UT > Nyheter

Tuesday, 07 April, 06:55

UT - 25 mar 20 kl. 12:35

Säljer ut inför flytten – butik förbereder för nytt namn och utbudNär Ronnie Johannesson flyttar upp till Lassalyckan med sin butik så kommer det inte att vara under Team Sportias namn. På fredag startar en totalutförsäljning i butiken. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ronnie Johannesson, Lassalyckan, Team Sportias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säljerut inför , flytten, butik, förberederför , nytt, namn, och utbud
Kristianstadsbladet - 02 aug 19 kl. 08:42

Affär utökar — säljer alla cyklar innan flytt

Mohlins förbereder för flytt till större butik och säljer allt från den nuvarande butiken. De väljer att satsa på ny affär med bland annat större mopedavdelning..

SmålandsPosten - 17 aug 16 kl. 13:31

Ta makten över flytten

En flytt behöver inte innebära kaos. Att vara ute i god tid, planera väl och ha ett tydligt system för alla flyttlådor gör stor skillnad. Organisatören Brita Hahne vet hur du bäst förbereder dig för flytten - och hur du smidigast möjligt kommer tillrätta i ditt nya hem..

Expressen - 08 apr 19 kl. 21:02

Prinsessan Maries plan för barnen inför flytten

Prinsessan Marie förbereder sig själv och sina barn inför flytten till Paris. Hon vågar inte sätta prinsessan Athena och prins Henrik i en lokal skola. – Deras franska är inte tillräckligt bra, säger hon i en intervju med magasinet Point de Vue.

Sydöstran - 27 jan 20 kl. 10:14

Biblioteket förbereder flytt till det nya kulturhuset

Karlskrona kommun räknar med att det nya kulturhuset för 225 miljoner kronor ska stå klart i början av 2023. Redan nu förbereder Stadsbiblioteket för flytten. .

Supermiljöbloggen - 11 jan 14 kl. 10:24

23 klimatskeptiker varnar: ”gröna grupper förbereder ett överstatligt maktövertagande”

Ledamot av Kungliga vetenskapsakademien menar att SVT bedriver hjärntvätt av svenska folket och att FN:s klimatpanel egentligen styrs av Greenpeace. I fredags skrev vetenskapsbloggen Uppsalainitiativet ett inlägg man kallar ”Klimatskeptiker" gör bort sig. Här länkas till ett elva sidor långt brev (pdf) där 23 stycken personer valt att anmäla både SVT och miljöminister Lena Ek till Riksrevisionen – den förra för ensidig rapportering och den senare för ministerstyre och passivitet.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 05:00

Eslöv förbereder för stor sockersatsning

ÖRTOFTA Nordic Sugar har begärt en ändrad eller alternativt en ny detaljplan hos Eslövs kommun för att utöka verksamheten i Örtofta när man på sikt lägger ner i Arlöv. Det blir fler jobb – men är idag oklart hur många.Bakom förändringarna ligger ändrade EU-regler som lett till ett prisfall och ett överskott på socker.

SR - 02 jan 20 kl. 12:34

Myndigheter: Den största flytten ut ur regionen någonsin

Minst 18 människor har nu omkommit sedan bränderna startade i oktober, minst 17 personer saknas fortfarande i delstaten Victoria. I den östra delen av Australien förbereder man sig nu för ännu fler bränder och svåra förhållanden när temperaturer på över fyrtio grader kommer att dra in över det eldhärjade området under helgen..

BT - 23 feb 20 kl. 05:00

Förbereder för stora biblioteksflytten

35 000 böcker. 1000 flyttlådor. Efter en tillfällig lösning som varade i 27 år får biblioteket i Tranemo äntligen påbörja flytten till sina nya lokaler i Centralen..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS förbereder sig för konkurs

Än så länge går SAS-flygen som vanligt till och från Åre Östersunds flygplats. Flygplatschefen Susanne Norman följer händelseutvecklingen kring SAS noga. ?

YLE - 10 jan 13 kl. 06:28

Kriget i Syrien: Flyktingar väljer Sverige framom Finland

Syriska flyktingar i Europa väljer i första hand att söka asyl i Sverige. Sverige har under årets första vecka tagit emot fler syriska flyktingar än vad Finland tog emot under hela förra året. Finland tog enligt inofficiella uppgifter emot 183 syrier i fjol, medan Sverige tog emot över 200 enbart under första veckan 2013.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Borås bjuder bara Boråsstudenterna på lunch

Ungdomar från Ulricehamn som har sin gymnasieutbildning i Borås får inte del av Borås Stads erbjudande om gymnasielunch i form av take away-lunch. Thony Kankare, chef för Tingsholm, beklagar grannkommunens agerande..

UT - 1 timme sedan

Åtal: Man körde bil drogpåverkad

En man åtalas nu för narkotikabrott, olovlig körning samt rattfylleri..

UT - 9 timmar sedan

Kvinnor tar sikte – skjuter med hagel

Hallå där, Mona Landin, från kvinnliga jägarnätverket Jaqt, som för tredje året ska hålla i skyttekurs för tjejer vid Vist. Den här gången är det hagelskytte som gäller..

UT - 10 timmar sedan

Inget besked om covid-19 inom äldreomsorgen

Med hänvisning till den personliga integriteten hos de boende, väljer Ulricehamns kommun att inte ge besked om eventuell smitta av covid-19 vid kommunens äldreboenden..

UT - 11 timmar sedan

Ökar sponsringen med 600 000 kronor: ”Många som drabbas”

Ulricehamns sparbank dubblar sponsringen till kommunens föreningar och skjuter till ungefär 600 000 kronor. – Det kommer inte att täcka allt, men är ett litet bidrag, säger Jenny Ivarsson, marknadsansvarig på banken..

UT - 11 timmar sedan

Matlådor för gymnasieelever införs efter påsklovet

Matlådor för gymnasieeleverna vid Tingsholm införs efter påsklovet. Tingsholmsgymnasiets verksamhetschef Thony Kankare säger till UT att man tillsammans med kostenheten jobbat fram en lösning som ska fungera för samtliga elever..

UT - 12 timmar sedan

Beslut om fritids dröjer på grund av tidsbrist

Trots tidigare besked finns i skrivande stund inget beslut om att stänga fritids i Grönahög. Skolchefen Gülsen Özdenkos hänvisar till tidsbrist som skäl..

UT - 12 timmar sedan

Initiativärende om fritids inlämnat

Ett initiativärende angående hanteringen av Grönahögs fritids har lämnats in av Miljöpartiet i Ulricehamns kommun..

UT - 14 timmar sedan

Positiva tongångar bland Sveriges lantbrukare

Allt fler av Sveriges lantbrukare ser positivt på lönsamheten efter ett gott skördeår 2019. Det visar Lantbruksbarometern som nyligen presenterades av Ludvig & Co (f d LRF Konsult), Swedbank och Sparbankerna..

UT - 14 timmar sedan

Debatt: Nu tar vi ett stort initiativ för Ulricehamn

Det nya influensaviruset och sjukdomen Covid-19 ställer världen mot väggen. Ingen kommer undan dess effekter. Ulricehamns Sparbank får varje dag frågor om nuläge och framtid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.