uleåborg, Helsingfors, Tammerfors och Salo. Största delen, 570 personer, arbetar i Uleåborg.

SvD - 24 jun 14 kl. 08:40

Handelsbanken kapar utdelningen till anställda

Handelsbanken kapar utdelningen till personalens stiftelse Oktogonen med 145 miljoner kronor, skriver Dagens Industri. I praktiken innebär det en lönesänkning med 2 000 kronor i månaden för de anställda. Banken vill inte kommentera sänkningen..

Dagens PS - 17 jan 18 kl. 08:55

Skanska vinstvarnar och sparkar 3.000 anställda

Flera toppchefer tvingas lämna bolaget, däribland finanschefen. Omni Ekonomi uppger att Skanska avskedar 3.000 medarbetare.

Cornucopia - 07 jul 19 kl. 21:10

Deutsche Bank varslar 18000 anställda

Högkonjunkturen i Europa fortsätter fira sina segrar. Den tyska jättebanken Deutsche Bank varslar nog 18000 personer fram till år 2022 rapporterar Bloomberg. Var femte anställd, uteslutande tjänstemän, blir av med jobben.

DrivaEget - 13 sep 13 kl. 11:02

3:12-reglerna förbättras för alla med anställda

Anders Borgs förändring av 3:12-reglerna i dag innebär förbättringar och inte försämringar för alla företag som använder löneregeln -- alla som har anställda. Den lågbeskattade utdelningen kan fördubblas! Försämringar kvarstår endast för dem som äger mindre än 4 procent av ett fåmansbolag..

DI - 17 jun 19 kl. 08:32

Brittiskt byggbolag skrotar utdelningen – varslar 1.200 anställda

Det brittiska byggbolaget Kier kommer inte ge sina aktieägare utdelning för varken 2019 eller 2020 samt varslar 1.200 anställda, enligt ett pressmeddelande. Bolaget har försatts i en finansiell kris efter att ha stött på problem med bygget av den så kallade Crossrail-länken, en pendeltågslinje genom London..

Cornucopia - 10 aug 14 kl. 17:58

10% fler statligt anställda när alliansen "skurit ner"

Medan staten inte klarar av att ordna mat och vatten till skogsbrandspersonalen, kan man konstatera att under alliansregimen har antalet statligt anställda fortsatt svälla. Sedan Göran Perssons socialistregims sista hela år 2005 har antalet statligt anställda ökat med 24 300 personer, varav 19 400 fast anställda, eller ca 10%. Till detta kommer det allt populärare mörkertalet av bemanningsföretag och konsulter, som t ex hanterar katastrofen lärarlegitimationen.

Cornucopia - 04 mar 15 kl. 09:19

Fakta: Aldrig förr har så många varit fast anställda i Sverige som nu

Det bedrivs ifrån socialistiskt och fackligt håll en desinformationskampanj om att fasta jobb är på väg bort. Verkligheten (definition av verkligheten: SCB:s statistik) är istället att aldrig förr har så många varit fast anställda i Sverige som nu.
Under Göran Perssons gamla socialistregim var fjärde kvartalet 2005 blott 3 270 700 fast anställda i Sverige.

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 09:30

Anställda blev utsatta för hot

Foto: Johanna Wallin
De anställda började ifrågasätta ideliga schemaändringar, varför timmar dragits för körtider, fel med semesterdagar och sjuklöner. Tonen från arbetsgivaren Gertrud Care AB är bister. När de anställda gick till facket blev det etter värre.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 07:52

"Oavsett vad förlorar de anställda på Max"Viktor Adolfsson

Hamburgerkedjan Max månadsbrev till de anställda briserade som en mindre bomb i inrikespolitiken. Att en företagsledning oroas över potentiella moms– och arbetsgivaravgiftsändringar är knappast något konstigt.Det är när ansvaret läggs på företagets anställda som det går från relativt självklart till riktigt obehagligt.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Israel sänker styrräntan

Israels centralbank sänkte på måndagen sin styrränta med 0,15 procentenheter, till 0,10 procent..

DI - 3 minuter sedan

Danmark förlänger folksamlingsförbud till den 18 april

Folksamlingsförbudet i Danmark förlängs till den 18 april..

DI - 10 minuter sedan

Bank-toppen spår svår recession och finanskris

JP Morgans vd Jamie Dimon spår svår recession och en finanskris som påminner om raset 2008..

DI - 15 minuter sedan

Tikspac drar tillbaka utdelningsförslag

Tikspac har beslutat att återkalla det tidigare utdelningsförslaget om 0,10 kronor i ordinarie utdelning samt bonusutdelning om 0,20 kronor….

DI - 15 minuter sedan

Bambuser tecknar avtal med bostadsportal, värde 600.000 kronor

Bambuser har ingått ett kommersiellt avtal med Homegate, en bostadsportal i Schweiz, för att lansera livestreaming för bostadsvisningar. .

DI - 15 minuter sedan

EQL Pharma rusar på börsen efter sjukhusorder

EQL Pharma har fått en första order på skyddsutrustning från en svensk sjukhusregion..

DI - 30 minuter sedan

Hushållens nya bostadsskräck – ”nu faller hela riket”

SEB:s boprisindikator för april uppvisar det största fallet någonsin.  Oron riskerar nu att dämpa en marknad som ännu inte sett några stora….

DI - 45 minuter sedan

Lammhults drar tillbaka hela utdelningen

Efter att ha sänkt utdelningsförslaget för två veckor sedan väljer nu inredningsbolaget Lammhults Design Group att skrota aktieutdelningen….

DI - 45 minuter sedan

Garo drar tillbaka sitt utdelningsförslag på 4,20 kr per aktie

Elinstallationsleverantören Garos styrelse drar tillbaka sitt tidigare utdelningsförslag med anledning av den ”mycket stora osäkerhet” som….

DI - 1 timme sedan

Pledpharma: Oro kring biverkningar ger högre risk i Pledox – aktien rasar

Forskningsbolaget Pledpharmas besked om att stänga Polar-studieprogrammet i fas 3, under det tredje kvartalet 2020, ökar risken kring….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.