SVT > Inrikes

Tuesday, 31 March, 09:23

SVT - 25 mar 20 kl. 12:57

Hovet: ”Kungaparet på Stenhammar men inte i karantän”Kung Carl-Gustaf och drottning Silvia bor tills vidare i Stenhammars slott utanför Flen i Sörmland. De träffar inte sina barnbarn, annat än via digitala kanaler och jobbar hemifrån. – Alla är friska och de är inte i karantän, säger hovets informationschef Margareta Thorgren..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stenhammar, Carl-Gustaf, Silvia, Stenhammars, Flen, Sörmland, Margareta Thorgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hovet, Kungaparet, Stenhammarmen inte i , karantän
Expressen - 31 dec 11 kl. 10:40

Här är kungaparet på kärlekssemester

Här förlåter Silvia äntligen kungen. Bilderna på dem är unika. För första gången väljer hovet att officiellt lägga ut ­privata semesterbilder på kungaparet - allt för att visa deras kärlek.

Expressen - 12 mar 20 kl. 17:40

Norska kungaparet har satts i corona-karantän

Det norska kungaparet och minst fyra statsråd har satts i karantän.Detta med anledning av nya regler kring coronavirusets spridning, rapporterar VG..

Nyheter 24 - 22 aug 13 kl. 12:01

Bombhot mot svenska kungaparet ? säger sig sympatisera med Breivik

KARLSTAD. På torsdagsförmiddagen fick NWT ett brev till redaktionen från en okänd grupp. I brevet står det att fyra stora bomber kommer att detonera utanför residenset i Karlstad när kungaparet kommer dit under eftermiddagen.?

SVT Debatt - 14 jun 13 kl. 16:15

Fy fan vilken mediehantering hovet ? låt Kungen börja twittra istället

KUNGAHUSET Kungen svär åt SVT:s reporter och hånas riket runt. Problemet är att hovet inte klarar av dagens mediehantering, med sociala medie-flöden och dygnet runt-uppdaterade journalister. Jag tycker det är bra att Kungen ryter till när han känner sig kränkt.

Kristianstadsbladet - 26 mar 13 kl. 20:50

Kungaparet valde det centrala läget

Foto: Scanpix
Det är 30 år sedan kungen besökte Hässleholm. Det och stadens strategiska läge var ett par avgörande pusselbitar när länsstyrelsen föreslog var talet ska hållas. ?

Kristianstadsbladet - 06 jan 14 kl. 14:02

Kungaparet nobbar norskt jubileum


Den 17 maj firar norrmännen att deras grundlag fyller 200 år. Såväl det danska som det svenska hovet är inbjudna till festligheterna. Drottning Margrethe och prins Henrik kommer, men inte kung Carl Gustaf och drottning Silvia - vilket väckt uppmärksamhet i Norge.

BT - 06 jan 14 kl. 14:03

Kungaparet nobbar norskt jubileum

Den 17 maj firar norrmännen att deras grundlag fyller 200 år. Såväl det danska som det svenska hovet är inbjudna till festligheterna. Drottning Margrethe och prins Henrik kommer, men inte kung Carl Gustaf och drottning Silvia - vilket väckt uppmärksamhet i Norge.

BT - 06 jan 14 kl. 14:09

Kungaparet nobbar norskt jubileum

Den 17 maj firar norrmännen att deras grundlag fyller 200 år. Såväl det danska som det svenska hovet är inbjudna till festligheterna. Drottning Margrethe och prins Henrik kommer, men inte kung Carl Gustaf och drottning Silvia – vilket väckt uppmärksamhet i Norge.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 06:30

De får sitta med kungaparet i kväll

Vem spisar vid honnörsbordet med kungaparet?
Kommunalrådet Sten Hermansson (FP) säger att hovet inte lagt sig i placeringarna.– Nej det har de inte.

Expressen - 08 maj 16 kl. 22:10

Kungaparet tog sista chansen på Dramaten

Äntligen! Kungaparet fick till slut se "Sufflören" på Dramaten – där den gick för sista gången på söndagen. – Teater är viktigt för kungaparet, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Vanligaste misstagen gäller avdrag

Vill du få skatteåterbäring redan nästa vecka är det idag som deklarationen måste skickas. Men det är digitalt det gäller. Då undviker du dessutom några av de vanligaste misstagen..

SVT - 1 timme sedan

Larmet från kommunerna: Bristen på skyddsmaterial ”akut”

Bristen på skyddsmaterial har blivit akut hos landets kommuner. Det framgår av en ny rapport som SVT tagit del av..

SVT - 10 timmar sedan

Så ser smittspridningen ut i Sverige jämfört med andra länder

Hur ser kurvan över smittspridningen i Sverige ut i jämförelse med andra länder? Matematikprofessor Tom Britton jämför i klippet ovan antalet döda i olika länder. – Det är just nu som vi i Sverige kan minska smittspridningen med preventiva åtgärder, säger han i Aktuellt..

SVT - 10 timmar sedan

Läkarna förklarar: Riskfaktorerna som påverkar coronasmittade

Det nya coronaviruset fortsätter att skörda offer och i Sverige har 146 personer hittills avlidit i covid-19. Av dessa har 78.1% haft en eller flera riskfaktorer..

SVT - 12 timmar sedan

Mats Knutson: Tror inte sänkta a-kassekraven är tillfälliga

Regeringen har nu presenterat ett nytt krispaket, ett paket som kostar 10,8 miljarder kronor. Det ska bland annat bli lättare att få a-kassa och både taket och grundbeloppet höjs..

SVT - 14 timmar sedan

LO: ”I dag blev folk skyddade från fattigdom”

Januariparternas nya krispaket mottas med positiva reaktioner både från oppositionen och facket. – Jag tror att det är många med mig som är oerhört lättade efter det här beskedet, säger LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson..

SVT - 14 timmar sedan

Fribeloppet för vårdstuderande slopas

Vårdstudenter ska kunna arbeta i vården under coronakrisen utan att studiemedlet påverkas. Därför föreslår januaripartierna att gränsen för hur mycket pengar man får tjäna samtidigt som man studerar tillfälligt tas bort..

SVT - 17 timmar sedan

Chatta med infektionsläkare och psykolog om coronaviruset

Coronaviruset fortsätter att spridas och sjukvården ställer om verksamheten. Vad händer om jag blir allvarligt sjuk? Hur ska jag hantera min oro?

SVT - 16 timmar sedan

Nytt krispaket: Kraven för a-kassa sänks

Kraven på vem som ska få a-kassa sänks och både taket och grundbeloppet höjs. Det meddelade januaripartierna i dag på en pressträff där de presenterade ett nytt krispaket. – Människor kommer att bli arbetslösa, säger finansminister Magdalena Andersson (S)..

SVT - 16 timmar sedan

FOI-rapport om coronakrisen: Nu syns kvantitetsbrister i svensk sjukvård

Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) har publicerat sina första slutsatser av coronautbrottet i Sverige. FOI:s experter pekar på tydliga brister i svensk sjukvård. – Om man har en bottenplatta i samhället som precis klarar vardagens behov kommer den inte att räcka till vid kris, säger forskningsledare Daniel K Jonsson vid FOI..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.