Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:38

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 12:30

Britter missnöjda - ställer villkor för fortsatta bidrag till ESSStorbritanniens utrikesdepartement kräver svar för att kunna vara med och finansiera..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
ESS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Britter, missnöjda, ställer, villkorför , fortsatta, bidragtill , ESS
Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 12:30

Britter missnöjda - ställer villkor för fortsatta bidrag till ESS

Storbritanniens utrikesdepartement kräver svar för att kunna vara med och finansiera..

DN - 31 jul 13 kl. 08:07

Handlarna missnöjda med ägaren

Det är fortsatt låsta positioner mellan franchisetagarna och företagsledningen hos ägaren RNB. Franchisetagarna är mycket missnöjda med sina villkor och ökar nu den finansiella pressen på RNB genom att säga upp sina autogiron..

YLE - 26 jan 15 kl. 11:06

Unga sjuksköterskor mest missnöjda med sitt jobb

Sjukskötarna är allt mer missnöjda med sina arbetsförhållanden, visar en färsk barometer. Mest missnöjda är unga sjukskötare i 26-35 års åldern. Förhållandet mellan skötare och närmaste förman får det allra sämsta betyget.

YLE - 26 jan 15 kl. 11:06

Unga sjukskötare mest missnöjda med sitt jobb

Sjukskötarna är allt mer missnöjda med sina arbetsförhållanden, visar en färsk barometer. Mest missnöjda är unga sjukskötare i 26-35 års åldern. Förhållandet mellan skötare och närmaste förman får det allra sämsta betyget.

YLE - 02 okt 12 kl. 12:31

Unga sjukskötare mest missnöjda

Upp till var tredje sjukvårdare är missnöjd med sina arbetsförhållanden, visar en enkät som har gjorts av sjukvårdarförbundet. Missnöjet gäller lönen, personalstyrkan och ledningen. Unga sjukskötare, mellan 26 och 35 år, är mer missnöjda än övriga åldersklasser.

Alliansfritt Sverige - 28 jan 14 kl. 19:25

Hälften av stockholmarna missnöjda med hemtjänsten

Mer än hälften av stockholmarna tycker att hemtjänsten fungerar dåligt. Enligt en SIFO-undersökning som SVT låtit göra är hela 54 % missnöjda med hur de äldre behandlas och det är klart över riksgenomsnittet. Vad är det då som skiljer Stockholm från resten av landet?

YLE - 20 mar 13 kl. 13:05

Många missnöjda med designåret

Slutrapporten för Helsingfors som designhuvudstad visar att de flesta stadsbor är missnöjda med året Projektdirektör Pekka Timonen försvarar sig med att resultatet ska ses på lång sikt. - Det här året handlade inte om stora gatufester som många kanske hade förväntat sig. Idén var att ge Finland synlighet ute i världen för att på sikt få landet mer intressant.

Alliansfritt Sverige - 03 dec 12 kl. 15:16

Folk missnöjda med privata apotek

AVREGLERING. Svenskt Kvalitetsindex är en omfattande opinionsmätning som rankar svenska konusmenters inställning till olika aktörer. Hur har det då gått för det tidigare så omtyckta Apoteket?

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 13 kl. 08:35

Hönserier missnöjda med upphandling

Flera äggproducenter med produktion i burar är missnöjda med att många kommuner vid upphandlingar ställer krav på att äggen ska komma från frigående höns. I en aktion kräver äggproducenterna nu att kommunerna ska upphöra med kraven eftersom resultatet blir att ägg från höns i inredda burar stängs ute och dyrare ägg från frigående höns i stället köps in. Båda produktionssystemen är godkända i djurskyddslagen..

Sydsvenskan - 28 mar 13 kl. 12:54

Hönserier är missnöjda

Flera äggproducenter med produktion i burar är missnöjda med att många kommuner vid upphandlingar ställer krav på att äggen ska komma från frigående höns..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Tyskland rapporterar närmare 5 000 virusfall

Det senaste dygnet har 4 974 nya fall av coronaviruset konstaterats i Tyskland. Det är en ökning för tredje dagen i rad efter att antalet minskat de fyra föregående dagarna, visar siffror från Robert Koch-institutet, landets folkhälsomyndighet som ansva.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Scandic: Omsättningsras på 47 procent i mars

Scandic Hotels Group är i akut finansiell kris och skjuter på årsredovisningen för att få tid att hitta en finansieringslösning. Hotellkedjans omsättning rasade med 47 procent i mars, skriver hotellkedjan i ett pressmeddelande. För hela första kvartalet.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Högre potatispriser i hamstringens spår

Hamstrande svenskar har drivit upp priset på potatis, rapporterar atl.nu. I mars ökade försäljningen kraftigt och nådde nivåer som man annars bara ser vid storhelger som jul och påsk.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk. I coronakrisens spår väljer de flesta att skippa skidresan och stannar istället hemma. Helgen före påsk minskade resor till de stora skidorterna i fjällen med över 90 p.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amerikansk stororder till Skanska

Skanska har fått i uppdrag att renovera den ikoniska hängbron Benjamin Franklin Bridge, som går mellan de amerikanska städerna Philadelphia och Camden. Kontraktet är värt motsvarande 1,9 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande. Bro.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amanda Lind i EU-möte: Läget är akut

Sveriges kulturminister Amanda Lind (MP) deltog under onsdagen i ett möte med övriga EU-länders kulturministrar. – Fokus för mötet var kulturen och mediernas situation. Samtliga deltagare lyfte hur akut läget är och hur det påverkar och slår extremt hår.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hon snuvades på toppjobb – polisen får skarp kritik för att ha gett tjänsten till man

Marie Jarnérus: ”Det är en lättnad och jag började faktiskt gråta”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bäddat för seriestart i mitten av juni

Så här inleder de NV-skånska lagen i sina förbundsserier..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Oljepriset upp inför möte om kvoter

Oljepriset stiger på världsmarknaden inför dagens videokonferens om produktionskvoter mellan Opecländerna, Ryssland och andra stora oljeproducenter. Ett terminskontrakt för så kallade brentolja för leverans om en månad går upp drygt 1 procent till 33:25.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svart låda tagen från virusdrabbat fartyg

Polisen har beslagtagit den svarta lådan från det coronadrabbade kryssningsfartyget Ruby Princess i Australien. Tillslaget är en del i en brottsutredning som inletts efter att tusentals passagerare tilläts gå i land från fartyget i mitten av mars, trots.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.