Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 29 March, 12:59

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 12:21

Länets försäkringskunder får dela på 75 miljoner kronorLänsförsäkringar/">försäkringar brukar betala ut kundernas återbäring i adventstider. I år kommer pengarna i slutet av maj.
– Vi kan göra en skillnad för privatpersoner och företag i coronakrisen, säger vd Jens Listerö. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Jens Listerö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länets, försäkringskunderfår , delapå 75 miljoner kronor
Barometern - 13 nov 19 kl. 11:36

KFF i topp när länets ungdomsidrott får dela på miljoner

Även i år är det Kalmar FF som kammar hem mest pengar bland länets föreningar när Svenska Spel via initiativet Gräsroten fördelar pengar till ungdomsidrotten. .

Länstidningen i Jämtland - 28 feb 16 kl. 17:00

166 miljoner för att betala migrationskrisen – det ska länets kommuner göra med extrapengarna

Det var i december förra året som regeringen beslutade om extra statsbidrag till landets kommuner och landsting med anledning av flyktingsituationen. Totalt får de nästan 10 miljarder kronor att dela på, vilket utbetalades under 2015 men avses även täcka de kostnader hos kommuner och landsting som kan förväntas uppstå under 2016. Länets kommuner får dela på totalt cirka 166 miljoner och av dem får Åre kommun drygt 28 miljoner kronor..

Västerbottens Folkblad - 29 aug 18 kl. 13:04

[PLUS] Länets skolor får miljoner för att öka jämlikheten

Drygt 77 miljoner kronor kommer länets skolor att få dela på under 2019. I länet får Dorotea kommun....

Barometern - 18 sep 19 kl. 15:23

Länets kommuner får dela på 84 miljoner

Generella satsningar på välfärden är de absolut viktigaste budgetlöftena för invånarna i Kalmar län. Det sa socialdemokraten Laila Naraghi när hon på onsdagen försökte bryta ner sifferkaskaden till lokala pengar..

SmålandsPosten - 25 nov 14 kl. 06:11

Länets bönder delar på 135 miljoner

Två lantbruksföretag i Kronoberg är berätti­ga­de till strax över en miljon­ kronor vardera när gårdsstöden betalas ut på måndag. I länet är det totalt 135 miljoner som fördelas. På måndag betalar Jordbruksverket ut gårdsstödet till de allra flesta lantbrukare som är berättigade till ersättningen.

Jönköpingsnytt - 16 nov 19 kl. 10:56

De får dela på en kvarts miljon

En kvarts miljon kronor. Så mycket får totalt 14 av länets föreningar och byalag dela på. Detta efter att ha fullföljt utmaningen att tillsammans cykla 500 000 kilometer.

Barometern - 28 maj 14 kl. 10:14

Oenighet omlänets vargkvot

Länsstyrelsens viltförvaltningsdelegation har fastställt en miniminivå för varg. Länet ska, enligt förslaget, dela en föryngring av vargstammen med angränsande län, vilket motsvarar omkring tio vargar. Gunilla E Johansson är enhetschef för djurenheten på länsstyrelsen i Kalmar.

Barometern - 28 maj 14 kl. 10:14

Oenighet om länets vargkvot

Länsstyrelsens viltförvaltningsdelegation har fastställt en miniminivå för varg. Länet ska, enligt förslaget, dela en föryngring av vargstammen med angränsande län, vilket motsvarar omkring tio vargar. Gunilla E Johansson är enhetschef för djurenheten på länsstyrelsen i Kalmar.

ÖstersundsPosten - 21 sep 15 kl. 11:14

13 miljoner kronor extra till länets sjukvård

Landstingen/regionerna får dela på 1 miljard kronor nästa år och därefter anslås 500 miljoner kronor per år från och med 2017. Pengarna fördelas proportionellt till utifrån befolkningsmängd och det betyder cirka 13 miljoner kronor i extra statsbidrag till Region JH nästa år och därefter ungefär 6,5 miljoner kronor. Det handlar om generella statsbidrag som ska förstärka sjukvården i bred bemärkelse..

NSD - 09 okt 15 kl. 20:40

Cirkusprofilen om länets tiggare

Att dela in människor i "vi och dom" drabbade familjen Altenburg redan på 1940-talet, då de möttes av orden "vi hjälper våra egna först"..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Sex hundar gör en Zlatan – blir frimärke

Över 30 000 hundar har tävlat om att få pryda svenska frimärken, och nu har sex vinnare korats. Influencervovven Woody, renskötarjycken Ailo och spexarhunden Håkan är tre av dem..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Rekordmånga döda i Spanien

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Tyska tennistoppen: Glöm grässäsongen

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Modi ber fattiga om ursäkt för virusåtgärder

Kritiken mot Indiens landsomfattande isolering växer. Åtgärden har slagit särskilt hårt mot landets miljontals fattiga invånare – och nu ber premiärminister Narendra Modi om ursäkt..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

"Orealistiskt" med omstart i april

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Covid-1984? Övervakning mot smittan

På promenaden plingar det plötsligt till i mobilen: "Akta, en smittad är nära dig". Och ansiktsigenkänning kan avslöja mellan vilka viruset förs vidare. I pandemin måste folkhälsan vägas mot att storebror flyttar fram sina positioner..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Misstänkta penningförfalskare gripna

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Torra marker ger stor risk för gräsbränder

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Så växer Karlskronas nya siluett fram

Planen för de nya bostäderna på Kilströmskajen håller och nu börjar arbetet att märkas på allvar för den som har vägarna förbi. Varje dag händer något nytt på byggplatsen. I december är tanken att de första personerna ska flytta in..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svensktoppen: The Mamas intar förstaplatsen

Melodifestivalvinnarna The Mamas avancerar från en tredjeplats och tar täten med "Move". Miss Li tappar inte bara förstaplatsen med "Lev nu dö sen" – låten lämnar listan helt och hållet. Överraskande är också att Darins "En säng av rosor", som lämnade listan föregående vecka, nu är tillbaka på en andraplats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.