Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 06 April, 20:05

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 11:37

Hotat företag lever vidare – elva jobb räddadeEkström & Son lever vidare efter en lyckad rekonstruktion. – Nu är det nästan business as usual även om vi är ett mycket mindre företag i dag, säger vd Leif Lundgren..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Leif Lundgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotat, företag, lever, vidare, elva, jobb, räddade
Sydsvenskan - 08 okt 11 kl. 03:13

Simpsons lever vidare

Tv-bolaget Fox meddelar att TV-serien Simpsons förlängs med ytterligare två säsonger, efter en uppgörelse med skådespelarna som gör rösterna till de populära tecknade figurerna.
Fox har hotat att lägga ner satirserien, som just nu visas för 23:e säsongen i USA, om inte de viktigaste rösterna sänker sina löner med 45 procent. Skådespelarna hade erbjudit en 30-procentig sänkning i utbyte mot andel i licensintäkter.

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 11 kl. 03:15

Simpsons lever vidare

Tv-bolaget Fox meddelar att TV-serien Simpsons förlängs med ytterligare två säsonger, efter en uppgörelse med skådespelarna som gör rösterna till de populära tecknade figurerna. Fox har hotat att lägga ner satirserien, som just nu visas för 23:e säsongen i USA, om inte de viktigaste rösterna sänker sina löner med 45 procent. Skådespelarna hade erbjudit en 30-procentig sänkning i utbyte mot andel i licensintäkter..

Dalarnas tidningar - 25 jun 14 kl. 04:23

Hotat firande lever vidare

Bara några veckor före midsommar stod det klart att det även i år skulle bli ett traditionellt firande vid Stuggu på Solsheden..

Sydöstran - 30 maj 17 kl. 10:36

Hotat företag blev till vinnare

I april hotades 55 jobb om man inte tog hem en stor upphandling med två stora landsting. Den vann man – och i dag gick Textilia ut med att man tagit hem ännu ett textilserviceavtal med Karlshamns kommun..

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

Dagens PS - 26 okt 16 kl. 10:00

Debatt: IT-Sverige är hotat

Lars Kry ventilerar sin oro i en debattartikel i SvD och bakgrunden till hans farhågor om att det ”svenska it-undret” nu är hotat är den alarmerande kompetensbristen, som Dagens PS satte fingret på redan för åtta år sedan. ”Vi måste utbilda fler i Sverige, och ta tillvara dem som vill komma hit och jobba”, skriver Kry nu. Om Sverige vill fortsätta ligga på topp med välfärden är förutsättningen en fortsatt hög ekonomisk och teknisk utveckling, anser han.

SmålandsPosten - 11 okt 13 kl. 06:21

Husföretag kräver att kommunen ändrar byggregler

Kommunens krav på utrymme vid toalett- stolen har fått hus- företag att ilskna till. Ett av dem har till och med hotat med att lämna Växjö. Nu stryker kommunen förmodligen kravet i sina byggregler.

SN - 06 feb 14 kl. 18:41

Hotat gruvbolag vinner tid

Gruvbolaget Grängesberg Iron har ännu en gång vunnit mer tid att försöka rädda bolaget från konkurs. Därmed lever också planerna på att skeppa malm via Oxelösunds hamn vidare..

Kristianstadsbladet - 04 jan 14 kl. 11:30

Arbetsledare ska ha hotat anställd

En man har polisanmält att han i veckan knivhotades av sin arbetsledare på ett städföretag i Kristianstad. En anmälan har också gjorts till Arbetsmiljöverket. Arbetsgivaren vill inte kommentera anmälningarna.

YLE - 28 okt 14 kl. 13:13

Pop Up-Österbotten kan vara hotat

I juni är det tänkt att ett Miniösterbotten skapas på Senatstorget i Helsingfors. Men Vasa stadsstyrelse håller i pengarna och nu kan hela arrangemanget vara hotat. Evenemanget kallas en Pop Up-festival.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Utpressare döms till fängelse i två år

En vaken säljare på en elektronikbutik upptäckte att allt inte var okej. Därmed kunde en yngling bli fri från sin plågoande som försökte få honom att teckna mobiltelefon och abonnemang som skulle lämnas över..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Personbil påkörd i tätort

Två personbilar var inblandade i en olycka i Tollarp under måndagseftermiddagen. Inga personskador rapporteras. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

44-åring häktad efter påkörning i Yngsjö

På måndagen häktade tingsrätten den man som misstänks för att ha kört på en man och dennes hund i Yngsjö..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Försvarets ambulanser ska köra covid-19-patienter i Skåne

Försvarets ambulanser ska hjälpa Region Skåne att förflytta covid-19-patienter mellan olika sjukhus när fler insjuknar. På måndagen vårdades 51 patienter med covid-19 på sjukhus i Skåne..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Spårfel orsakar tågförseningar

Ett spårfel i Blekinge orsakar tågförseningar på måndagen..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Helikopterbasens framtid klar

Sjöfartsverket meddelar att helikopterbasen på Kristianstad airport kommer att stanna där i 20 år framåt. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Rånare på cykel ryckte åt sig mobil

I lördagskväll rånades en kvinna i 20-årsåldern på sin mobiltelefon..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Bolag som flyger från Everöd ansöker om rekonstruktion

Flygbolaget BRA har redan pausat alla flyg till och från Everöd och coronakrisen slår hårt mot bolaget och hela flygbranschen. BRA har nu ansökt om rekonstruktion..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Många har valt bort att byta sina däck

I vanliga fall brukar månadsskiftet mars/april vara hektiska tider för verkstäder som byter däck åt bilister och yrkesförare. Men i år är det annorlunda och det riktiga trycket har uteblivit..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Vågar man gifta sig under pågående pandemi?

Planeringen har pågått länge och inbjudningarna har kanske redan skickats. Skimrande bilder bubblar i huvudet om det perfekta bröllopet. Kärlek, fest, vänner, familj, svensk sommar...Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.