Polisen > Nyheter

Tuesday, 31 March, 21:20

Polisen - 25 mar 20 kl. 11:37

Frågestund om polisen och coronaHur påverkar oron runt coronaviruset polisens arbete? Den 24 mars medverkade Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm tillsammans med Södermalmspoliserna Åsa Wahlgren, gruppchef och Manuel Firpo, kommunpolis – i en frågestund på Facebook..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Ulf Johansson, Stockholm, Södermalmspoliserna Åsa Wahlgren, Manuel Firpo, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågestundom , polisenoch , corona
Polisen - 27 feb 20 kl. 17:33

Många frågor om ungdomsrån när polisen höll frågestund

Hur arbetar polisen med personrån mot unga av unga? Varför är det så viktigt att snabbt anmäla? Det var några av frågorna som lyftes när polisen bjöd in till frågestund i sociala media onsdag den 26 februari..

Polisen - 19 jan 11 kl. 11:46

Polisen biträder Migrationsverket

Varje år verkställer polisen flera utvisningar. I de fall polisen kopplas in handlar det om personer som inte frivilligt lämnar Sverige. För att genomföra utvisningarna på bästa sätt samverkar polisen med Migrationsverket och Kriminalvården..

Polisen - 25 sep 12 kl. 08:51

Så jobbar Polisen i trafiken

I kampen mot rattfylleri arbetar Polisen på två fronter. Den ena är att så många trafikanter som möjligt ser att Polisen genomför kontroller och den andra är att Polisen står på platser där man vet att rattfyllerister åker..

Polisen - 26 mar 14 kl. 09:46

Polisen söker vittnen till skottlossning i Västerås

I går kväll, strax innan klockan 21, larmades Polisen om en skottlossning vid Odensvigatan i Västerås. Polisen är intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i samband med händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 09 jul 14 kl. 16:19

Polisen söker vittnen till knivskärning på Tråddragargatan i Västerås

Onsdag morgon larmades polisen till Tråddragargatan på Malmaberg i Västerås med anledning av ett bråk mellan två män. Polisen är nu intresserad av att personer som har iakttagit händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 05 aug 14 kl. 15:30

Polisen arbetar med skogsbranden i Västmanland

Polisen förbereder just nu en strukturerad evakuering i det brandhotade området i Västmanland, om det skulle bli nödvändigt. Om räddningsledaren tar beslut om evakuering kommer Polisen i Västmanland att få förstärkning från andra polismyndigheter  för att kunna evakuera så snabbt som möjligt. Utöver Polisen i Västmanland deltar också Polisen i Stockholm, Örebro och Uppsala i arbetet med....

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 22 apr 15 kl. 09:20

Ökat förtroende för polisen

Förtroendet för polisen ökar. Enligt SOM-institutets årliga mätning ökade andelen med stort förtroende för polisen från 55 till 61 procent. Polisen var med sina 61 procent den samhällsinstitution i SOM-mätningen som svenskarna hade näst störst förtroende för förra året.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 6 timmar sedan

Cykelstölder 2020

När våren kommer brukar cykelstölderna öka. Så här gör du för att undvika att drabbas..

Polisen - 6 timmar sedan

Miljonbelopp återkrävda i arbetet mot organiserad brottslighet

177 miljoner i höjning av skatter och 23 miljoner i återkrav till Försäkringskassan, pengar som förvärvats genom kriminalitet - det är några av resultaten som den myndighetsgemensamma satsningen mot organiserad brottslighet redovisar för 2019..

Polisen - 9 timmar sedan

Polisens fokus: droger bland unga

Narkotikahundar i skolor, insatser på krogar och i trafiken. Nu summerar polisen i södra Fyrbodal det arbete som gjorts 2019 för att tidigt fånga upp ungdomar som riskerar kriminalitet eller missbruk..

Polisen - 13 timmar sedan

Falska sedlar fortfarande i omlopp

Polisregion Bergslagen har sedan årsskiftet 100 ärenden kopplade till falska pengar. Det är framförallt falska 500 kronors sedlar som är i omlopp..

Polisen - Igår: 15:08

Resursförstärkning inom operation Rimfrost nu på plats i Uppsala

Poliser i yttre verksamhet samt utredare från andra polisregioner stärker nu upp i polisregion Mitt när den nationella särskilda händelsen går in i en ny fas..

Polisen - Igår: 14:09

Risk för ökning av våld i nära relation när mer tid tillbringas hemma

När människor tillbringar mer tid hemma än vanligt ser polisen en risk för att våld i nära relation ökar. ”Det är av största vikt att göra en polisanmälan”, säger Viveka Smidvall, chef för sektionen Brott i nära relation, Malmöpolisen..

Polisen - Igår: 11:38

Så ska polisen jobba – svar på enkät i Ekerö, Bromma och Hässelby-Vällingby

Personrån, inbrott, narkotikabrott. Det vill invånarna i lokalpolisområde Vällingby, där Hässelby, Bromma och Ekerö ingår, att polisen ska prioritera visar en enkät. Ungdomsgäng skapar också otrygghet..

Polisen - 27 mar 20 kl. 13:57

Ytterligare begränsade möjligheter till allmänna sammankomster och tillställningar

Regeringen har fattat beslut om att ytterligare begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare..

Polisen - 27 mar 20 kl. 10:32

Övergrepp mot barn på nätet ökar

Polisen har sett att förövare i högre utsträckning än tidigare tar kontakt med barn och unga för att utnyttja dem sexuellt. De delar också mer övergreppsmaterial på nätet. Det är en följd av att fler barn är hemma och online..

Polisen - 27 mar 20 kl. 08:07

Polisen i Värmland beredda på effekterna av corona

Polisverksamheten är väl förberedda för effekterna av coronaviruset. Resursläget, förändringar i brottsligheten och arbetsmiljön för personalen är extra viktiga frågor i nuläget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.