Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 05:47

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 11:50

Skånetrafiken glesar ut tidtabellerna för bussar och tåg"Permitteringar av bussförare och tågvärdar kan bli aktuellt", säger Linus Eriksson..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Linus Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafiken, glesarut , tidtabellernaför , bussaroch , tåg
Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 11:50

Skånetrafiken glesar ut tidtabellerna för bussar och tåg

"Permitteringar av bussförare och tågvärdar kan bli aktuellt", säger Linus Eriksson..

Sydsvenskan - 17 apr 18 kl. 18:35

Deadline nära i danska strejkförhandlingar – Skånetrafiken förbereder bussar till Kastrup

Oklart om en lösning är på gång, eller om stridsåtgärderna skjuts fram..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 18 kl. 18:35

Deadline nära i danska strejkförhandlingar – Skånetrafiken förbereder bussar till Kastrup

Oklart om en lösning är på gång, eller om stridsåtgärderna skjuts fram..

Sydsvenskan - 26 jun 19 kl. 11:44

Skånetrafiken tveksam till bussar på Laurentiigatan

Ökar risken för förseningar..

YA - 10 okt 13 kl. 12:00

Skånetrafiken fixar glappen i tidtabellerna

Arkivfoto: Emma Krantz
Från och med den 15 december kommer glappen i tidtabellerna, som i?dag gör att pendlare missar sina anslutningsbussar i Sjöbo, vara ett minne blott.? Det känns skönt att kunna berätta, säger trafikutvecklare Anette Jönsson på Skånetrafiken.

Kristianstadsbladet - 20 jun 12 kl. 10:35

Thygessons Bussar slutar köra åt Skånetrafiken

Thygessons Bussar AB slutar att köra åt Skånetrafiken hösten 2013. Därmed förlorar man drygt 90 procent av sin nuvarande trafik. Brobyföretaget lämnade inte in något anbud i upphandlingen.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 04:00

Varför har Skånetrafiken kvar Solaris-bussarna?

För inte så länge sedan (den 13/7) läste jag i Sydsvenskan att åklagaren ”pausat” målet mot den chaufför som körde bussen som skenade i Lund, eftersom det hade visat sig att samma typ av buss har skenat i Stockholm och dessa uppgifter behöver utredas vidare. I Stockholm togs alla bussarna av märket Solaris ur drift på grund av felet, och samtliga såldes senare.Jag ringde upp Skånetrafiken för att förhöra mig om det finns den typen av buss hos Skånetrafiken, och fick till svar att det trodde han inte.

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 08:08

Skånetrafiken sviker Österängsborna (igen)

Foto: Peter Åklundh
Ny sommar betyder uppenbarligen också en ny uppsättning av den fars som består i Skånetrafikens enträgna arbete för att slippa köra bussar runt Österäng, skriver debattskribenterna Birgitta Ohlsson och Mikael Persson.
Ny sommar betyder uppenbarligen också en ny uppsättning av den fars som består i Skånetrafikens enträgna arbete för att slippa köra bussar runt Österäng. För de av oss som bott några år på Österäng och varit engagerade i kvarterets utveckling är detta ett hot vi levt med under många år nu.

Kristianstadsbladet - 21 jun 12 kl. 07:00

Facket kritiskt till Skånetrafiken

Ett friskhetstecken men samtidigt synd. Så ser Transportarbetareförbundet på att Thygessons bussar AB avstod från att lämna anbud i Skånetrafikens upphandling om kollektivtrafiken. Kritiken är hård mot upphandlingsförfarandet i branschen: ?

Sydsvenskan - 05 aug 15 kl. 04:00

Skånetrafiken slingrar sig

Jag saknar en kommentar ifrån Ulrika Mebius i hennes svar på min insändare den 31/7: Vad säger hon om busschauffören som säger att han mer en gång råkat ut för att bussar av märket Solaris har börjat skena? Och hans påstående att det finns andra chaufförer som har råkat ut för samma sak?Jag tycker att Skånetrafiken slingrar sig.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bagare anklagas för nagelklipp – sparkades

En bagare i Halland som hade fått sparken, anklagad för att ha klippt tånaglarna och ätit krabba på jobbet, stämmer sin tidigare arbetsgivare via sitt fackförbund. Att klippa tånaglar och äta krabba är inte tillåtet bland öppna livsmedel, enligt Halland.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nu får friska Wuhanbor resa hemifrån

De allra flesta har varit instängda i sina bostäder sedan den 23 januari – och först den senaste tiden gjort någon enstaka tur ut i det fria. Men från och med natten till onsdag får friska invånare i Wuhan, den kinesiska stad där det nya coronaviruset f.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fortsatt uppåt på asiatiska börser

De ledande asiatiska börserna steg i den inledande tisdagshandeln sedan antalet nya dödsfall fortsatt minska i några av de länderna som hittills drabbats hårdast av coronaviruset. Tokyos Nikkei 225-index klättrade över 3 procent vid öppning, men föll un.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Inga nya coronadödsfall i Kina

För första gången sedan januari, då Kina började publicera uppgifter om antalet döda i sviterna av coronaviruset, finns det enligt landet inga nya dödsfall att rapportera. 32 nya fall av smittade har registrerats, där alla uppges ha smittats utomlands..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Svenska spel: ”Förbjud spel på amatöridrott!”

Patrik Hofbauer och Erik Strand, vd respektive styrelseordförande Svenska spel.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kardinal frias i högsta domstolen

Den tidigare sexbrottsdomen mot den australiske kardinalen George Pell upphävs av Australiens högsta domstol. Rätten skriver att bevisen mot honom är bristfälliga. Pell var tidigare Vatikanens ekonomichef och är den högst uppsatte inom katolska kyrkan s.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Brand i idrottshall och restaurang i Lerum

Omkring 40 brandmän bekämpar en brand i Lerum öster om Göteborg, uppger räddningstjänsten. – Det brinner i en restaurang och inne i en idrottsanläggning, säger Johan Eklund vid räddningstjänsten till Göteborgs-Posten. Larmet om branden kom strax efter m.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ökad vinst för Samsung i coronakrisen

Samsung Electronics uppskattar att rörelseresultatet steg 2,7 procent under årets första kvartal, jämfört med samma period förra året. Samsung, världens största tillverkare av smarta telefoner och minneschip, tvingades i slutet av februari att stänga he.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

18-årig kvinna döms för penningtvättsbrott

En 18-årig kvinna i Malmö har dömts för penningtvättsbrott och grovt penningtvättsbrott, skriver Sydsvenskan. Två äldre par lurades under 2018, då den dömda bara var 17 år, dels att lämna ifrån sig uppgifter till sina bankkonton eller bankinloggningar,.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Man död efter hajattack

En 23-årig man har avlidit efter att ha blivit biten av en haj vid Stora barriärrevet i den australiska delstaten Queensland, rapporterar lokala medier. Mannen attackerades på måndagseftermiddagen när han var ute med vänner och höll på att simma tillbak.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.