Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 29 March, 20:19

Trelleborgs Allehanda - 25 mar 20 kl. 11:36

Besöksförbudet respekteras inte vid flera sjukhusFör att begränsa smittspridningen råder sedan två veckor tillbaka besöksförbud inom sjukvården i Skåne. Nu visar det sig att förbudet inte upprättshålls på flera av länets sjuhus. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besöksförbudet, respekterasinte vid flera , sjukhus
Nyan - 26 maj 17 kl. 13:32

Besöksförbudet mot Fredlund hävs

Det utdömda besöksförbudet mot lagtingsledamoten Fredrik Fredlund (Obs) upphävs med omedelbar verkan. Det beslutade tingsrätten under fredagen.
Fredlund tilldelades i slutet av januari besöksförbud mot sin före detta sambo efter att hon anmält honom för misshandel.

Expressen - 15 jun 16 kl. 10:18

Johnny Depp bröt mot besöksförbudet – kan gripas av polis

Efter besöksförbudet mot Johnny Depp ringer Amber Heard nu polisen. Anledningen: Depp bryter mot besöksförbudet. Uppgiftslämnare inom polisen berättar för sajten TMZ att Los Angeles-polisen nu undersöker ett möjligt brott mot det tillfälliga besöksförbudet..

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 11:45

Sjukvårdens vädjan: Respektera besöksförbudet

Syftet med besöksförbudet i den skånska sjukvården är att begränsa smittspridningen. Men nu kommer signaler om att besöksförbudet inte upprätthålls fullt ut. .

Jönköpingsnytt - 10 jul 19 kl. 07:54

Bröt mot besöksförbudet – man låstes in

En man i 40-årsåldern bröt under natten mot besöksförbudet när han vistades på Lundströms plats. Mannen togs av polisen och låstes in.
.

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 14:31

Besöksförbudet på kommunens äldreboenden förlängs

Trelleborgs kommun förlänger besöksförbudet på äldreboendena till den 15 april . .

GT - 18 apr 18 kl. 05:00

Inför besöksförbud på sjukhus för hotfulla personer

Både personal och patienter har rätt till en trygg vårdmiljö. Kristdemokraterna föreslår därför en lag om besöksförbud på sjukhus för de som hotar säkerheten för personal och patienter. Vi vill bland annat höja straffet för våld mot tjänsteman till sex månaders fängelse och införa det nya brottet våld mot alarmeringspersonal, skriver Andreas Carlsson (KD), Magnus Berntsson (KD) och Hampus Hagman (KD)..

YA - 25 mar 20 kl. 11:57

Region Skåne: ”Respektera besöksförbudet i vården”

Sedan den 12 mars råder besöksförbud i den skånska vården. Anledningen är att minska smittspridningen. Men förbudet respekteras inte överallt.

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 05:00

Utevistelse i solen väger upp besöksförbudet

På grund av Coronaviruset råder det just nu besöksförbud på Kristianstads alla äldreboenden. Men på boendet Axeltorp, utanför Everöd, försöker man väga upp det hela med att låta de äldre få vara ute extra mycket..

HBL - 08 jul 13 kl. 07:00

Besöksförbud utfärdas i varierande grad

Behandlingen av besöksförbud strandar ofta på att den som är i behov av skydd inte dyker upp i tingsrätten. Den stora sannolikheten för att processen torkar ihop minskar på polisens vilja att utfärda besöksförbud, säger forskardoktorn Mirka Smolej.

?

Skånskan - 13 mar 20 kl. 11:23

Besöksförbud i Eslöv

Eslöv Från och med fredagen stängde Eslövs äldreboenden och även en del boenden för personer med funktionsvariation, sina dörrar för besökare.
– Det är ett stort steg att ta, men om vi skulle få ett utbrott av covid-19 är det ännu värre, säger socialchefen, Josef Johansson.Ute i verksamheterna tar man beslutet om besöksförbud med jämnmod.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Orosanmälningar gällande barn blev liggande

Tre orosanmälningar gällande tre olika barn blev liggande över en helg i Vellinge kommun..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 18:00

Trelleborgaren ser fram emot skadefri säsong

Den skadetyngda perioden är lagd i det förflutna. Nu siktar Daniel Persson på att åter bli en kontinuerligt tongivande spelare i Höllvikens IBF. ”Sugen på att spela mycket igen”, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Länsstyrelsen skeptisk till parkering på Smygehuk

Länsstyrelsen godkänner inte Trelleborgs kommuns strandskyddsdispens för parkering norr om Köpmansmagasinet. Länsstyrelsen har bestämt sig för att överpröva kommunens beslut..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Viruskrisen får dansband att sända via nätet – når ny publik

Coronaviruset har slagit hårt mot musikbranschen. I kristider väljer dansbandet Likes att ta ett nytt grepp, och livestreamar sin musik direkt från studion varje tisdagskväll. ”Vi har nått en del publik som kanske aldrig har hört talas om oss tidigare”, säger Ulf Sjöstedt, bandets trumslagare..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Coronaläget: Två nya dödsfall i Skåne

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Litteraturrundan inställd - flyttas till hösten

Litteraturrundan, som skulle ägt rum runt om i Skåne i maj, flyttas nu till första helgen i september. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Nils-Eric Sandberg: Ekonomi eller hälsa?

I denna svåra tid måste politiker skydda A utan att skada B. Problemet är att det inte går..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Hellre riktiga miljöskatter

Sedan årsskiftet finns en plastpåseskatt, med tveksamma miljöeffekter. Om målet är att få in pengar finns skäl att undra om vissa skatter är till för miljöns eller statskassans skull. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Här byggs det en festsal - krögarpar tar över Idala gård

Idala gård har blivit Weinbergs hotell. Österlenbon Simon Weinberg drev två restauranger i Oslo men beslöt sig för att flytta hem till Sverige tillsammans med sambon Henriette Bertheussen. I sommar öppnar de..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

I trädgården hämtar Lilian kraft och energi

Vad gör att vi planerar vår stadsbild på ett visst sätt och vem bygger vi för? Det är frågor som Lilian Müller funderar över i sina doktorandstudier. Hon gör det med ett tillgänglighetsperspektiv ständigt närvarande i tanken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.