BT > Nyheter

Monday, 30 March, 15:23

BT - 25 mar 20 kl. 11:49

Skolchefen: ”Blir den här situationen långvarig så får vi tänka om”Frånvaron i skolorna är betydligt högre än en vanlig vår. Om det håller i sig kan det påverka elevernas resultat negativt..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SkolchefenBlir den här , situationen, långvarig, får vi , tänka om
YLE - 02 jul 15 kl. 10:48

Soini om Ryssland: Läget är spänt

Utrikesminister Timo Soini tror inte på någon långvarig kris mellan Ryssland och Finland med anledning av Finlands beslut att neka visum till ryska OSSE-delegater. Det här trots att Finlands ambassadör i Moskva kallades till samtal på det ryska utrikesministeriet. Det var på onsdagskvällen som Finlands ambassadör i Moskva, Hannu Himanen, kallades till samtal på det ryska utrikesministeriet.

YLE - 28 apr 16 kl. 17:52

RK:s Caroline Haga: Det viktigaste är att hjälpa

Finländaren Caroline Haga från Röda Korset har arbetat med flyktingar i Grekland i flera månader, bland annat i flyktingläger i Atén och Idomeni. Hon är kommunikationsdelegat, utlånad från Finlands Röda kors till Internationella Röda Korset och Röda Halvmånen. Hennes uppgift är att berätta om det arbete som organisationerna utför i flyktinglägren.

YLE - 26 jul 17 kl. 06:06

Sommaren är svår för den som är i kris

Ska du hamna i en livskris, så undvik att göra det på sommaren säger Kaj Hedman i Karleby. Trots upprepade försök att få kontakt med det psykteam Hedman hänvisats till så ringde ingen tillbaka. - Samhället och supportmekanismerna står mer eller mindre stilla medan de friska firar välförtjänt semester, säger Kaj Hedman.

Barometern - 03 jun 14 kl. 07:27

Tågstrejken inne på sin andra dag

Den stora tågstrejken i Skåne är inne på sitt andra dygn. Konflikten blir större och hotar enligt Svenskt Näringsliv att blir långvarig.Trots att över 75 000 resenärer påverkas varje dag förflöt gårdagen nästan överraskande lugnt med få eller inga paniksituationer och desperata tågpassagerare.

BT - 03 jun 14 kl. 09:06

Inget ljus i tågstrejkstunneln

Den stora tågstrejken i Skåne är inne på sitt andra dygn. Konflikten hotar enligt Svenskt Näringsliv att blir långvarig och inga öppningar anas i det låsta läget. Det är inte klart när parterna på nytt möts i förhandlingar.

Barometern - 03 jun 14 kl. 09:06

Inget ljus i tågstrejkstunneln

Den stora tågstrejken i Skåne är inne på sitt andra dygn. Konflikten hotar enligt Svenskt Näringsliv att blir långvarig och inga öppningar anas i det låsta läget. Det är inte klart när parterna på nytt möts i förhandlingar.

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 14 kl. 13:49

Inget ljus i tågstrejkstunneln

Den stora tågstrejken i Sydsverige är inne på sitt andra dygn. Konflikten hotar enligt Svenskt Näringsliv att blir långvarig och inga öppningar anas i det låsta läget.
Skånetrafiken har förlängt flera Pågatåg med extravagnar, rapporterar SVT:s Sydnytt.

Sydsvenskan - 19 jun 14 kl. 17:00

Det finns bara förlorare när jag tvingas fira midsommar på ett sjukhus långt hemifrån

Jag bor i Lund. I stor sett granne med ett av de största sjukhusen med specialitetskompetens. Och det är inte så att jag bestämmer när ett skov kommer, men de kommer då och då, för det är så det är när man är kronisk sjuk i en autoimmun sjukdom.

YLE - 29 mar 17 kl. 19:12

Terho om brexit: Beslut om en finländsk folkomröstning före riksdagsvalet

Den sannfinländske partiledarkandidaten Sampo Terho vill avvakta och dra lärdom av brexit. Därefter bör Finland besluta om en egen folkomröstning om utträde ur EU. Den tidigare socialdemokratiske utrikesministern Erkki Tuomioja anser för sin del att britterna gör en realistisk bedömning då de inte längre försöker få tillgång till EU:s inre marknad efter utträdet.

Cornucopia - 29 jan 19 kl. 13:24

Ja, människor hjälper varandra vid kris

En vanlig myt bland personer som har en tveksam människosyn är att det blir någon form av anarki och alla-mot-alla när det blir en kris, akut eller långvarig. Men tvärt om pekar all erfarenhet på att människor hjälper varandra utifrån den information och de förmågor de besitter. Däremot finns kriminella och psykopater kvar även i kris, och kommer som rovdjur förstås precis som vanligt försöka utnyttja situationen, vilket får en del att tro att det gäller allmänheten.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Säs chefsläkare åkte till Åre – trots avrådan om resor: ”Vi var inte förkylda”

Chefsläkaren för Södra Älvsborgs sjukhus trotsade de statliga råden och åkte till Åre över helgen, rapporterar P4 Sjuhärad. – Jag tror att man ska fundera över de rekommendationerna som är, men samtidigt finns det ett liv som måste fortgå också, säger Sara Degerman Carlsson till Radio Sjuhärad. .

BT - 30 minuter sedan

Friidrotts-VM flyttas till 2022

BT - 1 timme sedan

Lugn musik tröstar i karantäntider

Den sociala distanseringen för att minska coronavirusets spridning har förändrat hur vi lyssnar på musik, enligt uppgifter från Spotify. Många söker lugn i meditationspoddar och stillsam musik – och fler än tidigare lyssnar på nyhetspoddar..

BT - 1 timme sedan

Eurovisionarena blir coronasjukhus

Rotterdam Ahoy, arenan i Nederländerna som i maj skulle varit ett glittrande europeiskt musikcentrum, görs om till ett sjukhus för att klara av coronavirusets utbrott i landet..

BT - 1 timme sedan

146 döda i Sverige– stabsläge i alla regioner

Sverige har nu mer än 4 000 bekräftade fall av covid-19 och av dem har 146 avlidit. Samtliga regioner jobbar nu i stabs- eller förstärkningsläge..

BT - 1 timme sedan

SKR: "Vi ger inga rekommendationer om skydd"

Nej, regioner och kommuner har inget med rekommendationerna om nivå på skyddsutrustning att göra. Det är helt och hållet Folkhälsomyndighetens sak, enligt Sveriges kommuner och regioner. Men förtroendeklyftan mellan personal och arbetsgivare är inte bra, enligt sektionschefen Emma Spak..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.