Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 03 April, 08:51

Sydsvenskan - 25 mar 20 kl. 11:50

Skånetrafiken glesar ut tidtabellerna för bussar och tåg"Permitteringar av bussförare och tågvärdar kan bli aktuellt", säger Linus Eriksson..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Linus Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skånetrafiken, glesarut , tidtabellernaför , bussaroch , tåg
Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 11:50

Skånetrafiken glesar ut tidtabellerna för bussar och tåg

"Permitteringar av bussförare och tågvärdar kan bli aktuellt", säger Linus Eriksson..

Sydsvenskan - 17 apr 18 kl. 18:35

Deadline nära i danska strejkförhandlingar – Skånetrafiken förbereder bussar till Kastrup

Oklart om en lösning är på gång, eller om stridsåtgärderna skjuts fram..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 18 kl. 18:35

Deadline nära i danska strejkförhandlingar – Skånetrafiken förbereder bussar till Kastrup

Oklart om en lösning är på gång, eller om stridsåtgärderna skjuts fram..

Sydsvenskan - 26 jun 19 kl. 11:44

Skånetrafiken tveksam till bussar på Laurentiigatan

Ökar risken för förseningar..

YA - 10 okt 13 kl. 12:00

Skånetrafiken fixar glappen i tidtabellerna

Arkivfoto: Emma Krantz
Från och med den 15 december kommer glappen i tidtabellerna, som i?dag gör att pendlare missar sina anslutningsbussar i Sjöbo, vara ett minne blott.? Det känns skönt att kunna berätta, säger trafikutvecklare Anette Jönsson på Skånetrafiken.

Kristianstadsbladet - 20 jun 12 kl. 10:35

Thygessons Bussar slutar köra åt Skånetrafiken

Thygessons Bussar AB slutar att köra åt Skånetrafiken hösten 2013. Därmed förlorar man drygt 90 procent av sin nuvarande trafik. Brobyföretaget lämnade inte in något anbud i upphandlingen.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 04:00

Varför har Skånetrafiken kvar Solaris-bussarna?

För inte så länge sedan (den 13/7) läste jag i Sydsvenskan att åklagaren ”pausat” målet mot den chaufför som körde bussen som skenade i Lund, eftersom det hade visat sig att samma typ av buss har skenat i Stockholm och dessa uppgifter behöver utredas vidare. I Stockholm togs alla bussarna av märket Solaris ur drift på grund av felet, och samtliga såldes senare.Jag ringde upp Skånetrafiken för att förhöra mig om det finns den typen av buss hos Skånetrafiken, och fick till svar att det trodde han inte.

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 08:08

Skånetrafiken sviker Österängsborna (igen)

Foto: Peter Åklundh
Ny sommar betyder uppenbarligen också en ny uppsättning av den fars som består i Skånetrafikens enträgna arbete för att slippa köra bussar runt Österäng, skriver debattskribenterna Birgitta Ohlsson och Mikael Persson.
Ny sommar betyder uppenbarligen också en ny uppsättning av den fars som består i Skånetrafikens enträgna arbete för att slippa köra bussar runt Österäng. För de av oss som bott några år på Österäng och varit engagerade i kvarterets utveckling är detta ett hot vi levt med under många år nu.

Kristianstadsbladet - 21 jun 12 kl. 07:00

Facket kritiskt till Skånetrafiken

Ett friskhetstecken men samtidigt synd. Så ser Transportarbetareförbundet på att Thygessons bussar AB avstod från att lämna anbud i Skånetrafikens upphandling om kollektivtrafiken. Kritiken är hård mot upphandlingsförfarandet i branschen: ?

Sydsvenskan - 05 aug 15 kl. 04:00

Skånetrafiken slingrar sig

Jag saknar en kommentar ifrån Ulrika Mebius i hennes svar på min insändare den 31/7: Vad säger hon om busschauffören som säger att han mer en gång råkat ut för att bussar av märket Solaris har börjat skena? Och hans påstående att det finns andra chaufförer som har råkat ut för samma sak?Jag tycker att Skånetrafiken slingrar sig.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Miljontals skyddsmasker stoppas i Frankrike

Fyra miljoner skyddsmasker som det svenska företaget Mölnlycke importerat från Kina har stoppats i Frankrike. – Det är extremt störande. Ingenting av det vi skickar in i Frankrike kan vi skicka ut ur landet, säger Mölnlyckes vd Richard Twomey till Sveri.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

H&M:s försäljning rasade 46 procent i mars

Det blev vinst under förra kvartalet, men under innevarande kvartal kommer det att bli en förlust för H&M, skriver bolaget i delårsrapporten. I slutet av mars var 3 778 av 5 065 butiker stängda på 54 marknader. Försäljningen minskade med 46 procent i ma.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lindsay Lohan släpper ny singel

Lindsay Lohan har släppt en ny singel. Den ofta skandalomsusade skådespelaren och sångaren, som nyligen varit aktuell i en reality-serie som skildrar hennes liv som beachklubbsägare i Grekland, har satsat på just en klubbdänga med strandparty-vibb skriv.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

S kräver svar: Vad ska hända med alla miljonerna?

545 miljoner. Så mycket drog försäljningen av delar av allmännyttan in..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

MSB köper brandflygplan av Saab

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har upphandlat två brandflygplan av Saab. De vattenskopande flygplanen är redo att tas i bruk vid skogsbränder redan i sommar – och EU kan stå för nästan hela notan. Mitt i den rådande coronakrisen förbereder.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kommuner kör ut böcker och strömmar artister

Även kommunerna måste hjälpa till att rädda kulturlivet, framhåller kulturminister Amanda Lind (MP). Men bland de kommuner som svarat på TT:s enkät har få – än så länge – skapat egna större krispaket. Vilka livbojar kastar då kommunerna ut till sina uts.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kravet: Sänk PL-lönerna eller straffas

Anställda hos flera Premier League-klubbar tvingas gå ner i lön under coronakrisen. Samtidigt tjänar de största stjärnorna miljoner utan att spela. Nu höjs politiska röster om att klubbarna även måste sänka spelarnas löner – eller straffas ekonomiskt.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Fortsatt blåsigt men finare väder till helgen

Nedblåsta träd, tusentals hushåll utan el och inställd tåg. Torsdagens blåsiga väder ställde till det rejält på många håll i landet. – Det kommer att vara lite blåsigt i morgon (fredag) också, i alla fall inledningsvis, men inte fullt så blåsigt som det.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Valio återkallar yoghurt

Valio återkallar produkten Valio laktosfri naturell yoghurt med 2,5 procent fetthalt. Detta för att yoghurten kan innehålla spår av havre. Produkten kan utlösa allergiska reaktioner hos personer som är allergiska mot havre.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Ringvägen blir av i Trelleborg – men lastbilstrafiken till hamnen flyttas inte

Kommunen och Trafikverket överens..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.