Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 31 March, 03:15

Nyan - 25 mar 20 kl. 11:23

Innebandyturnering ställs inInnebandyturneringen Tournament of Åland som var planerad att gå av stapeln i mitten av april ställs in. 20 lag hade anmält sig och Kristian Karlsson, verksamhetsledare för IF Fram, tror att flera lag hade tillkommit om det inte hade varit för coronakrisen. De lag som var anmälda erbjuds möjlighet att förboka sin plats till nästa år. Också företagscupen i innebandy som skulle ha ägt rum i början av april flyttas till hösten. Det är osäkert om Tournament of Åland junior, en tävling planerad att äga rum i höst, blir av.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Tournament, Åland, Kristian Karlsson, IF Fram, TEXT, Orre, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Innebandyturnering, ställsin
GT - 29 jul 13 kl. 16:46

Överföll ungdomar i "Anonymous"-mask

Fyra unga killar på innebandyturnering i Varberg överfölls och rånades. Gärningsmännen var maskerade med hockeymask och en "Guy Fawkes-mask"..

Alingsås tidning - 23 nov 15 kl. 13:53

Detta vill ungdomarna satsa på

Artister till Potatisfestivalen, lådbilsrace på Savannen och cykelbana med hopp. Det är några av punkterna som ska ventileras på Ungdomsfullmäktige (UF).
Ett 30-tal förslag har lämnats in till höstens UF-möte, som hålls på fredag den 27 november.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 6 timmar sedan

Regeringen förlänger begränsningarna

Finlands regering har beslutat att förlänga de rådande begränsningarna till den 13 maj. Det meddelade statsminister Sanna Marin och andra företrädare för regeringen vid en pressinformation på måndagskvällen.
Skolorna hålls stängda åtminstone till 13 maj och distansundervisningen fortsätter som tidigare.

Nyan - 7 timmar sedan

Två ålänningar i måltidsakademi

Ålands landsbygdsutvecklare Lena Brenner och kocken Michael Björklund är två medlemmar i Finlands Svenska Måltidsakademi som grundades på lördagen. .

Nyan - 8 timmar sedan

”Stor dag för självstyrelsen”

Regeringens lagförslag om att höja Ålands avräkningsgrund från 0,45 % till 0,47 % hade i kväll remissdebatt i riksdagen.
– Det är en stor dag för självstyrelsen att det här lagförslaget nu kommit till riksdagen. Det har varit en lång och krokig väg som det ofta är då man ska revidera självstyrelselagen, men nu är lagförslaget äntligen i riksdagen, sa Ålands riksdagsledamot Mats Löfström i kvällens plenum, berättar han i ett pressmeddelande, som fortsätter: – Enligt nuvarande självstyrelselag får Åland 0,45 % av statens intäkter för att finansiera de uppgifter som på Åland sköts av självstyrelsen och inte av staten.

Nyan - 9 timmar sedan

Finström vill ta upp nya lån

Förvaltningen ska begära in anbud på upptagande av lån om upp till totalt 3,24 miljoner euro under året. Det beslutade Finströms kommunstyrelse på sitt senaste möte. Den beslutade rivningen av daghemmet och iordningställandet av hotelltomten (fd Godby kongresshotell) kan sättas igång så snart finansieringen tryggats genom att anbud rörande lån inkommit och intentionsavtal rörande seniorboende ingåtts.

Nyan - 10 timmar sedan

Långnäsparkering ska renoveras

Parkeringen vid Långnäs hamn ska renoveras och är därför delvis avstängd från och med 1 april 2020. Arbetet förväntas pågå till 8 maj. (ss)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 12 timmar sedan

Rosella börjar köra frakter igen

Viking Lines Rosella ska börja köra frakter mellan Mariehamn och Kapellskär tre gånger i veckan. Försörjningsberedskapscentralen har beviljat stöd till Viking Line för ändamålet.
Det innebär att landskapsregeringen inte behöver upphandla trafiken själva, så som lantrådet har flaggat för under förra veckans presskonferenser.

Nyan - 13 timmar sedan

Direktsändning från måndagens pressinfo

Vi direktsänder Landskapsregeringens presskonferens om coronasituationen. Presskonferensen börjar klockan 16.00, i dag måndag den 30 mars.

Nyan - 14 timmar sedan

Skicka in din fråga till barnens presskonferens

Är du barn upp till 18 år och har frågor som rör coronaviruset?
Skicka in dem till oss på Nya Åland! Barn har rätt till information som är anpassad för barn.

Nyan - 15 timmar sedan

Fet bok om festligheter

”Stora finlandssvenska festboken”, heter en ny bok utgiven av Svenska litteratursällskapet i Finland och Appell förlag. .

Nyan - 17 timmar sedan

Lagtinget stänger tills efter påsk

Efter dagens korta plenum går lagtingets ledamöter hem. Arbetet sköts sedan med hjälp av videokonferenser och alla ärenden skjuts upp till efter påsk, meddelade lagtingets talman Roger Nordlund (C) på presskonferensen i går. – Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla distansen, sa Nordlund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.