DI > Ekonomi

Friday, 03 April, 23:43

DI - 25 mar 20 kl. 12:42

Gerald Engström ökar innehavet i HanzaKontraktstillverkaren Hanza Holdings största ägare Gerald Engström har på onsdagen via bolaget Färna Invest köpt nästan 275.000 aktier i. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engström, Hanza, Hanza Holdings, Gerald Engström, Färna Invest

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gerald, Engström, ökar, innehaveti , Hanza
YLE - 30 maj 17 kl. 05:10

Kuppis är pop - bostadspriserna ökar i centrum av Åbo

Allt fler vill bo i eller nära Åbo centrum, i allafall om man granskar bostadspriserna. Det genomsnittliga priset på bostäder har stigit i centrum av flera större städer i Finland, såsom Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Uleåborg. Området där bostadspriserna förväntas öka mest i hela landet år 2018 är Kuppis i Åbo, visar en utredning som teknologiföretaget Reaktor har låtit göra.

YLE - 30 maj 17 kl. 05:10

Kuppis är populärt - bostadspriserna ökar i centrum av Åbo

Allt fler vill bo i eller nära Åbo centrum, i allafall om man granskar bostadspriserna. Det genomsnittliga priset på bostäder har stigit i centrum av flera större städer i Finland, såsom Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Uleåborg. Området där bostadspriserna förväntas öka mest i hela landet år 2018 är Kuppis i Åbo, visar en utredning som teknologiföretaget Reaktor har låtit göra.

YLE - 15 dec 15 kl. 18:12

När klimatet förändras ökar belastningen från jordbruket i Västnyland

Klimatförändringen är allas gemensamma problem. Var och en av oss kan sträva efter att leva mer energisnålt, säger Jonna Engström-Öst, docent i marinbiologi vid forsknings- och utvecklingsinstitutet Aronia. Klimatmedvetenhet är ett hett samtalsämne nu då 195 länder under helgen enades om ett klimatavtal för att minska på koldioxidutsläppen.

Supermiljöbloggen - 13 apr 16 kl. 17:15

Engström (MP): EU ska inte stjäla fisk från fattigare länder

Europaparlamentarikern Linnéa Engströms (MP) betänkande om det externa fisket godkändes i plenum vid parlamentets session i Strasbourg i tisdags, med bred majoritet. "EU måste fortsätta att reglera sitt fiske utanför unionen och öppna dörren för insyn", skriver Engström idag i en debatt artikel på Supermiljöbloggen.  Fisk är den viktigaste proteinkällan för människor på den afrikanska kontinenten.

BT - 29 sep 13 kl. 00:30

Engströms nya jobb mer givande

När Fredrik Reinfeldt tillkännagav att arbetsmarknadsminister Engström skulle bli biståndsminister Engström var analysen given: degradering! Från att ha haft hand om regeringens viktigaste fråga, jobben, till att sköta ett område som knappt syns i en valrörelse. Det låg förstås nära till hands att tänka just så.

Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 08:50

Sverige utökar biståndet till OSSE

Sverige avsätter ytterligare biståndspengar till OSSE:s arbete i Ukraina. Totalt 15 miljoner kronor ska bidra till att organisationen ska kunna skicka fler observatörer.
Biståndsmyndigheten Sida beslutar på fredagen att bidra med åtta miljoner kronor till Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE), så att OSSE ska kunna skicka fler observatörer till Ukraina.

BT - 02 maj 14 kl. 08:50

Sverige utökar biståndet till OSSE

Sverige avsätter ytterligare biståndspengar till OSSE:s arbete i Ukraina. Totalt 15 miljoner kronor ska bidra till att organisationen ska kunna skicka fler observatörer. Biståndsmyndigheten Sida beslutar på fredagen att bidra med åtta miljoner kronor till Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE), så att OSSE ska kunna skicka fler observatörer till Ukraina.

Nyan - 10 jan 16 kl. 09:19

Kökar valde kommunstyrelse

KÖKAR. Harry Holmström och Madelene Ahlgren-Fagerström leder Kökars fullmäktige respektive kommunstyrelse.
På sitt möte i torsdags valde kommunfullmäktige Harry Holmström till ordförande och Jens Aalto till viceordförande för 2016.

BT - 15 jan 14 kl. 11:20

Sverige ökar stödet till Syrien

Sverige lovar att ge humanitärt stöd på "cirka 230 miljoner" under givarkonferensen i Kuwait för dem som drabbats av inbördeskriget i Syrien. - Det är oanade proportioner, grova brott mot mänskliga rättigheter och mot internationell lag. Man använder svält och att inte ge människor tillgång till sjukvård som ett stridsmedel från både regimens och rebellgruppernas sida.

YLE - 17 jul 17 kl. 17:17

VPS ökar på tempot i returmötet mot Bröndby

Bröndby IF är starkt men det är VPS också. VPS huvudtränare Petri Vuorinen vet att laget behöver spela snabbare och att kapaciteten finns. - Det finns inget som säger att vi inte kan gå vidare.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Varning för andra virusvåg i Japan – Tokyo kan sättas i karantän

Myndigheter i Japan varnar för en andra våg av nya virusfall, och att Tokyo kan sättas i karantän. .

DI - 1 timme sedan

Slutspelat i spökstaden – New Yorks casinomecka ödelagt

Coronakrisen slår hårt mot den amerikanska besöksnäringen. Det märks extra tydligt i en stad som Atlantic City, som nästan helt förlitar….

DI - 1 timme sedan

WHO: Möjligt att coronaviruset kan vara luftburet

Det finns en viss möjlighet att coronaviruset kan vara luftburet, uppger WHO vid en presskonferens på fredagen..

DI - 2 timmar sedan

Coronakrisen gav försäljningslyft för Walmart

Den amerikanska varuhuskedjan Walmarts försäljning i varuhusen ökade med nästan 20 procent under senaste månaden jämfört med samma period….

DI - 2 timmar sedan

Svårare att betala i krisen – sämre tider väntar inkassobolagen

Redan vid årsskiftet stod det klart att de obetalda inkassokraven är på uppgång..

DI - 2 timmar sedan

Ännu ett sänkt kreditbetyg för Swedbank

Kreditratingbolaget Fitch sänker Swedbanks kreditbetyg till A+ från AA-, med stabila utsikter..

DI - 2 timmar sedan

Närmare 15.000 döda i Italien

Minst 766 personer har avlidit i sviterna av covid-19 i Italien det senaste dygnet..

DI - 2 timmar sedan

Katastrofala jobbsiffror sänker USA-börserna

De amerikanska börserna sjunker inför sluthandeln på Wall Street där energisektorn och konsumentvarubolagen klarar sig bäst..

DI - 3 timmar sedan

Ryanair riskerar miljardsmäll på bränslehedgar

Flygbolaget Ryanair gör prognosen att man kommer att förlora motsvarande mellan 3,0 och 3,3 miljarder kronor på bränslehedgar som slår fel….

DI - 3 timmar sedan

Biogaia slopar extrautdelningen

Probiotikabolaget Biogaias styrelse har beslutat att revidera utdelningsförslaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.