YA > Lokalt

Tuesday, 07 April, 05:49

YA - 25 mar 20 kl. 11:33

Blodstänk och dna-spår – här är bevisen mot gårdsrånarnaRånarna lämnade dna-spår i ett av offrens hem och på rånarnas kläder fanns blodstänk från ett av rånoffren. Bevisen tätnar mot de tre häktade gårdsrånarna. Den tredje personen, som nyligen häktades, har dessutom kunnat bindas även till rånet i Tomelilla..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Tomelilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blodstänkoch , dna-spårhär är , bevisenmot , gårdsrånarna
Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 13:45

Blodstänk och dna-spår – här är bevisen mot gårdsrånarna

Rånarna lämnade dna-spår i ett av offrens hem och på rånarnas kläder fanns blodstänk från ett av rånoffren. Bevisen tätnar mot de tre häktade gårdsrånarna. Den tredje personen, som nyligen häktades, har dessutom kunnat bindas även till rånet i Tomelilla..

Fler nyheter från YA

YA - 5 timmar sedan

Mattias Lundvall: Bränn karantäntid med telefonkö och Ikea-krångel

När huvudet fylls av tankar på vad du ska göra för att få tiden att gå är det lätt att glömma bort det som faktiskt står på att göra-listan..

YA - 5 timmar sedan

Jätteresenär snart på plats vid stationen

Motorsåg är verktyget när konstnären Sven-Ingvar Johansson förvandlar den tre meter höga stubben till konst..

YA - 18 timmar sedan

Folk respekterar inte besöksförbudet på lasarettet: ”Beklagligt”

Ystads lasarett har problem med att folk inte respekterar besöksförbudet. – Besökare säger att de ska till apoteket, men smiter istället in på avdelningarna. Det är beklagligt, säger sjukhuschef Thomas Persson.

YA - 18 timmar sedan

Trafikolycka: Förare misstänks för en rad brott

Den drygt 20-åriga föraren mejade ner en bra bit mitträcke, hoppade ur bilen och sprang från platsen. Han greps en bit från olycksplatsen och misstänks nu för en rad brott..

YA - 21 timmar sedan

Psykiatri: ”Får inte den vård de behöver”

Psykiatrin uppfyller inte sitt uppdrag när det gäller vården av missbrukare med psykisk ohälsa. Det anser socialnämnden i Ystad. – De får inte den vård de behöver och det driver missbruket längre, säger Christian Persson (M), socialnämndens ordförande.

YA - 21 timmar sedan

Trafikkaos: Vädjan om åtgärder innan badsäsongen börjar

Ystads kommun, polisen och räddningstjänsten vädjar gemensamt till Trafikverket att förbättra framkomligheten på Sandhammarvägen. – Senast 22 juni måste åtgärderna vara på plats, skriver de tre myndigheterna..

YA - 21 timmar sedan

S vill utöka möjligheten till inköp

Många äldre är kritiska mot att de inte kan bestämma i vilken butik hemtjänsten ska handla till dem. Nu vill Socialdemokraterna att man utreder hur detta kan bli möjligt..

YA - 21 timmar sedan

Motion: Ystad bör ansöka om Purple flag

Ystad borde ansöka om Purple flag för att skapa en tryggare och mer ekonomiskt och socialt hållbar stadskärna. Det föreslår Adrian Magnusson (S) i en motion..

YA - Igår: 12:40

Inga nya dödsfall i covid-19 Skåne

Region Skåne redovisar inga fler dödsfall i covid-19 det senaste dynget. På söndagen var det fortfarande 14 som avlidit på de skånska sjukhusen sedan smittan bröt ut..

YA - Igår: 09:00

Nu våras det för våfflor och minigolf: ”Det är ett favoritställe”

Nya arrendatorer, ny säsong, nya förutsättningar men samma klassiska recept på våfflorna. Filip Fransson och Annelie Haak sköter från och med i år verksamheten på Jaktens kiosk & minigolf. Och vårsolen i lördags lockade en del till strandkiosken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.