UT > Nyheter

Saturday, 28 March, 09:07

UT - I förrgår: 11:44

Corona: Lidl skänker frukt till krisdrabbade äldreomsorgenVården har drabbats särskilt hårt av coronautbrottet. Nu skänker Lidl i Ulricehamn 80 kilo frukt för att visa sin uppskattning till personalen i äldreomsorgen. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Lidl, Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Corona, Lidl, skänker, frukttill , krisdrabbade, äldreomsorgen
Helsingborgs Dagblad - 30 jul 14 kl. 22:39

Lidl återkallar också hamburgare

Butikskedjan Lidl misstänker att det kan finnas salmonella i ett parti saluförda hamburgare..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Corona: ABK skänker 150 skyddsdräkter till sjukvården

Personal på ABK:s måleriavdelning hittade 150 skyddsdräkter i ett lager. Nu ha de donerats till sjukvården för att stötta upp i coronakrisen..

Barometern - 13 sep 13 kl. 07:47

Välkommen till Lidl och snatta?

Besökte i dag Lidl på Giraffen, Kalmar. När jag ser en man ta en godis från lösgodisbehållaren och ger till sitt, visar det sig senare, barnbarn kan jag inte låta bli att ifrågasätta vad han pysslar med.
Vuxna människor som, i affärer, stoppar lösgodis, frukt å annat vad som finns löst i butiken tycker jag är så jäkla fult.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:05

Lidl hotas av vite men vill bygga större butik

Nu hotas matkedjan Lidl av vite om de inte river bort resterna av sitt gamla butiksbygge vid Sandsbrovägen.
Men – Lidl går i stället på offensiven och vill fullfölja planerna på en ny butik i området. En ännu större än den som en gång påbörjades.

YLE - 19 jan 15 kl. 11:00

Också Lidl kastar sig in i priskriget

Priskriget mellan matbutikerna trappas upp ytterligare. Nu meddelar Lidl att också de går med. Orsaken är att de finländska konsumenterna blivit allt mera prismedvetna på grund av det svåra ekonomiska läget.

News55 - 22 mar 20 kl. 14:00

Känd tv-profil misstänker coronasmitta

TV-profilen Claes Elfsberg har sannolikt drabbats av corona. Därför har han och hustrun Monica valt att gå i karantän, skriver Expressen. För en vecka sedan började paret misstänka att det var corona de båda drabbats av.

PrivataAffärer - 09 mar 20 kl. 09:24

Sparekonomen: Corona och olja en giftig cocktail som sänker börsen

– Kollapsen i oljepriset tillsammans med den efterfrågeminskning vi har på grund av corona skapar en giftig cocktail och det är rädslan för en global recession som nu får marknadens att falla på detta brutala sätt. Flera av världens länder är beroende av oljeinkomster och detta ras får alltså effekt på deras statsfinanser. Lägg till att själva oljeindustrin ofta är högt skuldsatta och kan få problem med sin återbetalningsförmåga.

Skånskan - 04 mar 20 kl. 16:55

Hamstring i kölvattnet på corona

malmö Många Malmöbor har börjat hamstra i kölvattnet på corona-viruset.
Framför allt handlar det om torrvaror, handsprit och konserver. Men även vattendunkar, nödradio och spritkök.

Jönköpingsnytt - Igår: 15:08

Just nu 24/7: Corona, corona och corona… och lite till corona

05.53. Vaknar av ett sms: ”Nu tar jag Alvedon och jobbar hemma” skriver kollegan.

News55 - 13 mar 20 kl. 13:58

Professorns råd till äldre: Så skyddar du dig mot corona

Det är Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, som ger sina bästa tips på hur du som äldre ska skydda dig bäst mot coronasmitta. Ett av tipsen är att vara misstänksam mot alla som är yngre än 60 år. -Unga får ofta en väldigt lindrig sjukdom.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Saknade tillstånd för tidig uteservering

Det gick lite för snabbt, när Cityföreningen inför förra helgen signalerade klartecken till att uteserveringarna kunde tidigarelägga sina uteserveringar. .

UT - 1 timme sedan

Beskedet: Han blir nya tränaren för UIF Hockey

UIF hockey lämnar två tuffa säsonger och flera tränarbyten bakom sig. Nu är det klart att den som ska lyfta laget till nya höjder är Niklas Nilsson med rötter i skånska Frosta FC. – Det känns väldigt inspirerande och ska bli en härlig utmaning, säger Niklas Nilsson..

UT - 4 timmar sedan

Lena Matthijs: "Hög standard på kort tid”

Hösten 2018 stod det klart att Lena Matthijs valde att lämna sitt jobb som polisområdeschef för att vara med när polisutbildningen i Borås startade våren 2019. Det är ett beslut hon är glad för. .

UT - 4 timmar sedan

Realistiska övningar förbereder studenterna för yrkeslivet som polis

Över 400 polisstudenter är just nu aktiva på polisutbildningen i Borås som startade i januari förra året. En av dem är Kristian Persson från Ulricehamn som går termin två. – De praktiska övningarna är absolut roligast, säger han.

UT - 9 timmar sedan

Insändare: Samma som då på MSB

Även om jag inte längre sitter i Miljö- och byggnämnden blev jag tvungen att reagera när jag läste alla tidningsartiklar om sektor Miljö och samhällsbyggnad (MSB) i Ulricehamns tidning..

UT - 9 timmar sedan

Debatt: Att agera i affekt ger inte alltid effekt

Lite då och då får vi till oss att vi borde agera i affekt, utan att veta vilken effekt ett beslut får. Tyvärr fattas ofta de beslut som tas i affekt av en vilja att visa handlingskraft utan att se konsekvenserna av beslutet. 2013 fanns det en majoritet som av ekonomiska skäl ville förändra skolstrukturen..

UT - 12 timmar sedan

UOK ställer in söndagens tävling i Tvärred

Först tänkte Ulricehamn OK hålla sig under 500 deltagare. Sedan blev det 300. Men när sammankomster med fler än 50 deltagare nu är förbjudna fick söndagens tävling i Tvärred ställas in helt och hållet..

UT - 13 timmar sedan

Kommunen stänger Lassalyckans ishallar och planer: ”En försiktighetsåtgärd”

Lassarinkens A- och B-hall stängs för säsongen. Och alla matcher och träningar som skulle hållits på Lassalyckans fotbollsplaner under söndagen ställs in. Det beslutet tog kommunens fritidsenhet på fredagseftermiddagen..

UT - 15 timmar sedan

Corona: Kommunen backar upp drabbade föreningar

Inställda cuper och avblåsta evenemang har stått föreningarna dyrt i spåret av coronautbrottet. Nu vill kommunen stötta de lokala föreningarna i och med de förlorade intäkterna..

UT - 16 timmar sedan

Folksamlingar begränsas till max 50: ”Tar så klart vårt ansvar”

På fredagen presenterade regeringen nya restriktioner på grund av coronaviruset. Sammankomster med fler än 50 personer förbjuds. I Ulricehamn påverkar det såväl kyrkor som matvarubutiker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.