DI > Ekonomi

Thursday, 09 April, 10:22

DI - 25 mar 20 kl. 12:02

Även SSAB föreslår oförändrade styrelsearvodenSSAB föreslår i likhet med Pandox och SKF att styrelsearvodena för 2020 ska hållas oförändrade, och inte höjas i den rådande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB, Pandox, SKF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Även, SSAB, föreslår, oförändrade, styrelsearvoden
HBL - 16 feb 15 kl. 18:21

Forskare föreslår nordisk pakt

– Eftersom ett finskt och ett svenskt Natomedlemskap inte kommer att bli verklighet inom en överskådlig framtid och Nato inte längre är en tillräcklig försvarsgaranti borde de nordiska länderna gå in för en samnordisk försvars­allians med uppbackning av USA. ­Lösningen kastas fram av militär­experterna Pekka Holopainen och Stefan Forss.Samtidigt som den europeiska säkerhetsordningen har kollapsat i och med kriget i Ukraina och Natodiskussionen stampar på ställe i Finland och Sverige kommer förra chefen för Försvarshögskolans strategiska institution, överste Pekka Holopainen och professor Stefan Forss med en ny öppning i försvars­debatten.

BT - 25 nov 13 kl. 14:05

Oförändrade statsbidrag tvingar fram skattehöjningar

Sveriges kommuner och landsting, SKL, har nyligen räknat på hur kommunernas kostnadsutveckling ökar. Det gäller bland annat grundskolan, förskolan, äldreomsorgen och omsorgen om funktionshindrade. Lokaler och infrastruktur behöver mer pengar och inom landstingen växer behovet av stora investeringar.

HBL - 10 jan 14 kl. 17:48

Ändrade villkor för Sushi World

Efter att Hangö stadsfullmäktige i december valde att remittera ärendet kring Sushi Worlds köp av magasin 2-3 i Östra hamnen har nya villkor nu gjorts upp.
Utifrån stadsfullmäktiges diskussion inbegriper köpeavtalet nu också ett arrendekontrakt. Sushi World föreslås arrendera tomten för en indexbunden summa på 1500 euro per år.

Supermiljöbloggen - 27 feb 15 kl. 10:08

Forskare föreslår klimatskatt på nötkött

Menar att förändrade kostvanor har stor potential för att minska utsläppen. I dag på DN Debatt skriver 14 miljö- och energiforskare, bland dem Christian Azar, professor vid institutionen för energi och miljö på Chalmers tekniska högskola, och Thomas Sterner, professor vid nationalekonomiska institutionen på Göteborgs universitet, om den rapport från Naturvårdsverket som de bidragit till, Hållbara konsumtionsmönster. Forskarna skriver att när det kommer till de två områdena mat och flygresor så behövs det politiska styrmedel för att Sverige ska kunna uppnå tillräckliga utsläppsminskningar: När det gäller mat så är en klimatskatt på i första hand nötkött en möjlig väg.

YLE - 13 nov 18 kl. 16:43

Oförändrade skatter i Sjundeå, Ingå och Raseborg - också Hangö föreslås ha samma skatt

Skattesatserna i Sjundeå, Ingå och Raseborg är de samma i nästa år. Det samma ser ut att gälla även Hangö..

BT - 15 okt 13 kl. 13:23

Reinfeldt lovar inte mer sänkt skatt

Fredrik Reinfeldt vill inte gå till val 2014 på löften om fler skattesänkningar. Resurserna som kan finnas bör läggas på skolan, enligt statsministern. - Jag vill inte lova något som jag inte kan leverera, sade han på en pressträff i riksdagen i dag.

Ekonomistas - 08 maj 17 kl. 13:27

Felaktiga prognoser ökar risken för att de offentliga finanserna överskattas

Idag publicerar Riksrevisionen en granskning av regeringens medelfristiga makroprognoser. Hur statens budget och de offentliga finanserna utvecklas bestäms i hög utsträckning av den makroekonomiska utvecklingen. Träffsäkra prognoser för de offentliga finanserna förutsätter träffsäkra prognoser.

Skånskan - 01 okt 19 kl. 18:15

Varm mat kan tas bort för äldre

Ystad Ystad kommun måste spara och det kan komma att drabba de äldre.
Den varma maten föreslås att dras in och städning ska bara ske var tredje vecka.
Politikerna i socialnämnden ska ta beslut om de nya riktlinjerna på sitt nästa möte.

Politologerna - 10 feb 19 kl. 08:00

När falska uppfattningar och konfabulerade argument formar våra politiska åsikter

Det här är ett gästinlägg av THOMAS STRANDBERG,
doktorand i kognitionsvetenskap vid Lunds universitet. Ett av fjolårets nyord var beslutsblindhet (Nyordslistan 2018; se länk nedan). Det beskriver en spännande dissociation mellan exempelvis våra åsikter och argumenten som vi upplever ligga till grund för dem.

Skånskan - 21 aug 19 kl. 19:00

Stationshus kan få ökat skydd

harlösa Den gamla stationsbyggnaden i Harlösa föreslås få stärkt skydd mot rivning och förvanskning.Byggnaden, som i dag tjänar som bibliotek och bostäder, har sedan tidigare en q-märkning. Den omfattar dock inte den så kallade arkaden, överbyggnaden vid den gamla perrongen.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Därför trycker centralbanken sedlarna rakt ned i Johnsons fickor

Den brittiska centralbanken Bank of England ska köpa statspapper direkt från regeringen..

DI - 5 minuter sedan

Trafiken på Swedavias flygplatser ner 97 procent i april

Resandet via Swedavias tio flygplatser minskade med 60 procent under mars jämfört med samma månad 2019..

DI - 10 minuter sedan

Högre orderingång och resultat för OEM

Teknikhandelsföretaget OEM redovisar ett rörelseresultat om 105 miljoner kronor (100) för det första kvartalet 2020..

DI - 15 minuter sedan

Peab tar order värd 156 miljoner

Byggbolaget Peab ska bygga ett färjeläger i Karlshamn. Beställare är Karlshamns Hamn och ordervärdet uppgår till 156 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Bank of England kommer direkt att finansiera extra statliga utgifter

Bank of England kommer tillfälligt direkt att finansiera extra statliga utgifter, vilket därmed låter finansdepartementet kringgå….

DI - 30 minuter sedan

Lista: Så har de svenska ”coronabekämparna” gått på börsen

Under den senaste tiden har en rad svenska bolag meddelat att de arbetar på produkter som på olika sätt kan behandla eller motverka….

DI - 1 timme sedan

Peab tar order värd 252 miljoner

Peab har fått uppdraget att bygga om Noltorpsskolan i Alingsås. Beställare är Alingsåshem och kontraktssumman uppgår till 252 miljoner….

DI - 1 timme sedan

Fast Retailing sänker helårsprognoserna

Fast Retailing, som bland annat äger Uniqlo och som konkurrerar med H&M, spår nu att intäkter kommer att falla med 8,8 procent för….

DI - 1 timme sedan

Bure har miljonköpt aktier i Mentice

Bure har förvärvat nästan 1,2 miljoner aktier i det First North-listade medicinteknikbolaget Mentice av Priveq Investment Fund. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk visar mobildata

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.