GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 07 April, 13:29

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 04:59

Ni över 70 – ta ert ansvarBefolkningen som är äldre än 70 år tar inte coronahotet på allvar, tycker "70+ är icke det nya 50!"..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ni över 70 ta ert ansvar
Dagens PS - 01 dec 16 kl. 08:35

PS krönikör: Ta ansvar för ditt liv

Att leva är kanske vårt allra största ansvar och ändå lever många av oss inte på allvar. En del av oss lever inte ens för vår egen skull utan lever ett liv som vi tror att andra tycker att vi ska leva. Välj ditt liv och ta ansvar för det hela vägen från start till mål.

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 00:05

"Ta ansvar för ditt ägande"

Via pensionssparandet är allmänheten den viktigaste och största aktieägargruppen i Sverige. Med ägandet följer ett ansvar för hur företagen hanterar ersättningar, arbetsmiljö, mångfald, mutor, miljö och mänskliga rättigheter. Det skriver Carina Lundberg Markow från Folksam och Elisabeth Åberg från Unionen.

SVT Debatt - 24 okt 13 kl. 14:54

Jag tar ansvar för mig själv, boxningsförbundet

BOXNING En hjärnblödning i ringen för 14 år sedan stoppar boxaren Maria Lindberg från att få en svensk proffslicens ? samtidigt måste hon strida för att få boxas med licens från ett annat land. I SVT-dokumentären ”Maria och skuggan” porträtteras turerna mellan Svenska boxningsförbundet och boxaren Maria Lindberg.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 05:00

”Inget ansvar för skadorna”

LÖBERÖD/MALMÖ Efter översvämningen utreder VA Syd riskerna i området, men uppger att det finns vissa osäkerhetsfaktorer i utredningen.
Dessutom är VA Syd inte hundraprocentigt säkra på om man har ansvar för en igenvuxen damm som tidigare fungerat som ett fördröjningsmagasin.Enligt VA Syd har man alltså inget ansvar för skadorna som drabbade paret Backenheim efter skyfallet.

Cornucopia - 09 mar 19 kl. 16:40

Kils kommun tar ansvar för ansvarsprincipen - preppar äldreboenden

Kils kommun tar ansvarsprincipen på allvar och är först ut i Värmland med att ta ansvar för sina äldreboendes livsmedelsförsörjning i kris, vilket åligger dem enligt den svenska krisprincipen ansvarsprincipen. Man kommer nu ha livsmedel och engångsartiklar för sina äldreboenden för att klara helt avbrutna försörjningsvägar i minst två veckor.Preps.

YA - 19 mar 13 kl. 03:58

Om man satte lön efter ansvar

Foto:
Det finns yrken med låga löner.Det finns yrken med höga löner.
En hjärtkirurg (för att ta ett exempel) har högre lön än ett vaktmästarbiträde (som var mitt eget första jobb).

SVT Debatt - 09 mar 14 kl. 08:00

Vi har alla ett ansvar att säga ifrån

HATBROTT Människor utsätts för kränkningar och hatbrott i Sverige 2014, trots att vi är så upplysta. Vi har alla ett ansvar att reagera och säga ifrån. Stå inte bara och titta på!

Sydsvenskan - 19 apr 11 kl. 00:05

"Skånsk tågtrafik är inte Danmarks ansvar"

Det är patetiskt att svenska politiker först försämrar tågtrafiken i det egna landet och sedan vädjar till grannlandet att ta ansvar för missförhållanden i Sverige. Det skriver Karin Svensson Smith (MP), som vill att staten återtar ansvaret för tågtrafiken.
I samband med krisen för DSB First vädjar politikerna i Region Skåne till den danske transportministern Hans Christian Schmidt (Venstre) att ta ansvar för de skånska tågresenärerna.

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 06:48

Vi behöver mer av ansvar och arbete

Jobben är den viktigaste frågan inför det supervalår som stundar. Det skriver Anna Tenje (M). Sverige står starkt i en osäker omvärld.

YLE - 17 mar 17 kl. 17:57

Forskare: Nordeas flytthot visar hur banker flyr undan sitt ansvar

Nordeas hot om att flytta bort från Sverige väcker debatt. Ordkriget med svenska regeringen välkomnas ändå av många. - Det lyfter upp frågan om huruvida bankerna bär sitt ansvar för de ekonomiska risker de utgör för samhället, eller om bara försöker smita undan, säger Nikodemus Solitander forskare vid Hanken.

SvD - 09 apr 17 kl. 07:30

Vill vi ha friheten, måste vi ta ansvar för den

Ett terrordåd påminner oss om den mänskliga ekvationen för ett fungerande samhällskontrakt: Friheten kräver ansvar. Vill vi ha friheten, måste vi ta ansvaret för den. Detta gör sig återkommande bekant, oavsett vilka aspekter av tillvaron det gäller.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Ljummet mottagande för mobil strömningstjänst

Den nya strömningstjänsten Quibi har lanserats i USA. Affärsidén – originalproduktioner med tiominutersavsnitt som enbart går att se i mobilen – är framtidens modell, enligt initiativtagaren Jeffrey Katzenberg..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Vi vill veta hur många som tillfrisknar

Vi får inga siffror om de som skrivits ut från Intensivvårdavdelningarna, påpekar Sjuksköterska Sahlgrenska..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Ökad vinst för Samsung i coronakrisen

Samsung Electronics uppskattar att rörelseresultatet steg 2,7 procent under årets första kvartal, jämfört med samma period förra året..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Ta efter USA i skolorna

Vakter och metalldetektorer kanske behövs även här, menar Eva Cinthio..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Mordförsök utreds efter storbråk

Minst tre personer har skadats i samband med ett bråk i Upplands Väsby, norr om Stockholm, skriver.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Man död efter hajattack i Australien

En 23-årig man har avlidit efter att ha blivit biten av en haj vid Stora barriärrevet i den australiska delstaten Queensland, rapporterar lokala medier. Mannen attackerades på måndagseftermiddagen när han höll på att simma tillbaka till en charterbåt utanför North West Island, vid kusten utanför Gladstone..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

18-årig kvinna döms för penningtvättsbrott

En 18-årig kvinna i Malmö har dömts för penningtvättsbrott och grovt penningtvättsbrott, skriver.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Saudiarabien inför utegångsförbud

För att stoppa spridningen av coronaviruset införs utegångsförbud i nio saudiska städer, rapporterar landets statliga nyhetsbyrå SPA..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Kris i Bollnäs: "För dyr spelartrupp"

Kanslipersonal sägs upp och klubbchefsrollen försvinner..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Fullt utvecklad brand i idrottsanläggning

50 brandmän på plats i Lerum inatt • Utreds som mordbrand.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.