Barometern > Nyheter

Monday, 30 March, 15:00

Barometern - 25 mar 20 kl. 11:15

Värsta scenariot: Så många kan bli svårt sjuka i länetEtt hundratal personer i länet kan behöva slutenvård på sjukhus när toppen för coronasmittan nås. Ytterligare ett 30-tal personer kan behöva intensivvård vid samma tidpunkt, visar beräkningar från Folkhälsomyndigheten..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värsta, scenariot, många kan bli , svårt, sjukai , länet
Dagens PS - 30 aug 19 kl. 10:48

Myndighet varnar för brexit: ”Värsta scenariot”

Fem tusen företag riskerar att drabbas vid en hård brexit. Det säger Tullverket, som nu vädjar till Sveriges företagare att förbereda sig. ”Det värsta scenariot är om de företag som i dag inte har en handel utanför EU inte har förberett sig.

NSD - 11 dec 12 kl. 15:36

Räddningsledaren: "Värsta scenariot om bussen välte"

UPPDATERAD Personbilen kom över på fel sida - och frontalkrockade med tvåvåningsbussen. Förbipasserande bilister hjälpte till att släcka branden i bussen, där den kvinnliga chauffören satt fastklämd. - Tack och lov välte inte bussen.

Alingsås tidning - 28 okt 13 kl. 10:03

"Vi förbereder oss på värsta scenariot" 

HELA OMRÅDET: Vårgårdas och Sollebrunns brandstationer kommer att vara bemannade i kväll och i natt, på grund av stormen St Jude. ? Vi förbereder oss på värsta scenariot, säger Andreas Högemark, insatsledare på räddningstjänsten Alingsås-Vårgårda..

Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 13:27

"Gettofiering värsta scenariot"

"Vi måste våga prata om de problematiska sidorna med invandringen" lyder rubriken till norska Aftonpostens intervju med Karl Ove Knausgård. Aftonposten har intervjuat ett antal intellektuella angående den pågående flyktingkrisen. Knausgård är ännu en gång kritisk mot vad han beskriver som den svenska vita medelklassens beröringsångest inför många problem som gäller integration och invandring.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 13:27

"Gettofiering värsta scenariot"

"Vi måste våga prata om de problematiska sidorna med invandringen" lyder rubriken till norska Aftonpostens intervju med Karl Ove Knausgård. Aftonposten har intervjuat ett antal intellektuella angående den pågående flyktingkrisen. Knausgård är ännu en gång kritisk mot vad han beskriver som den svenska vita medelklassens beröringsångest inför många problem som gäller integration och invandring.

DI - 14 nov 15 kl. 11:57

Svenska ambassadören: "Värsta scenariot har inträffat"

Sveriges ambassadör i Paris, Veronika Wand-Danielsson, beskriver en känsla av chock. ”Det värsta scenariot har inträffat”, säger hon..

Affärsvärlden - 09 maj 16 kl. 16:21

Värsta scenariot för Grekland - statsskuld på 258 procent av BNP

Greklands statsskuld kan till år 2060 ha stigit till 258 procent av landets bruttonationalprodukt i det värsta scenariot i en analys som har gjorts, rapporterar Dow Jones Newswires med hänvisning till ett dokument i samband med eurogruppens möte där Greklands statsskuld väntas diskuteras..

ÖstersundsPosten - 03 jul 17 kl. 12:17

Storsjöyran ökar säkerheten i år - "Vi måste jobba mot det värsta scenariot"

Under senaste helgens Bråvallafestival skedde det flera våldtäkter, varav en misstänkt våldtäkt mitt i publiken under en konsert.
På Storsjöyran skärper man upp säkerheten i år när det gäller sexualbrott och vapenbrott.
– Vi kan inte slappna av i vårt säkerhetsarbete.

Barometern - 17 aug 17 kl. 10:12

Räddningschefen: "Värsta scenariot är att cisternen rämnar"

En cistern vid Tjärhovet har imploderat och fyra miljoner diesel riskerar att läcka ut. Klockan tio håller räddningstjänst, kommunen och de drabbade företagen ett möte för att avgöra nästa steg. – Värsta scenariot är att cisternen rämnar, säger Ulf Pettersson, räddningstjänst i beredskap..

BT - 12 jul 18 kl. 19:06

”Ligger sömnlös och tänker på det värsta scenariot”

Även hästägarna drabbas av den foderbrist som råder i landet som följd av torkan. För att inte behöva slakta sina hästar är ägarna på foderjakt. Och det är inte utan bekymmer.

Expressen - 26 okt 18 kl. 12:51

”Det värsta scenariot, men går det åt pipsvängen så”

Andre Myhrer har valt bort storslalom för att lägga all energi på slalom. Frida Hansdotter hade kunnat gå samma väg - men inleder nu en ny säsong med dubbla grenar. – Går det åt pipsvängen kommer jag inte harva runt i storslalom, men det är värsta scenariot, säger den alpina stjärnan..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Lugn musik tröstar i karantäntider

Den sociala distanseringen för att minska coronavirusets spridning har förändrat hur vi lyssnar på musik, enligt uppgifter från Spotify. Många söker lugn i meditationspoddar och stillsam musik – och fler än tidigare lyssnar på nyhetspoddar..

Barometern - 30 minuter sedan

Eurovisionarena blir coronasjukhus

Rotterdam Ahoy, arenan i Nederländerna som i maj skulle varit ett glittrande europeiskt musikcentrum, görs om till ett sjukhus för att klara av coronavirusets utbrott i landet..

Barometern - 30 minuter sedan

Mörbylångabönder prisas för mjölk - men medaljen på slottet flyttas fram

I kväll skulle Mörbylångabönderna Carl-Gustav och Gunilla Karlsson ätit middag på kungliga slottet i Stockholm och tagit emot LRF:s guldmedalj för sin mjölk. Men ceremonin med kungen skjuts upp på ”obestämd framtid” på grund av corona-utbrottet. .

Barometern - 45 minuter sedan

Slutet närmar sig för Strandagården

Stiftelsen Strandagården i Påskallavik gick även under förra året med en mindre förlust..

Barometern - 30 minuter sedan

Solbackas restaurang stängd för allmänheten

Restaurang Drotten på Solbackas servicehus i Oskarshamn stängde på måndagen för allmänheten. Däremot kan pensionärer komma dit och köpa med sig en portion mat hem..

Barometern - 30 minuter sedan

Arbetsgivare anmäld för misstänkt arbetsmiljöbrott

Arbetsmiljöverket har anmält en arbetsgivare i Mönsterås kommun till polisen för misstänkt arbetsmiljöbrott..

Barometern - 30 minuter sedan

Halverat fullmäktige sade ja till fler stödåtgärder

Uteservering utan avgift, presentkort på 300 kronor till alla kommunanställda, anstånd med hyror och fler parksoffor för fika och lunch utomhus. 15 åtgärder för att stödja det lokala näringslivet fick ja på fullmäktige..

Barometern - 1 timme sedan

SKR: "Vi ger inga rekommendationer om skydd"

Nej, regioner och kommuner har inget med rekommendationerna om nivå på skyddsutrustning att göra. Det är helt och hållet Folkhälsomyndighetens sak, enligt Sveriges kommuner och regioner. Men förtroendeklyftan mellan personal och arbetsgivare är inte bra, enligt sektionschefen Emma Spak..

Barometern - 1 timme sedan

Markus Lund lämnar kommunpolitiken

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.