YLE > Finland

Monday, 06 April, 10:52

YLE - 25 mar 20 kl. 11:30

Senatfastigheter: Ingen hyra i april och maj för coronadrabbade små och medelstora företagDet stora statliga fastighetsbolaget Senatfastigheter meddelar att små- och medelstora företag som är i svårigheter på grund av coronaviruset får 100 procents hyresbefrielse för april och maj..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Senatfastigheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SenatfastigheterIngen , hyrai , apriloch , majför , coronadrabbade, små och medelstora företag
ÖstersundsPosten - 13 apr 17 kl. 12:05

Skistar stänger men Holiday club hyr liftar i maj

Skistar stänger liftarna i Åre månadsskiftet april-maj. Då passar Holiday club på att göra om förra årets koncept med att och hyra liftarna i Åre de två första helgerna i maj, 6–7 och 13–14 maj..

YLE - 01 jan 16 kl. 09:44

Maj: Sannf med i regeringen - SFP i opposition

Den nya regeringen med Sannfinländarna i regeringsställning och SFP i opposition samt bilbomben i Korsnäs var i rubrikerna i maj. 7 maj Regeringsbildaren Juha Sipilä börjar bilda regering med Samlingspartiet och Sannfinländarna. SFP ställs i opposition för första gången sedan 1979 och Sannfinländarna får regeringsmakt för första gången överhuvudtaget.

YLE - 01 jan 16 kl. 09:43

April: Centern vinner riksdagsvalet

Centerns och Sannfinländarnas seger i riksdagsvalet och lanseringen av lokaltidningen Nya Östis var samtalsämnen i april. 15 april Nokia och nätverksbolaget Alcatel-Lucent meddelar om en plan på samgång 2016. De blir näststörst i världen på nätverksmarknaden.

Skånskan - 06 feb 16 kl. 14:00

Ny Orkla-vd på plats i maj

Eslöv Henrik Julin har arbetat inom Orklakoncernen sedan 1993. Och den 1 maj tillträder den forna säljaren vd-posten för Orkla Foods Sverige.
– Spännande, säger han själv.

DI - 11 jun 19 kl. 11:02

Dystra trafiksiffror för SAS i maj – men aktien vänder upp

Pilotstrejken över månadsskiftet april/maj påverkar trafiksiffrorna även i maj då 100.000 passagerare drabbades, enligt ett pressmeddelande. Kapacitet och antal passagerare i reguljärtrafik minskade med 6,6 procent respektive 10,0 procent..

Sydsvenskan - 10 dec 11 kl. 06:30

Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

?
Babak Najafis ?Sebbe?

Sydsvenskan - 20 feb 15 kl. 16:28

Hemköp öppnar i april-maj

Som Sydsvenskan berättade i höstas är Hemköp på väg att etablera sig i Kävlinge..

Sydsvenskan - 26 maj 17 kl. 11:00

Guide: Här är 13 nya matställen som öppnat i Malmö i april/maj

I helgen invigs en indisk restaurang, en salladsbar och två nya glassbutiker i Malmö..

YLE - 31 aug 18 kl. 11:46

Senatfastigheter tackar nej till nybygge av Lagmansgården i Pedersöre

Under fredagen tackade Senatfastigheter muntligen nej till Pedersöre kommuns erbjudande att bygga och hyra ut byggnader för Lagmansgårdens behov. Platsen kommunen ville bygga på var skolhemmets nuvarande plats i Östensö..

Skånskan - 04 aug 18 kl. 05:00

Förbjuds att hyra ut hus efter brandrisk

malmö En man förbjuds att hyra ut ett hus som ligger i gamla Rosengård. Så som fastigheten utnyttjades ansågs den inte vara säker utifrån en brandsynpunkt. Mannen har överklagat ärendet.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Den långvariga torkan i sydvästra Finland är över – grundvattennivåerna bättre än på 20 år

De senaste sex åren har sydvästra Finland nämligen varit torrare än normalt. Det regnade så lite att grundvattennivåerna tidvis varit alarmerande låga..

YLE - 45 minuter sedan

Kommunikationsminister Harakka: Mobilapplikation utvecklas för att spåra smittkedjor

Trafikministeriet arbetar med att ta en fram en mobilapplikation för att hjälpa spåra och bryta upp smittkedjor av coronavirus, säger kommunikationsminister Timo Harakka. Appen ska vara frivillig, men för att den ska fungera som önskat borde över hälften av finländarna ladda ner den..

YLE - 1 timme sedan

Det här ska du tänka på för att komma igång med löpning: "Det viktigaste är att börja lugnt"

Att springa är en effektiv träningsform som du kan göra när du vill och det behöver inte heller ta så mycket tid. Men vad ska man tänka på innan man börjar springa? Och finns det ett rätt sätt att springa?.

YLE - 2 timmar sedan

Stockmann ansöker om företagssanering - antalet kunder har rasat på grund av coronaviruset

Stockmann har beslutat ansöka om företagssanering. Coronavirusepidemin har orsakat en avsevärd ändring i koncernens affärsverksamhetsomgivning och har minskat kundmängderna, meddelar Stockmann..

YLE - 4 timmar sedan

"Till och med en treåring vet att allas lika värde är skitsnack" - konkret arbete med empati behövs i arbetet för att motverka mobbning

Utan verktyg för att omvandla en fin värdegrund till praktik betyder den ingenting. Den svenska metoden Lika Olika, med syfte att motarbeta diskriminering och utanförskap bland barn, unga och vuxna, vill jobba konkret för att stärka självkänsla och empati..

YLE - 4 timmar sedan

Morgonkollen: Coronadrabbade Boris Johnson intagen på sjukhus, Finlands regering börjar dryfta hur epidemins kostnader ska täckas

Från Storbritannien rapporteras att premiärminister Boris Johnson är intagen på sjukhus för sin coronasmitta. Sanna Marins regering är i en knepig situation då den ska förhandla om de följande årens budgetramar..

YLE - 5 timmar sedan

Corona påverkar inte bilskolor i Finland: "Det om du får körkort beror endast på om du kan köra"

I Stockholm kan många bli utan körkort den här sommaren, uppger nyhtesbyrån TT. På grund av coronaviruset har Trafikverket i Sverige stängt all ny bokning för teoriprov för bil, motorcykel och moped till och med fram till 4 maj. Men här hemma i Finland blir ingen utan körtkort på grund av viruset, ännu i allafall..

YLE - 6 timmar sedan

Borgå och Lovisa klubbhus lämnar ingen i sticket: “Många som från tidigare var ensamma har det ännu svårare nu”

För den Socialpsykiatriska föreningen i Östnyland gäller det att jobba på ett nytt sätt med klienterna..

YLE - 6 timmar sedan

Kampen om coronaekonomin är igång: Ska regeringen skriva om sitt program eller satsa tiotals miljarder på stimulans?

Tiotals miljarder euro behövs i extralån enbart för coronavirusets följder. Det är vad regeringen har att ta ställning till vid förhandlingarna om budgetramen som börjar i morgon. Många tidigare bestämda reformer är hotade.

YLE - 16 timmar sedan

Finska beredskapslager uppmärksammas i världen – NYT: ''Finland är bäst förberett på pandemin av de nordiska länderna''

Det råder skriande brist på materiel som behövs inom sjukvården världen över, men inte i Finland. Både SVT och tidningen New York Times rapporterar om den finska försörjningsberedskapscentralens lager, och traditionen med beredskapslager som sträcker sig tillbaka till världskrigen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.