Barometern > Nyheter

Friday, 03 April, 06:26

Barometern - 25 mar 20 kl. 10:59

Brukshundsklubb flyttar fram kursstarterDet är inte bara gymnasieelever som drabbas av att skolan stänger just nu. Även hundar får en släng av coronasleven..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brukshundsklubb, flyttarfram , kursstarter
Skånskan - 13 apr 17 kl. 14:00

Brukshundsklubb reagerar på uttalande

höör Ett uttalande från kultur- och fritidsnämndens ordförande Jill Andersson (S) missförstods och fick konsekvenser för Höör brukshundsklubb. Nu vill de ha bort obehöriga hundägare från sin mark och samtidigt göra ett inlägg i debatten om koppeltvång. ERWP.

Skånskan - 14 apr 17 kl. 06:00

Brukshundsklubb reagerar på uttalande

höör Ett uttalande från kultur- och fritidsnämndens ordförande Jill Andersson (S) missförstods och fick konsekvenser för Höör brukshundsklubb. Nu vill de ha bort obehöriga hundägare från sin mark och samtidigt göra ett inlägg i debatten om koppeltvång. ERWP.

SmålandsPosten - 30 nov 13 kl. 09:36

Älmhults brukshundsklubb vill bygga hall

Verksamheten växer över alla bredder. En 3 200 kvadratmeter stor hall kan vara lösningen. Nu börjar jakten på finansiärer för Älmhults brukshundsklubb.

Vimmerby Tidning - 22 apr 13 kl. 08:22

Prov på Hultsfreds brukshundsklubb

I lördags förmiddag var det dags för årets första bruks- och lydnadsprov på Hultsfreds brukshundsklubb. Sammanlagt deltog sex ekipage..

BT - 27 sep 13 kl. 14:39

Stöld och vandaler mot brukshundsklubb

Kinds brukshundsklubb har blivit utsatt för stöld och vandaler. Hinder och material för runt 14 000 kronor saknas. Det var i början på veckan som Susanne Klug, som håller träningar i agility, upptäckte att ett stort längdhoppningshinder saknades på klubbens träningsplan i Risa utanför Svenljunga.

Barometern - 13 aug 14 kl. 17:04

Inbrott hos brukshundsklubb

Någon eller några har brutit sig in hos Emmaboda brukshundsklubb under helgen. Hänglåset till ett garage har brutits upp. Vid inbrottet stals en bensindunk.

Skånskan - 10 dec 14 kl. 16:57

Brukshundsklubb kan inte få stöd

Det finns ingen möjlighet att ge stöd till Veberöds Brukshundsklubb för att bygga nya klubblokaler..

Barometern - 31 mar 16 kl. 07:34

Agility växer på nytt i Saxnäs brukshundsklubb

För ett tiotal år sedan började man med agility i Saxnäs Brukshundsklubb. Nu har man gjort en nystart och i maj blir det stor tävling..

BT - 18 maj 16 kl. 08:00

Bollebygds brukshundsklubb tvingas lämna sin anläggning

Bollebygds brukshundsklubb har funnits i 21 år och haft sin verksamhet på den nuvarande platsen vid Bollebygdsskolan ända sedan den startades. Nu tvingas klubben att lämna anläggningen..

Sydöstran - 12 aug 16 kl. 14:16

Brukshundsklubb vill ha bidrag för sökhundar

Sölvesborgs brukshundsklubb ansöker om bidrag hos Sölvesborgs kommun för svenska mästerskapet för brukshundar 2018 i Blekinge..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Råd till anhöriga: "Ring dubbelt så ofta"

Besökförbudet på landets äldreboenden kan utlösa en våg av depression bland de boende..

Barometern - 30 minuter sedan

Bolag donerar hundratals munskydd till vården: ”Där behövs skydden bäst”

Under coronautbrottet i Kina köpte Lintex in hundratals munskydd till anställda på bolagets fabrik i Kina. Nu är 400 munskydd tillbaka i Sverige och har donerats till äldrevården. Nybro.

Barometern - 30 minuter sedan

Fastighetsägare vill hjälpa – men avvaktar

Fastighetsägarna lokalt uttrycker vilja att hjälpa kommersiella hyresgäster som fått ekonomiska problem i spåren av coronapandemin. Men förhandlingarna är individuella – och flera vill avvakta regeringens direktiv kring stödpaketet..

Barometern - 30 minuter sedan

Tomma hotell kräver nytänk

Hotellbranschen blöder, kanske mest av alla under krisen. Flera stora hotellkedjor står på ruinens brant, men också mindre hotell är illa ute. Slottshotellet i Kalmar har tvingats permittera all personal inom städ och restaurang..

Barometern - 30 minuter sedan

Kyrkan ställer om - sänder gudstjänster på webben

Kyrkan ställer om sina gudstjänster. Från och med nu kommer kyrkan inte längre att kalla till offentliga gudstjänster. – Nu får vi tänka annorlunda, säger Anders Byström..

Barometern - 30 minuter sedan

Digital festival anordnas på nytt

Barometern - 15 minuter sedan

Lagändring kan ge bredband åt tusentals fler

Ytterligare 150 000 hushåll och företag skulle kunna få tillgång till snabbt bredband genom en lagändring. Den bedömningen gör Svenska stadsnätsföreningen, som vill att kommunala aktörer ska få bygga bredband i angränsande kommuner..

Barometern - 15 minuter sedan

Väder: Fortsatt blåsigt men finare till helgen

Nedblåsta träd, tusentals hushåll utan el och inställd tåg. Torsdagens blåsiga väder ställde till det rejält på många håll i landet. – Det kommer att vara lite blåsigt i morgon (fredag) också, i alla fall inledningsvis, men inte fullt så blåsigt som det har varit nu, säger SMHI:s meteorolog Max Lindberg Stoltz..

Barometern - 15 minuter sedan

”Vägen till fossilfrihet är inte enfilig”

Fossilfrihet”Vi har kommit långt när det gäller att fasa ut fossila bränslen för uppvärmning. Nästa naturliga steg blir att fokusera på transportsektorn.”.

Barometern - 30 minuter sedan

Kalmarbördiga Jenny Runesson bokdebuterar med ”Tolken”

Tanken på att skriva har alltid funnits hos Kalmarbördiga Jenny Runesson. Men för sex år sedan började bitarna i hennes spänningsroman att falla på plats och nu har debutboken ”Tolken” precis kommit ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.