Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 09:47

Expressen - 25 mar 20 kl. 12:15

Michelle Obamas coronatips till digTidigare presidentfrun Michelle Obama har flera tips i coronatider.”I svåra tider vet jag att det kan göra underverk att ringa en väninna”, skriver hon på Instagram..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Obamas, Michelle Obama, Instagram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michelle, Obamas, coronatipstill dig
Skånskan - 21 dec 18 kl. 08:00

Michelle Obamas bok ett varmt möte

BOK
Min historia
Författare: Michelle Obama
Översatt av: Manne Svensson
Förlag: ForumLitteratur/recension Michelle Obamas biografi Min Historia är inte någon traditionell politisk biografi. Därmed inte sagt att boken inte är politisk, bara att allt kommenteras ur individperspektiv med en, ibland djupt, personlig ton. Budskapet att hon inte är politiker eller ens särskilt politisk bankas in.

Trelleborgs Allehanda - 19 jan 14 kl. 22:22

Beyonce på Michelle Obamas party


- Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags.Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen. - Det mest rörande var när presidenten talade om hur han mötte Michelle och blev kär, sade Donna Brazile.

Kristianstadsbladet - 19 jan 14 kl. 22:22

Beyonce på Michelle Obamas party


- Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags.Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen. - Det mest rörande var när presidenten talade om hur han mötte Michelle och blev kär, sade Donna Brazile.

SVT - 12 okt 15 kl. 11:28

Michelle Obamas spellista för tjejer

Jessie J, Diana Ross och Beyoncé. Michelle Obamas spellista är nu lika officiell som Barack Obamas. Statsminister Stefan Löfven vill dock inte delge Kulturnyheterna sin..

GöteborgsPosten - 06 nov 16 kl. 06:00

Är detta början på Michelle Obamas karriär?

Michelle Obama har haft en framträdande roll i Hillary Clintons presidentkampanj och nu börjar USA upptäcka vem hon egentligen är. Det är kanske början på Michelle Obamas egen karriär, skriver America Vera-Zavala..

Expressen - 23 jun 18 kl. 14:37

Så ser Michelle Obamas nya liv i Washington ut

Michelle Obama kände sig befriad när hon fick flytta ut ur Vita huset.Men hon bor kvar i Washington DC med maken Barack.Där skriver hon på sina memoarer, tar hand om yngsta dottern Sasha och har ibland vassa saker att säga om efterträdaren i Vita huset.

DN - 13 nov 18 kl. 00:01

7 avslöjanden i (och om) Michelle Obamas nya memoarer

Michelle Obamas memoarer ”Min historia” kommer ut i dag i 24 länder. Boken har kallats ”ovanligt intim” av förlaget Penguin Random House. Dagens Nyheter har fått läsa boken i förväg.

NT - 19 jan 14 kl. 22:22

Beyonce på Michelle Obamas party

-Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags.Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen..

Västerbottens Folkblad - 19 jan 14 kl. 22:24

Beyonce på Michelle Obamas party

— Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags. Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen. — Det mest rörande var när presidenten talade om hur [...

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 14 kl. 22:25

Beyonce på Michelle Obamas party

— Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags. Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Fladdermöss tvingar kommunen att släcka

Gatubelysningen längs delar av väg 25 i Växjö kommer att släckas ned.Trafikverkets beslut bottnar i att fladdermössen blir rädda av ljuset..

Expressen - 15 minuter sedan

Ensamkommande hårt drabbade av pandemin

Distansstudier och en allt osäkrare arbetsmarknad drabbar de ensamkommande som omfattas av gymnasielagen.Får de inte godkända betyg eller en anställning inom ett halvår efter utbildningen, riskerar de att inte få stanna i Sverige.– Vilket så klart kommer bli helt orimligt, säger Matilda Brinck-Larsen, verksamhetsansvarig för organisationen Agape, till P4 Göteborg.

Expressen - 1 timme sedan

Corona i korthet – de senaste nyheterna

Smittspårning från viruset start i Sverige visar att det främst smittade inom familjen.■■■Ge varje person i arbetsför ålder 10.000 kronor i månaden för att kickstarta ekonomin när den akuta coronakrisen är över, säger Andreas Wallström, tillförordnad chefsekonom på Swedbank till Dagens Nyheter.

Expressen - 2 timmar sedan

Bombskyddet tillkallades efter kraftig explosion

Inringare larmade polisen vid två-tiden på natten om en kraftig smäll i Huskvarna.En bil stod och brann i närheten, när polis och räddningstjänst kom till platsen konstaterades att något exploderat precis intill den.Nationella bombskyddet tillkallades på morgonen..

Expressen - 2 timmar sedan

Fler döda i USA än i Kina: ”Största prövningen” sedan andra världskriget

Fler personer har nu dött i covid-19 i USA än i Kina.Nu varnar FN:s generalsekreterare Antonio Guterres för att coronaviruspandemin är den värsta globala krisen sedan andra världskriget..

Expressen - 2 timmar sedan

Professorn: Därför är det bra om fler är smittade

Nära en miljon människor i Sverige kan ha smittats av corona. Det säger matematikprofessorn Tom Britton som räknat på smittspridningen.  – För mig hade det varit en glad nyhet om fler än en miljon var smittade i dag, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

Coronakrisen slår mot samhällets mest utsatta

Mioara, 48, är själv rädd men försöker muntra upp sina äldre kunder. Anita, 77, är glad för varje tidning hon säljer. Maria, 63, gråter av panik.

Expressen - 3 timmar sedan

Så påverkar pandemin galleriorna i Västsverige

I den rådande coronapandemin är det allt fler som tillbringar sin tid i hemmet. Det slår hårt mot näringslivet – inte minst Västsveriges köpcentrum när flera gallerior minskar på öppettiderna. – Det är lite kaosartat bland hyresgästerna, säger Anders Strand, centrumchef på Frölunda Torg.

Expressen - 3 timmar sedan

Så spreds smittan i Sverige

När coronaviruset först kom till Sverige gjordes cirka 400 smittspårningar i Västra Götaland, Stockholm och Östergötland.I nästan samtliga fall spreds coronasmittan vidare till personer i samma hushåll, rapporterar Sveriges Radio.Man har däremot inte kunnat fastställa att smittade personer spred sjukdomen på flygplan..

Expressen - 4 timmar sedan

Explosion i Malmö: ”Kraftig”

En detonation inträffade vid en entrédörr till ett flerfamiljshus på Nydala i södra Malmö strax efter klockan 01..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.